Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2011-2015 פיצויים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי פורסם בתחילת השנה שמגיע פיצוי לבעלי רכבים של פורד פוקוס בין השנים 2011-2015 איך מקבלים את הפיצוי?

פורסם
תן לי לעזור לך:

http://lmgtfy.com/?q=%D7%A4%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%99+%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%99+%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93+%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1

נסה לנצל אותו מדי פעם, זה עובד.

אז זהו שכבר עשיתי את זה ומצאתי כתבות לפני 10 חודשים שמדברות שיהיה אתר שאפשר יהיה לבדוק מי זכאי וזהו.

לא מצאתי לא אתר ולא כלום.

אם מישהו באמת יכול לעזור אשמח

פורסם

אז אם בדקת 10 כתבות (או טרחת לגשת אל הלינק שפרסמתי), פספסת את הכתבה הראשונה של YNET ואת השניה של כלכליסט? אני לא ציני אלה באמת רציני.

יש לך 2 כתבות מינואר 2017 ורשום במפורש שמי שמפצה את הלקוחות תהיה דלק מוטורס.

אז מה אתה עושה? אתה פונה אל יבואן פורד - דלק מוטורס ישראל עם כל הפרטים שלך ומברר מתי או האם, אתה זכאי לפיצויים.

זה פשוט, באמת.

פורסם

לא קראת אותי נכון קראתי את הכתבה של ווינט שהיא לפני 10 חודשים וכתוב שם שיפתח אתר יעודי לבדיקת זכאות אך לא מצאתי שום אתר כזה

פורסם

אני מבין אבל שוב:

נגיד ולא נפתח אתר ייעודי, למה שלא תכנס ל http://www.ford.co.il או לחלופין תפנה לדלק מוטורס גם כן במכתב או בטלפון או במייל לברר פרטים?

אתה תחכה שנים עד שייפתח אתר? קח יוזמה. אתה מבזבז ימים רבים על הפורום מאשר להרים טלפון לשירותי הלקוחות של היבואן או בצור קשר דרך האתר שלהם, זה עד כדי כך קשה? אני בכוונה אולי קצת נוקשה כי לעיתים, זה קצת מצחיק.

נשמח מאוד לאחר שתברר מולם ישירות, תחזור לעדכן מה התשובה הרשמית שנתנו לך.

כמו כן, לפי התגובות, אנשים רבים מחכים לפיצוי ואני מאמין שברגע שהם יתחילו לפצות, ייפתח אתר או יישלחו מכתבים.

פורסם

נשמח מאוד לאחר שתברר מולם ישירות, תחזור לעדכן מה התשובה הרשמית שנתנו לך.

כמו כן, לפי התגובות, אנשים רבים מחכים לפיצוי ואני מאמין שברגע שהם יתחילו לפצות, ייפתח אתר או יישלחו מכתבים.

אז הנה לך עדכון, לנציג היבואן אין שום תשובה מלבד ש״כאשר נתחיל בפיצוי נצור עמכם קשר״..

ניחוש שלי זה שהם ממסמסים את זה עד ש:

א. הלקוחות ישכחו.

ב. רוב הרכבים ימכרו ליד-2 וכך הפיצוי יקטן פלאים (תקרא בכתבות מה הפיצוי לאחר שהרכב נמכר)..

אני מניח שעורכי הדין קיבלו את הכסף בשותף פלוס 30, אז עכשיו אפשר להירגע.

פורסם

לא היית צריך לעדכן אותי מהסיבה הפשוטה, לא חסרות תגובות בכתבות עדכניות לחודש אוקטובר, שהיבואן עדיין לא התחיל לשלם, עדיין אין אתר ולא נשלחו מכתבים.

בוודאי שאני יודע לקרוא וכל השרשור הזה לא מיועד לי, לאדם שיודע לקרוא, לחפש ולהבין בעצמו מה מתרחש.

אתה יודע, אני כן יודע לעשות 1+1, הנקודה הייתה אחרת, עזרה עצמית לחלק מהאוכלוסיה וקצת עשייה עצמית.

פורסם
מדהים כמה אנשים יכולים לעוף על עצמם ולהשתמש לשם כך באנשים אחרים.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

לגמרי!

מר אוטומטי, קצת צניעות לא תזיק לך..

אין קשר לצניעות אז אתם מוזמנים להפסיק לקחת את זה קשה.

שום דבר לא מדהים כאן.

מנסים לתת לאנשים כלים, אלון בכלל טעה ומפנה את המידע אליי - אני לא צריך אותו תודה.

פורסם

זה היופי בחיים.

תשאר אופטימי, זו רק ההתחלה.

• תוכן חדש...