Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צג חיצוני הפסיק להציג

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפטופ חדש מחובר בחודשיים האחרונים באופן קבוע לצג מחשב באמצעות כבל hdmi. פתאום הצג חשוך ויש הודעה עליו Mode not supported hdmi. מה עושים? מערכת הפעלה חלונות 10

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

א) לבדוק עם כפתור Source במסך שאתה על כניסת HDMI נכונה (לפעמים יש כמה).

ב) לוחצים Win+P ומוודאים שמוגדר להוציא תצוגה למצב חיצוני.

ג) לבדוק שרזולוציה שאתה מוציא למסך, אכן נתמכת ע"י המסך (לדוגמא הגדרת עם 4K והמסך תומך רק FHD).

ד) מנסים כבל ומסך אחרים/מחשב אחר על אותו מסך.

ה) מתקינים מחדש דרייבר של כ.מסך.

ו) מתקינים מערכת הפעלה מחדש.

ז) כנראה הלכה יציאת HDMI בלוח.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חיברתי למסך אחר. הצלחתי לראות את המחשב רק במצב "הרחב" ולא במצב "שכפל". אז אולי יש התקדמות, והיציאת HDMI של הלפטופ לא תקולה. אבל אני לא רואה את העכבר ושאר יישומים שאני פותח בצג הגדול, רק את שולחן העבודה של הלפטופ.

בקיצור, במצב "שכפל" כתוב בצג "אינו נתמך". מדוע?

פורסם

כנראה רזולוציה לא נתמכת. במצב שכפל הרזולוציות של המסך אותו דבר.

תבדוק במה המסך תומך ותכוון את הרזולוציה לפי זה.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
כנראה רזולוציה לא נתמכת. במצב שכפל הרזולוציות של המסך אותו דבר.

תבדוק במה המסך תומך ותכוון את הרזולוציה לפי זה.

אבל למה פתאום משהו השתנה? אולי זה קשור לעדכון של חלונות? קיבלתי למחשב הודעה שיהיה עדכון.

פורסם

יכול להיות שהיה עדכון לדרייבר של כ.מסך, שאיפס הגדרות כלשהן.

פורסם

ואיך מבטלים את העדכון האחרון במידה ונעשה?

פורסם

נכנסים לאתר של היצרן ומורידים דרייבר גירסה אחת קודם.

למרות שלא בטוח בכלל שזה זה.

הבעיה נפתרה או לא?

פורסם
נכנסים לאתר של היצרן ומורידים דרייבר גירסה אחת קודם.

למרות שלא בטוח בכלל שזה זה.

הבעיה נפתרה או לא?

לא יודע איזה גרסה להוריד. הבעיה טרם נפתרה.

פורסם

לפי המידע שנמסר לי מאנשי מחשבים שעיסוקם תמיכה טכנית, העדכון האחרון שיצא לפני יומיים של מיקרוסופט (1709ׂׂ) הוא שגרם לי את הבעיה, וכמו כן שיבש לי חיבור VPN למחשב מרוחק. מחר ננסה להסיר ואז אהיה יותר חכם.

בעסה עם מיקרוסופט האלה.

• תוכן חדש...