Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בפיג'ו 205 jonior

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7816 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים

ברשותי מזה 2 שנים פיג'ו 205 jonior מודל 1994 (הזרקת דלק). מזה חודשים יש לי בעיה לא ממש ברורה במכונית.

הרכב לא מגיב ללחיצה על דוושת הגז, אסביר את דברי :

בתחילת נסיעה או במהלך הנסיעה, כשאני לוחץ על דוושת הגז, הטורים לא עולים (כאילו שהרכב לא מגיב ללחיצה על הדוושה) והרכב לא מאיץ, בעליות הוא אפילו מאט. מה שאני עושה בכדי ליסוע זה פשוט " לפמפם " עם דוושת הגז.

הייתי בשני מוסכים החלפתי פילטר דלק, מפלט (אגזוז), ולא מזמן (בלי שום קשר לתקלה הנוכחית) החלפתי גם מצמד (קלאצ')

היו מוסכניקים שטענו כי צריך לשים תוסף דלק כי אולי יש סתימום איפושהו, הוספתי אך ללא הועיל

יש למשהו מושג אילו סיבות אחרות יכולות להיות

פורסם

אני פשוט לא מבין למה אתה הולך למוסכים כללים ולא למוסך מורשה של פגיו שמה היו פותרים לך את הבעיה בשניות ...

ככל הנראה יש לך איזה שהיא סתימה או בתוך מכלול ההזרקה או בפילטר או בצנרת שמובילה למערכת ההזרקה ..

1. תחליף פילטר דלק .

2 . תקנה 44K של BG תשפוך את הפחית לתוך טנק הדלק רק כאשר יש לך רבע טנק .

ואז תסע עם הרכב , תנסה ללחוץ על הרכב להגיע לטורים גבוהים .

אני מאמין שזה יפתור לך את התקלה ...

במידה וזה לא פתר לך את זה , יש לך בעיה במערכת ההזרקה שיכול לכלול גם את המזרק , חיישן מצב מצערת, או בעיה במחשב .

פורסם

לא משנה יכול להיות שישנם ליכלוכים בתוך הטנק דלק שלו , ואם הוא יחליף 20 פילטריי דלק ברגע שהוא לא ניקה את הטנק תהיה לו את אותה הבעיה שוב ושוב..

פורסם

אם הבנתי נכון את הבעיה שלך אז לי הייתה אותה בעיה ויש לי גם 205 שנת 94 הזרקה.

באמצע נסיעה הגז פשוט מפסיק להגיב ואז אחרי כמה שניות האוטו מזנק קדימה.

לצערי עברתי תאונה והאוטו היה במוסך יונדאי בת"א לתיקון ובדרך הם תיקנו את הבעיה הזאת גם.

החשמלי של המוסך ניקה את המזרק עצמו ואמר שכניראה זאת הבעיה.

נסעתי מאז רק נסיעה אחת אבל התקלה עדיין לא חזרה על עצמה אז אני מקווה שזאת הייתה הסיבה.

• תוכן חדש...