Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמא שלי, אשה מבוגרת, שנוסעת בעיקר נסיעות עירוניות בחיפה ואיזו נסיעה בין עירונית של כ 60 קמ בערך פעם בחודש רוצה להחליף את האוואו שיש לה ברכב קומפקטי חדש. הרכב משמש בעיקר אותה לבד (כלומר לא ילדים ונכדים באופן קבוע) וחשוב לה דגם שנחשב אמין מכנית, יכול להתמודד עם העליות של חיפה בקלות וכמה שיותר חסכוני בדלק.

יש לה התלבטות איזו מכונית מבין אלו

יונדאי i20

סוזוקי איגניס או סופר סוויפט

טויוטה יאריס החדשה

האם יש תובנות טיפים מידע המלצות שיוכלו לעזור בהחלטה ?

תודה רבה

תבורכו

פורסם

מניח שהיא לא נוסעת הרבה כך שצריכת דלק אמורה להיות משנית.

יונדאי I20 מיושנת, חלשה, יקרה ולא מאובזרת.

איגניס וסוויפט מאוד נחמדות, סוויפט יותר בעיני אבל שתיהן חסרות מערכות בטיחות מקוריות ומסתפקות במובילאיי.

יאריס מדגם סטייל ומעלה מגיעה עם אבזור בטיחותי מקורי אך אבזור נוחות סביר בלבד. היתרון שלה הוא שמירת ערך טובה וביקוש גבוהה כמשומשת.

מציע להוסיף להתלבטות את מאזדה 2 ברמת אבזור דיינמיק ומעלה שמגיעה עם אבזור בטיחות מקורי, נוחה וזריזה יותר מהיאריס אך פחות חסכונית.

פורסם

למה היא צריכה סופר מיני? רכבי המיני של היום עושים עבודה נהדרת.

יונדאי I10 או קיה פיקנטו החדשה יהיו מעולות.

ההבדל בין רכב חסכוני בדלק לבין רכב לא חסכוני בכמות נסיעות כמו של אמא שלך הוא בערך 50 ש"ח בחודש, כך שלא הייתי שם דגש על העניין.

פורסם

למה היא צריכה סופר מיני? רכבי המיני של היום עושים עבודה נהדרת.

יונדאי I10 או קיה פיקנטו החדשה יהיו מעולות.

ההבדל בין רכב חסכוני בדלק לבין רכב לא חסכוני בכמות נסיעות כמו של אמא שלך הוא בערך 50 ש"ח בחודש, כך שלא הייתי שם דגש על העניין.

פורסם

מצטרף להמלצה על הסופר מיני, כפי מה שתיארת נראה לי שהסופר מיני של פיקנטו בהחלט יעשה את העבודה. הוא מתאים גם לנסיעות מחוץ לעיר, מאובזר ונוח.

• תוכן חדש...