Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבצע רנו

MikMan
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אולי למישהו יש פרטים בנוגע למבצע של רנו בימים אלו, קנה קליאו קבל קאפצ'ר. קנה קאפצ'ר קבל קג'אר...

תודה

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

בפועל? ממה שיצא לי לחוות? לרוב הרכבים הללו מתחומרים במתכוון בצורה כזאת שימכרו מתחת למחיר על הנייר - לפני 5 חודשים התעניינו בקפצ'ור וקיבלנו הנחות של 12-17 אלף שקל מהמחירון כמעט ללא מיקוח+תוספות אבזור, כנ"ל אני יודע שקורה לגבי הקליאו(לא מכיר לגבי הקאדג'ר).

ז"א שאם תקנה את הקליאו הכי מאובזרת(במחירון על הנייר) כיוויכול תקבל את הקפצ'ור ברמת הגימור הלפני הכי נמוכה\נמוכה - מגולם כמו אותה הנחה שהנציג ככל הנראה היה מצליח להשיג לאחר משא ומתן טוב, לאחרונה באמת שלא מצאתי הרבה מבצעים קורצים בשוק הרכב גם חבר שפעם היה הנחה משמעותית כבר פחות רלוונטי היום.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם תעשה חיפוש אפילו פה בפורום תגלה שהמבצע הזה לא חדש או אפילו מבצע חוזר.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

כל חברות הרכב יוצאות עם מבצעים לקראת סוף שנה, בעיקר בגלל נושא סוף השנה ואולי בשביל שגם רכבים לא יעברו יד.

אני הייתי חושש מהמבצעים האלה, נתקלתי ברכבים ששהו זמן רב במחסן\בונדד והצבע שלהם נפגם עקב חשיפה לשמש ובעצם הצבע נשרף.

פרנקופיל מושבע!

פורסם (נערך)

מזכיר לי את טייכר וזרחוביץ בפרסומת למרתפי אלקטרוניקה:...כבל בננה. מהרו! המבצע מסתיים היום ונמשך עד סוף השנה!

בקיצור : זה המבצע הרגיל .

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...