Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו מגאן 2009

shmuel3058
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3132 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם.

הציעו לי בקרסו טרייד אין רנו מגאן 2 2009.

טופל בצורה נדירה במוסך מורשה, לאחר טיימינג, וכן קוסמטית הרכב שמור מאוד.

המחיר 9500. יד 2.

השאלה האם מגאן שטופלה היטב תהיה אמינה או שלא ועדיף לחפש יפנית שבתקציב הזה תהיה בערך שנת 2005+-

ומה חוות דעת כללית על הרכב, צריכת דלק, נוחות, סחיבה.

עריכה אחרונה על ידי shmuel3058
פורסם

דווקא לרנו מגאן בשנים האלה יצא שם לא טוב ולא בצדק לטעמי.

כחדשות היו אצלנו 2 מליסינג אחת 2006, ואחת 2008, ה 2006 עשתה המון בעיות, לא היה ממנה שקט מאז שהייתה חדשה.

ה2008 הייתה אמינה יותר, ככה שלדעתי הדגמים הבשלים יותר עברו כל מיני שיפורים בחבלי הילדות שלהם, ואם אתה מוצא אחת במחיר זול זה יכולה להיות אחלה קניה.

גם בטיחותית מאוד נכון לשנה שלה, נוחות נסיעה לא רעה, וצריכת דלק ממוצעת לקטגוריה בזמנה.

בקיצור, זה הימור אבל במחיר הנכון אני לא רואה סיבה לפסול.

פורסם

מגאן 2009 הוא דגם די "אפוי" ולדעתי עסקה ראויה בהחלט.

לו אני במקומך - בהחלט הייתי הולך על זה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דגמי 2008 ואילך עברו שיפור איכותי מסיבי והרכב אכן ראוי בהחלט ונמכר במחיר מצחיק.

אם בוצע טיימינג והוחלפו השסתומים החשמלים בגיר אין סיבה לפסול את הרכב, היה לי דגם 2008 מליסינג, 3 שנים 110 אלף ק"מ ללא בעיה.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

לי יש מגאן 2010 האצ'בק (פלואנס)

רכב עגלה, עם גיר 4 הילוכים. מרגיש כמו לנסוע באוניה.

לא ממליץ בכלל.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

- פיאט בראבו סנסשיין רובוטית 1.4 - 2011

פורסם

זה לא אותו דגם - הוא מדבר על דגם קודם.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לי יש מגאן 2010 האצ'בק (פלואנס)

רכב עגלה, עם גיר 4 הילוכים. מרגיש כמו לנסוע באוניה.

לא ממליץ בכלל.

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

אתה מבלבל מושגים ורכבים שונים בתכלית.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אני יכול לאמר שהייתה לנו קנגו בנזין 1.6 אוטו', הדור השין שמקביל בשנים למגאן 2, היא הוחלפה בקנגו בנזין 1.6 אוטו' חדשה שמקבילה בשנים למגאן 3. על הנייר, אותו מנוע ואותו גיר בשתיהן. הבדל במשקל ישנו אבל לא מאוד גדול. תקן יורו שונה והבדל בביצועים לטובת הדור הישן מאוד מאוד מורגש.

פורסם

תוודא שהוחלף שמן גיר בזמן. אם לא, חבל על כסף.

אין בגיר הזה שיגרת החלפת שמן כל כמה ק"מ או כל כמה שנים, יצרן לא דורש החלפת שמן גיר יזומה בכלל.

נכון שכדי לשמור טוב יותר על גיר כזה משומש כדי להחליף שמן כל כמה שנים או כל כמה עשרות אלפי ק"מ אבל זה לא רשום בשום מקום. מוסכים מורשים שמטפלים לפי הוראות היצרן לא עושים את זה. החלפת שמן גיר יכולה להתבצע רק יזום לפי בקשה של בעל הרכב או המלצה של מוסך, מתי שאחד מהם יחליט. אין דבר כזה "בזמן".

פורסם
שים לב גם לביצוע טיפול שכולל החלפת רצועת טיימינג, טיפול לא זול בכלל.

פות"ש כתב שהרכב עבר טיימינג.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

טוב, קניתי את הרכב, באמת במצב חדש.

מעצבן שחשבו לעשות לו הנעה בכפתור וכרטיס "חכם", אבל מינימום שיש כבר ברכבים משנת 90 שזה מראות חשמליות וחלונות חשמל מאחורה לא חשבו לעשות, או שהתקמצנו מסיבה לא ברורה בגירסת הבסיס, וזה פשוט מעצבן.

אבל חוץ מזה הרכב מרווח ונח ונוסע מצויין וסוחב יחסית יפה.

אבל אני צריך שמישהו יסביר לי על הגיר של הרכב, הוא נותן הרגשה של גיר ידני, למשל בירידה שאני עוזב את הגז הטורים לא יורדים כמו באוטומט אלא נשארים גבוהים בהתאם למהירות הרכב.

וכן כשאני מאט ממהירות גבוהה אני מרגיש איך ההילוכים יורדים עם כל האטה נוספת ממש כמו ידני.

איזה גיר זה?

• תוכן חדש...