Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקר המדינה פתח סקר שביעות רצון מהתחבורה הציבורית בארץ.

נשמע כמו הרמה להנחתה אבל הסקר אמיתי.

רוצים להביע דעתכם - כנסו לסקר

http://wiki.sheatufim.org.il/seker/

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מעניין שאחת מהאפשרויות של השאלה "מה יגרום לך להשתמש בתח"צ כל יום?" היתה "אם לא יהיה לי רכב פרטי זמין". איזו עוד ברירה תהיה לי אז? ללכת ברגל?

Volkswagen Golf 1.4T Trendline 2013

פורסם

שימו לב שהסקר הוא של משרד מבקר המדינה ולא משרד התחבורע.

בהינתן תחבורה ציבורית יעילה, מערכת להסעת המונים מודרנית כמו בניו יורק, לונדון או הונג קונג - רובנו היה משתמש בה ולא מתניע את הרכב בבוקר.

הכשלים האיומים של התחבורה הציבורית ברורים וצועקים.

עכשיו יש לכם אפשרות להגיב ולתת את התובנות שלכם למשרד מבקר המדינה.

אתם יכולים להמשיך לכתוב כאן או פשוט לענות בסקר.

כנראה ששם יהיה יותר אפקטיבי.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

עניתי, אני לא מאמין שייצא מזה משהו, אבל לפחות ניסיתי.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

ברור שיעזור. לפני כמה חודשים השתתפנו בסקר המבקר על דואר ישראל, ותראו איזה שיפור מדהים!

Sent from my XT1068 using Tapatalk

:turn-l:
פורסם

בהינתן תחבורה ציבורית יעילה, מערכת להסעת המונים מודרנית כמו בניו יורק, לונדון או הונג קונג - רובנו היה משתמש בה ולא מתניע את הרכב בבוקר.

הייתי באמת מעדיף מערכת תח"צ יותר טובה מבלונדון, למרות שהמצב שם יותר טוב מבארץ הם בהחלט סוגרים פערים.

גם הפתרונות שלהם דומים לאלו שלצערי ינקטו בארץ (מס גודש).

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
ברור שיעזור. לפני כמה חודשים השתתפנו בסקר המבקר על דואר ישראל, ותראו איזה שיפור מדהים!

Sent from my XT1068 using Tapatalk

ברור, הרי בזכות דור שמילא את הסקר עכשיו התחבורה הציבורית תעבור מהפך! יגדילו את תדירות האוטובוסים בשעות העומס, יפעילו תחבורה ציבורית בשבתות ובחגים, ידאגו שנהגי האוטובוס ינהגו באחריות על הכביש.

(אני חי בסרט).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תחלואי התחבורה הציבורית ידועים כבר שנים.

כתבתי להם שהנהג צריך לחלק דאורדורנט כאשר אנשים עולים.

פורסם

בשורה התחתונה יש 2 בעיות עיקריות בתחבצ בארץ:

1) זה יעיל רק בתוך הערים, או ערים סמוכות, כמו תל אביב - רמת גן.

2) זה לא מתפקד בסופשים וחגים. ועד שזה לא ייפתר, אפשר לשפר ולייעל, אבל רוב האנשים עדיים יחזיקו ברכב פרטי.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

התחבורה בישראל פשוט איומה.

אני גר במעלות וכל בוקר נוסע לחוף הכרמל לעבודה, לאחרונה נפתחה הרכבת בכרמיאל ואני מנסה לנצל אותה כדי לחסוך בעלויות הנסיעה מעט..

מסתבר שלשלושה אנשים פשוט עדיף לנסוע ברכב למרות שיש 50% הנחה על עלויות הנסיעה בכרמיאל שזה פשוט הזוי.

החישוב פשוט - 17 שקלים כרטיס הלוך ושוב מכרמיאל לחוף הכרמל כפול שלושה נוסעים = 51 שקלים, עלות הדלק נסיעה ממעלות לכרמיאל הלוך ושוב = 22 שקלים (מדוד) כלומר העלות לשלושה נוסעים סה"כ עומדת על 73 שקלים.

נסיעה ברכב לאותם שלושה נוסעים עם כל הפקקים עומדת על 62 שקלים (מדוד) והחסכון בזמן הנסיעה הוא בהפרש של חצי שעה לפחות ביום פקוק במיוחד.

אם זה המצב היום לנסיעה שכזו, מה יהיה המצב כאשר יהיה מדובר על מחיר מלא של 28 שקלים לכרטיס הלוך ושוב? אותה נסיעה ל3 נוסעים תעמוד על מעל 100 שקלים.

נכון יש חופשי חודשי בעלות 299 שקלים, אבל מי שלא רוצה לנסוע כל יום בתחבורה הציבורית ומתכוון לנסוע פחות מ10 נסיעות בחודש העלויות פשוט מורידות את החשק וברור שהישראלי הממוצע יעדיף לנסוע ברכב.

אגב, לא ברור לי איך ב2017 בונים תחנת רכבת בתיכנון כלכך לקוי.. אין מספיק מקומות חניה, כביש גישה שמתוכנן בצורה הזויה וצר בצורה מחרידה מה שמוביל לרכבים שעומדים באמצע הכביש להוריד ולהעלות נוסעים = פקקים איומים ביצירה מהתחנה כי באותו כביש גם כל אוטובוס כמעט עובר. פשוט הזיה מוחלטת.

מקווה שמשהו יתחיל לעבוד..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

• תוכן חדש...