Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

ברשותי יונדאי i20 2010 , אני צריך להחליף מגבים,כולל גם את האחורי,המחירים בארץ למגבים די יקרים ולא מצדיק שאהיה פריאר וישלם את המחירים הגובוהים למגבים ברמה טובה,בדקתי מידה של המגבים שאני צריך .אני מאמין שיש פה עוד אנשים שהזמינו מחול אשמח לאתרים והמלצות למגבים לרכישה.

פורסם

מגבים באייבי? 80 שח זה הוצאה גבוה מידי בשבילך? אז אולי כדי שלא תחזיק רכב... הוא עלול לעלות יותר בעתיד. יש מלא חניות למגבים ואם אתה גר בדרום אשמח להמליץ לך על אחת. מגבים מחליפים בגלל הקיץ שלנו כמעט כל שנה. כן גם בניסן שלי שקניתי באפריל האחרון והשמש המדברית עבדה עליהם כניראה יוחלפו בזמן הקרוב. אני לא אומר לקנות מקורים אבל 80 שח זה מחיר סביר למגב שעושה העבודה.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

חברה אם אם הם.לכם תשובה לשאלה שכתבתי.אז אל תעני..שאלתי אם מישהו הזמין והוא ויש לו נסיון.לא שאלתי לגבי ההחלפה את זה תשאירו בשבילי

פורסם (נערך)

הבנאדם ביקש המלצה על מגבים מ-ebay, לא מבין למה נכנסים איתו למשא ומתן מדוע "80 שקלים זה יקר מדי עבורו". חוסר טאקט.

פות"ש, אני רכשתי את המגבים הללו (סט) ב-20 שקלים:

https://www.ebay.com/sch/i.html?_odkw=14%27%27+Universal+Rear+Car+Wiper+Blades+Vehicle+Front+Windscreen+Refurbish+Cleaner&_sop=15&_osacat=0&_from=R40&_trksid=p2045573.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XUniversal+Rear+Car+Wiper+Blades+Vehicle+Front+Windscreen+Refurbish+Cleaner.TRS0&_nkw=Universal+Rear+Car+Wiper+Blades+Vehicle+Front+Windscreen+Refurbish+Cleaner&_sacat=0

מותקנים אצלי ברכב כמה חודשים, הם לא נופלים ממגבים שעולים בארץ 70-80 שקלים. אם אפשר לחסוך כמה שקלים, אז למה לא? מקווה שאף אחד לא ידרוש ממני לעבור לאוטובוס, כי ממש לא בא לי.

אפשר גם לקנות גומי בכמה שקלים ופשוט להחליף אותו.

עריכה אחרונה על ידי THELAD

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

בדיוק כמו שכתבו מעליי - אין ארוחות חינם.

יש אלפי סוגי מגבים כאלו ואחרים ב EBAY, חלקם יהיו טובים בערך, חלקם לא.

מגבים מקוריים מחזיקים גם שנתיים, תלוי באיזור המגורים כמובן והאם הרכב חונה בחניה מקורה או לא.

יש מבצעים באוטודיפו או לחלופין, מגבים רגילים טובים שעולים ~50-60 שקלים או דגמים מאוד יקרים ב ~80 שקלים.

היתרון? אתה יודע שזה הולך לעבוד שנה שלמה כראוי במקום מגבים סיניים שמתחילים למרוח.

הקטע? לא הרבה מצליחים להבדיל או להבין שהמגב שלהם כושל או מורח או לא מנגב היטב עד שלא מתקינים חזרה, מגבים איכותיים וכל הזמן מנסים לשכנע את עצמם.

אגב, זה לא חוסר טאקט אלה סיבה פשוטה, כאשר אותו אחד שקנה לי מגב ב 10 שקלים מתחיל לנגב ולא רואה בשיט שום דבר, אנחנו נכנסים כבר לבטיחות ופה? כן אכפת לי שיהיה לו משהו איכותי.

פורסם

אני כאמור מרוצה מהסט שרכשתי ב-20 שקלים ב-ebay, המגבים עושים את העבודה, גם בגשמי זלעפות. הם משתווים לסטים שאפשר למצוא בחנויות חלקי חילוף בארץ בעלות של 60-80 שקלים, הרי גם הם סינים ובטח גם מיוצרים באותו מפעל.

Peugeot 208 1.2 Active (Manual) , 2014

.It's all about Music & Numbers

:idea:

פורסם

תודה על ההמלצות, לגבי במידה ואני אחליט לקנות מאייבי ,אני צריך איזה שהוא מחבר שזה יתאים , או שזה סטנדרטי ? לא רוצה להגיע למצב שאצטרך להזמין ולא אוכל לחבר תודה מראש לעוזרים

פורסם
תודה על ההמלצות, לגבי במידה ואני אחליט לקנות מאייבי ,אני צריך איזה שהוא מחבר שזה יתאים , או שזה סטנדרטי ? לא רוצה להגיע למצב שאצטרך להזמין ולא אוכל לחבר תודה מראש לעוזרים
זה תלוי ברכב שלך
  • תוכן חדש...