Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יישור קו מאזדה 6 2010

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3116 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

מכרתי את הרכב שלי וחזרתי לרכב של ההורים לאחר כמה שנים - מאזדה 6 2010 אקסקיוטיב מנוע 2.0

צריך יישור קו מקיף ,

לגבי טיפול אברר תכף עם המוסך מתי עשה פעם אחרונה

שמן מה מומלץ לשים ?

פילטר שמן מקורי ? או חברת oem?

פילטר אויר יש צורך לשים מקורי או אפשר לחסוך ולשים oem?

כאשר אני עומד ברמזור והרכב על d יש לי מין רעידה קלה מאוד ואפילו בקושי מורגשת אך עדיין מציקה , כשאני מוציא מהילוך ושם ניוטרל הרעידה נפסקת

מה זה אומר תושבת גיר או תושבת מנוע חלשה כבר?

לגבי שמן גיר - מומלץ לעשות החלפה חלקית ? אני חושב שהעברה בין הילוך 1 ל2 לא חלקה וישנה "קפיצה" בעת העברה אך אולי זה נובע כתוצאה מהתושבת .

לגבי פילטר דלק אף פעם לא הוחלף , ממליצים להחליף ?

ולגבי פלאגים גם כן לא ברור מתי הוחלפו מה המקט?

אני קונה חלקים לפני ואז לוקח למוסך

תודה מראש לכולם על העזרה :)

פורסם
היי חברים,

מכרתי את הרכב שלי וחזרתי לרכב של ההורים לאחר כמה שנים - מאזדה 6 2010 אקסקיוטיב מנוע 2.0

צריך יישור קו מקיף ,

לגבי טיפול אברר תכף עם המוסך מתי עשה פעם אחרונה

שמן מה מומלץ לשים ? סינטטי מלא, ממליץ על Castrol 5W30 A5.

פילטר שמן מקורי ? או חברת oem? מקורי, עלות כ-50 ש"ח.

פילטר אויר יש צורך לשים מקורי או אפשר לחסוך ולשים oem? מקורי או חלופי איכותי כדוגמת MANN.

כאשר אני עומד ברמזור והרכב על d יש לי מין רעידה קלה מאוד ואפילו בקושי מורגשת אך עדיין מציקה , כשאני מוציא מהילוך ושם ניוטרל הרעידה נפסקת

מה זה אומר תושבת גיר או תושבת מנוע חלשה כבר? מחלה בדגם הנ"ל תושבת מנוע ימנית - בדוק אותה, מומלץ מקורית בלבד

לגבי שמן גיר - מומלץ לעשות החלפה חלקית ? אני חושב שהעברה בין הילוך 1 ל2 לא חלקה וישנה "קפיצה" בעת העברה אך אולי זה נובע כתוצאה מהתושבת . תופעה ידועה בגירים הללו, אע"פ שאין הנחיה מהיצרן להחליף שמן גיר, מומלץ להחליף שמן מקורי + פילטר גיר. אמור למזער את התופעה.

לגבי פילטר דלק אף פעם לא הוחלף , ממליצים להחליף ? פילטר דלק יושב בתוך המשאבה, יש הנחיה אאל"ט להחליף כל 120,000 ק"מ.

ולגבי פלאגים גם כן לא ברור מתי הוחלפו מה המקט? ngk iltr5a-13g, אירדיום, מחזיקים כ-90,000 ק"מ.

אני קונה חלקים לפני ואז לוקח למוסך

תודה מראש לכולם על העזרה :)

תשובות באדום.

• תוכן חדש...