Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קילוף צבע בקיה נירו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמתי לב היום לשתי נקודות על המכסה מנוע בגודל 1-2 ס"מ שהצבע מתקלף, מדובר בקיה נירו שנה על הכביש, האם זה הגיוני שצבע יתחיל להתקלף לאחר שנה? האם זה משהו שהאחריות מכסה?

פורסם

לא עולה לי בראש שום סיבה לדבר הזה, לא היה במוסך, לא אתרי בניה והרכב נוסע כל הזמן

מצורפת התמונה, יש עוד כמה כאלה קטנים יותר, לא יותר מסנטימטר, זה ספציפית גדול יותר, בערך 2 וחצי, יש סיכוי שזה מקקי של ציפורים? אמרו לי שזה חומצי ועלול לפגום בצבע.

IMG_20171111_174409.jpg

פורסם
האם זה הגיוני שצבע יתחיל להתקלף לאחר שנה?

אין פה עניין של הגיון.

זה לא אמור לקרות, אבל אם אתה טוען שזה קרה אז אני מאמין לך, בלי לחפש הגיון.

איזה אינטרס יש לך לפתוח שרשור ולשקר ולשאול אותנו אם זה הגיוני או לא? זה קרה או לא קרה לך, ואתה יודע את האמת.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
אין פה עניין של הגיון.

זה לא אמור לקרות, אבל אם אתה טוען שזה קרה אז אני מאמין לך, בלי לחפש הגיון.

איזה אינטרס יש לך לפתוח שרשור ולשקר ולשאול אותנו אם זה הגיוני או לא? זה קרה או לא קרה לך, ואתה יודע את האמת.

לא ברור לי למה העלת את התגובה הזאת, אבל מבחינתי זה מאוד רלוונטי לדעת אם יש פה איזושהיא בעיית יצרן בצבע ואם היצרן יטפל בה, על סמך התגובות זו לא בעיית יצרן ואני צריך לטפל, נגמר הסיפור. לא צריך להתחכם עם תגובות מתנשאות

• תוכן חדש...