Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למדתי בחיי לא לענות לתשובות של טיפשים ממני..

אבל כנראה שאני יותר טיפש שאני לא יכול להתאפק..

היום הכלים כבר ישנים וסובלים מבעיות בהתאם לדרך בה טופלו.

לזה התכוונתי בדיוק כשכתבתי על מצבו הבעייתי של האופנוע.

ואגב יוצר-הוא יוצר ביפן ולא בהודו.

לא זכור לי שטענתי שהוא יוצר בהודו..

כשתגיע להודו.......תראה אלפי אופנועים כאלה..בדיוק כאלה,רק שהם יוצרו ב..לך תדע.

GN..אופנוע בעל מראה הודי לכל הדעות,מצטער .

ה-EN חולק את המנוע של ה-GPZ,ה-KLE וה-ER.רק כיוון המנוע שונה בהתאם לדגם ולייעודו.

בחייך..מה את סח? ואני חשבתי שישימו בקאסטום ניהול מנוע שיוצאי הספק ב-7000 סלד

מה..בדיוק כמו בGPZ.

שבת שלום..

פלויד.

למכירה ומסירה חלקים במצב חדש לאיביזה משנת 85-91

גם אני הגדלתי!

פורסם
לא זכור לי שטענתי שהוא יוצר בהודו..

כשתגיע להודו.......תראה אלפי אופנועים כאלה..בדיוק כאלה,רק שהם יוצרו ב..לך תדע.

GN..אופנוע בעל מראה הודי לכל הדעות,מצטער .

כבר הייתי.ראיתי אלפי אנפילדים (לא בדיוק GN)שיוצרו לא ב"לך תדע" אלא בהודו."מראה הודי"? הרגע המצאת מונח אופנועי חדש.שבת שלום.
פורסם

אהוד צדק, לפי מה שרשמת היה ניתן להבין שאתה טוען שהGN מיוצר בהודו, אלא שהוא מיוצר ביפן.

הודו מלאה בהנפילד(יצור מקומי, שונה מהמקורי באנגליה,גם באיכות כמובן) 350, וה500 בולט. הEN 500 של קוואסקי מצויין, מנועים אמינים, חלקים בשפע, יש לבדוק מפלטים רקובים(יקרים), שבר או סדק בשילדה מתחת למיכל הדלק( נפוץ במודל עם הרצועה),רקבונות ברדיאטור.

ואהוד צדק גם בקשר למנוע, משתמשים בבלוק גם לGPZ ולKLE והER, רק בהספקים שונים, ואם המנוע נפוץ בכמה כלים? זה יאמר לזכותו של המנוע הנ''ל.

הEN עדיף בהרבה על הGN, לא רק מבחינת נפח, אלא גם באמינות .

כמה פעמים ספרת עד 10 וכלום לא קרה?

סיני בעל מוסך ''מוטו-ספידי'' מנתח בכיר לקטנועים, ובכלל אלוף העולם בהכל,והכי חשוב? נורא צנוע.

שיפורים לקטנועים, קיטים,קרבורטורים, אגזוזי לחץ,וריאטורים,הצתות משופרות,רולים וקפיצי מצמד,שסתומי עלים,ועוד.....

• תוכן חדש...