Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התנהלות מול גירבסט (Gearbest)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

סך הכל רציתי להזמין בחמישי בבוקר כבל שעולה 6 ש"ח ולא שמתי לב שבברירת מחדל המשלוח המהיר היה מסומן מה שהקפיץ לי את העלות של החבילה מ6 ש"ח ל55 ש"ח. ושמתי לב לזה רק לאחר ביצוע ההזמנה.

באותו הרגע שלחתי להם אימייל והודעה במסנג'ר של הפייסבוק שדרכו הם מנהלים שירות לקוחות והודעה באתר.

במקביל ביצעתי ביטול (הכחשת) עסקה מול פייפל, לפייפל הם ענו תוך שעה שכן אני ביצעתי את העסקה ולכן פייפל לא ביטלה לי את זה.

בנתיים היום (שישי) בצהריים קיבלתי הודעה מהם שהמשלוח יצא לדרך.

מה אני יכול לעשות?

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם (נערך)

אבוד לך.

שיעור בצרכנות ב-49 ש"ח - מחיר מציאה. :-(

מסוג התקלות שקורות כמעט לכל אחד מדי פעם. כמו מוצרים שמגיעים באיחור או כלל לא מגיעים, מוצרים באיכות ירודה וכד'.

עדיין לא סיבה להמנע מקניות ברשת, בודאי באתרים הגדולים. רק לקח של תשומת לב מוגברת לפני האישור הסופי.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ניסית ללחוץ cancel order במסך ההזמנות?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

יצאת בזול.

לי מקרה דומה עם אותו הלקח עלה 40 דולר.

שבוע טוב.

"יושב לי כאן ומחכה לך, כמו עורב על עץ. ולא חבל לך על תפוח, שנפל והתפוצץ. הרחוב ריק, הלילה קר הגשם כבר שטף את כולי. אני יבש כמו מדבר, הרסת אותי שברת לי את הכלי." (תמוז)

פורסם

כאמור, בגירבסט כל התקשורת מתנהלת דרך https://support.gearbest.com/en/ticket/, כאשר ההזמנה מוקפאת אוטומטית עם פתיחת טיקט עד למענה מצד שירות הלקוחות.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...