Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיבלתי דוח מצ'כיה, איך משלמים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע היום בדואר רשום קנס על חריגה ב13 קמ"ש מהמהירות המותרת.

להבנתי מבקשים 700 קרונות (115 שקל).

כל המכתב בצ'כית, והבנתי מה רוצים בכלל תודות לדמיון בין צ'כית לרוסית.

ממה שאני מצליח לקרוא, לא מצויינת שום דרך שבה ניתן לשלם את הקנס. יש רק איומים מה יקרה אם הוא לא ישולם תוך 5 ימים מרגע קבלת המכתב.

כיצד ניתן לשלם את השטות הזאת?

יום טוב גם לך

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זה דבר שגרתי לחלוטין. אכיפת המהירות באירופה נוקשה והודעת הקנס יכולה להגיע אליך גם אחרי שעברת דירה 4 פעמים בין מדינות שונות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לפני שנתיים קיבלתי דוח על 6 קמ"ש מעל המהירות המותרת בצרפת, היה קישור בדוח לאתר מסודר בו בוצע התשלום(האתר אפילו היה באנגלית) וקיבלתי אישור על התשלום בסוף התהליך - האם כתוב לך כתובת כלשהיא על הדוח(הדוח עצמו היה בצרפתית אבל היה קישור לאתר שבו היה אפשרות לבחור באנגלית).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אין שום אתר..

אחרי נסיון תרגום די עקום עם גוגל טרנסלייט, אני מתחיל לחשוב שלא מדובר בדוח, אלא בהודעה על כך שאיחרתי לשלם את הדוח. לכאורה הייתי אמור לשלם אותו עד אמצע אוקטובר ולא ברור מה הם רוצים ממני עכשיו. לפי התרגום של גוגל הם מצפים לאיזה מכתב הסבר, אבל לא ברור למי ועל מה.

אני אנסה להעלות לפה מחר את המכתב והתרגום שלו..

יום טוב גם לך

פורסם

מוזר. למה שישלחו אליך ישירות הודעת קנס על מהירות? בד"כ זה מגיע אל חברת ההשכרה, הם מאתרים מי השתמש ברכב ואז מודיעים לך שהם (חברת ההשכרה) מחייבים אותך על הקנס + דמי טיפול.

זה משהו שקרה לי לצערי פעמיים בחצי השנה האחרונה (איטליה+בריטניה).

בקיצור, תוודא שאתה לא משלם פעמיים...

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

קרה לי לפני שנתיים בסקוטלנד,כנראה טעות נכנסתי לנתיב תחבורה ציבורית.

הגיע מכתב מעיריית גלזגו ולא מחברת ההשכרה (אופנוע),לצערי הדואר איחר ב-5 ימי מסירה והקנס תפח מ-30 ל-60 ליש"ט.

ניתן היה לשלם או בטלפון או באתר של העירייה,אבל בשביל לשלם באתר צריך להיות תושב העיר.

שיחה קצרה לעירייה,תשלום וקבלת אישור נגמרה הסאגה.

פורסם

בהולנד זה עובד כך:

חברת ההשכרה מוסרת את הפרטים של השוכר לרשויות, וגובה עמלה על "השירות" מהשוכר באמצעות כרטיס האשראי שלו.

לאחר מכן אתה מקבל בארץ את הדו"ח בהולנדית, ואין כמעט שום דרך לאדם שאינו תושב הולנד לשלם אותו. פניתי בהולנדית בכתב למשרד התחבורע שלהם והם לא הציעו פיתרון ממשי.

יתרה מכך, באתי להולנד עם דו"ח של ישראלי אחר וכסף מזומן, נכנסתי לסניף דואר ולא הצלחתי לשלם אותו. בסוף השארתי את המזומן אצל אזרח הולנדי ששילם את הדו"ח מחשבון הבנק שלו.

האירופאים חזקים באיומים על כפל קנס לפיגורים, אבל ממש לא מקלים על התייר לשלם את הדו"חות שלו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

לאחר סריקת המכתב עם סורק איכותי, עיבוד עם OCR ותרגום בגוגל טרנסלייט, הצלחתי להגיע לתוצאת תרגום סבירה.

תוצאת התרגום בקובץ המצורף.

czech_ticket_en.txt

ניראה שהם מצפים ממני לאיזשהו הסבר או משהו כזה.. עדיין לא לגמרי ברור.

פניתי לשגרירות הצ'כית בישראל, אמרו שאין להם איך לעזור ושלחו אותי לשגרירות הישראלית בצ'כיה..

יום טוב גם לך

פורסם

עידכון,

לאחר שיחת טלפון למספר המופיע על המכתב (מזל שיש לי שיחות לחו"ל בחבילה),

התבקשתי לשלוח אימייל "הודעה באשמה" ובתמורה אקבל מספר חשבון בנק להעביר אליו את הכסף.. או משהו בסגנון.

מוזר ביותר..

יום טוב גם לך

פורסם
עידכון,

לאחר שיחת טלפון למספר המופיע על המכתב (מזל שיש לי שיחות לחו"ל בחבילה),

התבקשתי לשלוח אימייל "הודעה באשמה" ובתמורה אקבל מספר חשבון בנק להעביר אליו את הכסף.. או משהו בסגנון.

מוזר ביותר..

אפילו כסיל כמוני מזהה שזה נסיון עוקץ.

• תוכן חדש...