Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אאוטבק 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, ראיתי את הרכב שבכותרת, ואני מתלבט אם וכמה להציע עבורו.

מדובר ברמת גימור X שהיא הנמוכה יותר.

הרכב יד ראשונה, עלה על הכביש באפריל 2015.

אין תאונות.

הרכב נסע, 80,000 ק"מ, לא מעט. אני אסע 15K ק"מ בשנה, ככה שאני יכול "לבלוע" את הקילומטרז' הגבוה.

יש מספר שריטות קלות ושפשופי חנייה זניחים.

הטמבון הקדמי קיבל דחיפה קטנה ולא יושב ישר לגמרי, משהו שרואים מקרוב אבל לא מרחוק. יכול להיות שאפשר לסדר ללא עלות, יכול להיות שלא.

מעולם לא הוחלפו צמיגים, כלומר צריך להחליף רביעיה.

הרכב טופל במוסך מורשה לפי הספר.

בנוסף יש לרכב וו גרירה (לא באמת מעניין אותי) וציפויים כהים לכל החלונות.

עוד נתון חשוב, אפשר לקנות את אותה אאוטבק, 2017 עם 0 ק"מ מפרטי ב 173,000 ש"ח על הכביש.

מה לדעתכם מחיר ריאלי במקרה הנ"ל?

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

כן, דיברתי הבחור, הנתונים טובים יותר.

בכל זאת, השאלה שלי היא לגבי הרכב בהודעה הראשונה.

מה יהיה מחיר ריאלי בשבילו?

פורסם

לא רשמת מה המחירון של הרכב?

הרכב המדובר עשה הרבה קילומטרז'. תסתכל כמה נסעו רכבים דומים וכמה דורשים עליהם.. אם המוכר מתעקש על סכום שקרוב לאחת חדשה אז ברור מה תקנה.

רכב של חבר פורום ותיק עדיף על רכב של מישהו שאתה לא מכיר כלל, מה גם שהוא ברמת גימור גבוהה יותר ועדיפה בעיני. שווה לנסות להגיע לעמק השווה.

באופן כללי, האווטבק מצויינת ומאוד נוחה ושימושית.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מחירון יד 2 של הרכב הוא 124,000 ש"ח. לגבי לוי יצחק, אני אהיה מול המחירון ביום ראשון ואבדוק.

הבעיה עם המחירונים האלו, זה שהם לא לוקחים בחשבון שאפשר לקנות אאוטבק 2017 0 ק"מ ב 173,000 ש"ח.

פרט לרכב הזה יש בלוח עוד 2 רכבים ברמת הגימור הגבוהה היותר. אני במכוון מעדיף את הגימור הנמוך יותר מכמה סיבות:

1. הגימור הגבוה מקפיץ את המחיר - גם של הרישוי וביטוח.

2. אני מעדיף להימנע מריפודי עור, חלון בגג וכניסה ללא מפתח לא מדברים אליי, ולכן לא רוצה לשלם עליהם.

פורסם

מחירון יד 2 לא רלוונטי.

בדוק מחירון לוי יצחק לפני ואחרי שקלול ונסה להבין מה עלות ההשקעה שהרכב דורש - כלומר מה עלות רבעיית צמיגים, טיפול תקופתי אם נדרש ועלות תיקוני הפחחות ואת אלה תפחית מהמחירון, לדעתי זאת אמורה להיות נקודת הפתיחה למו"מ עם המוכר.

פורסם
מחירון יד 2 לא רלוונטי.

בדוק מחירון לוי יצחק לפני ואחרי שקלול ונסה להבין מה עלות ההשקעה שהרכב דורש - כלומר מה עלות רבעיית צמיגים, טיפול תקופתי אם נדרש ועלות תיקוני הפחחות ואת אלה תפחית מהמחירון, לדעתי זאת אמורה להיות נקודת הפתיחה למו"מ עם המוכר.

תוסיף לזה שהרכב לא נמכר יותר מידי טוב(והסחירות הסבירה מינוס של סובארו*).

מנוע 2.5 לא חסכוני במיוחד.

מחיר 0 ק"מ 170K.

(*)הדגמים המשפחתיים(אימפרזה וB4)

פורסטר שמורות וBRZ שומרות על המחיר בצורה טובה

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

בדקתי מחירון יצחק לוי.

מחירון משוקלל נכון לאתמול עומד על 118,500 ש"ח. כמובן שעוד שבוע הוא ירד עוד.

בינתיים הספקתי לראות גם את הדגם המפואר יותר, שנת 2015, 50,000 ק"מ. טסט לכמעט שנה.

הרכב רשום על שם חברה ולכן המחירון המשוקלל 117,500 ש"ח.

לא נראה שעבד קשה מידי למרות שרכב חברה, די נקי מבפנים ללא שריטות ושפשופים.

נראה שהרכב עבר תאונה קלה מקדימה שפגעה רק בטמבון שתוקן חפיף, כמובן דורש בדיקה מעמיקה.

אז כמו שחיים הכט אומר - "מה אתם הייתם עושים?"

פורסם

אני הייתי מתעניין יותר ברכב הראשון. מה המחיר שבו פורסם?

לדעתי איזור 105-108K זה מחיר הוגן אחרי שלוקחים בחשבון את הקוסמטית הנדרשת, צמיגים וזה שהטסט נגמר באפריל.

• תוכן חדש...