Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה זה אומר תו סחר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי רכב מסוחר רכב העברנו בעלות והכל עכשיו היד הקודמת שהביאה את הרכב למגרש היה רשום ברישיון שלה מעוקל, הסוחר רכב אמר לי שהחוב נסגר והוא העביר את הרכב דרך תו סחר כדי שלא יהיה עוד דוחות או משהו כזה.. מה זה אומר בעצם ועד כמה אמין מה שהוא אומר לי?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

פורסם

תו סוחר= סוחר רשמי או "עוסק ברכב". כאחד מהתנאים, הבעלות שלו על הרכב לא מוסיפה ידיים.

אני מציע שתיגש לרשיומט הקרוב אליך ותוציא כפל רישיון הרכב, שכבר אמור להיות על שמך. אתה תראה האם נשארו הגבלות. כעיקרון, רכב מעוקל לא ניתן להעביר בעלות בצורה חוקית.

רשימת הסניפים לשרות עצמי:

https://easy.co.il/list/Rshiumt-Self-Service-Stations

במקביל הייתי בודק ברשם המשכונות שהרכב לא ממושכן.

https://pledges.justice.gov.il

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

עשיתי גם את זה וגם את זה ויצא נקי והרכב על שמי בלי הגבלות, אין שום סיכוי שיש פה שום קומבינה על הגב שלי? תודה לך על העזרה

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

פורסם

גם בשרשור אחר ענו לך - במידה והעבירו בעלות עליך, ואין שום מגבלה ברישיון החדש שהוצאת, ואין משכון - הכל תקין, תתחדש, תהנה, תישן טוב.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
היי. אני בתהליך רכישת רכב מחברת אלבר, באמצע התהליך הגענו לערב חברת ביטוח. ברגע שהעברתי פרטי התחייבות לסוכן ביטוח שלי עלה אצלו במאגר שהרישיון רכב אינו תקין.  למרות שהחברה עצמה הביאה לי את הרישיון רכב וכתוב בו התאריך וזה היה תאריך עדכני.  אני חושב שזה בגלל שהרכב עדיין נמצא בבעלות החברה ולסוכן אין גישה לבדיקת היסטוריה ביטוחית. מה אומרים???
שלום,
הקפצת שרשור של מישהו אחר, ולא בטוח שהמקרה שלך קשור לנושא המקורי.
אני מציע שתפתח שרשור חדש ותפרט יותר מה לא תקין ברישיון הרכב הספציפי.
בגדול, ברוב המקרים חברות ליסינג / השכרה לא מבטחות את הרכבים שלהם, לכן אין להם בכלל היסטוריה ביטוחית. אם קורה משהו - מתקנים במוסכים כלליים שעובדים עם חברת ליסינג ( או בכלל שייכים לה).

• שנה מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

באמת בשביל זה הקפצת שרשור כל כך ישן?

עריכה אחרונה על ידי motior

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

• תוכן חדש...