Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה הקשר לחיים? לא כל חוק או תקנה נוצרו כדי למנוע סכנת חיים. אל תתפלא שאחר כך הבלאגן חוגג בכל התחומים שגם אתה בוודאות מתלונן עליהם. בין היתר ההגבלות החמורות בכל מה שקשור ברכבים.

עריכה אחרונה על ידי Giri Giri

אלפא, מעלה את הדופק

alfa 164 Super V6 96', alfa 33 1.7 I.E

alfasud Sprint QV ,alfa 159 JTDm

'Lincoln Navigator 5.4 V8, Volga GAZ-24 74

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רפול היה אומר שהכל מתחיל בכומתה ובשרוך של הנעל.

אני די בטוח שבעל פרארי כזו בארה"ב, פינלנד או גרמניה עושה מה שצריך כדי לעמוד בדרישות החוק כמו כולם, אחרת תולים אותו מהקוהונס.

חזיר דיזל

פורסם

חשבתי שמרדפים מתבצעים רק במקרים מיוחדים. אי אפשר היה לשלוח דו"ח בדואר בלי לסכן את השוטר?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני די בטוח שבעל פרארי כזו בארה"ב, פינלנד או גרמניה עושה מה שצריך כדי לעמוד בדרישות החוק כמו כולם, אחרת תולים אותו מהקוהונס.

אתה חושב ואתה טועה...

הקנס על לוחית קדמית פה הוא דיי דומה (סביב ה50$ - תלוי קצת איפה אתה מקבל אותו) בסטייטים שמחייבים לוחית קדמית - וחד וחלק יש המון אנשים שמעדיפים לשלם את הקנס מאשר לוחית קדמית.

בטח במקרה של כל מני פרארי , פורש ומכוניות של צפונה ל100 אלף דולר. אבל זה נכון גם למכוניות של 20 אלף דולר.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
רפול היה אומר שהכל מתחיל בכומתה ובשרוך של הנעל.

שמח שמישהו שאשכרה מתגורר שם לא "די בטוח" אלה בטוח מאוד וגם שם, זה לא קורה ומעדיפים לשלם את הקנס.

מקווה שלמדת לקח, לא לחשוב, אלה לבדוק.

פורסם
"

מה הקשר לחיים? לא כל חוק או תקנה נוצרו כדי למנוע סכנת חיים. אל תתפלא שאחר כך הבלאגן חוגג בכל התחומים שגם אתה בוודאות מתלונן עליהם. בין היתר ההגבלות החמורות בכל מה שקשור ברכבים.

אז בוא ואספר לך משהו קטן, גם אני מטייל פה ושם בעולם והשבוע חזרתי משבוע עבודה בגרמניה.

שבוע ימים נסעתי על האוטובן ועל כבישים רבים אחרים.

מה ראיתי? המון פורעי חוק, כמה וכמה תאונות ואחת שהתרחשה ממש מולי והצלחתי לחמוק ממנה כיוון שבנתיבים הנגדיים באוטובן, היה מסוק שנחת בגלל תאונה אחרת.

אז תקח גלולת רגיעון ותבין כי יש דברים כמו לוחית רישוי ברכבים שעולים מליונים או מאות אלפי דולרים/יורו שאנשים כן, לא מתקינים לוחית ומעדיפים לשלם את הקנס.

אם זה חריג לך, כנראה שהדיון איתך, נגמר כאן.

פורסם
אתה חושב ואתה טועה...

הקנס על לוחית קדמית פה הוא דיי דומה (סביב ה50$ - תלוי קצת איפה אתה מקבל אותו) בסטייטים שמחייבים לוחית קדמית - וחד וחלק יש המון אנשים שמעדיפים לשלם את הקנס מאשר לוחית קדמית.

בטח במקרה של כל מני פרארי , פורש ומכוניות של צפונה ל100 אלף דולר. אבל זה נכון גם למכוניות של 20 אלף דולר.

מניסיוני בארהב ישנם מקומות שאפילו משתלם להחנות במקום שאסור לחנות בו (ברז/אדום לבן וכו') ולקבל דוח וזה ייצא יותר זול מלחפש חניה או למצא חניון בסביבה

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

זו לא אותה פרארי שכבר כמעט הושמדה באיזו תאונה בירושלים, תוקנה וחזרה לעשות שטויות?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אסביר מה הקשר.

אתה מתלונן על הקנס שהוא נמוך מדי, אבל לא הקדשת מחשבה לאיך קובעים את גודלו של קנס.

כמה היית רוצה שיהיה הקנס על עבירה "חמורה" שכזו שלא מסכנת אף אחד ולא מפריעה לאף אחד?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מזיז לאף אחד שהוא נוסע בלי לוחית וסוג הרכב שלו זה גם לא העניין פה.

מה שמעצבן זה הגישה המסריחה הזו שנועדה להוציא כסף מאזרחים ולא לנסות לשמור פה על הסדר.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
עלויות הביטוח פר רכב משטרה/אופנוע משטרתי גבוהות פי 1.5 עד פי 2 ממה שאנחנו מכירים ומסיבות רבות.

המשטרה לא מבטחת..

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
למה אתה חושב שהיה פה מרדף?

אולי השוטר רצה לעשות סלפי :-D

האמת - אין מספיק פרטים אבל ממיקום הפגיעה השוטר ככל הניראה הוא הפוגע.

קובי

:-)

פורסם

למה בכלל לא לשם לוחית רישוי קדמית?

אגב יש ארצות שהקנס הוא אחוז מהמשכורת והמעמד הכלכלי -סקנדינביה

נראה לי הרבה יותר הגיוני

• תוכן חדש...