Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שסתום אקוטק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע על מה מדובר?

מצורף לינק

http://www.ecotekplc.com/

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

מדובר במכשיר פשוט למדי שמכניס אוויר נוסף דרך מנגנון הבוסטר ברקס.

עיקרון הפעולה שלו פשוט ויש איזשהוא רווח קטן ביותר בכוח סוס.

היה לי איזה שבועיים לניסיון וזה לא בדיוק פלא טכנולוגי.

חמוד ותו לא.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אז אתה אומר שלא שווה להשקיע!

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

ומה עם זה ? אתה מכיר ?

http://www.fuelsystem.co.uk/pbv.htm

פורסם

FSE...

יש לי בבוידעם.

חרא של דבר.

מקפיץ את לחץ הדלק בבאר כשאתה נותן פול גאז.

בניגוד למה שהרבה אנשים חושבים,לחץ דלק גבוה לא מוסיף כוח.להיפך.זה מה שנקרא OVERFUELING.עודף דלק שגם מפייח לך את הפלאגים וגם "חונק" את המנוע.

בחו"ל יש הרבה תלונות על הFSE-גם מכיוון שהוא לא מוסיף הרבה כוח -וגם בגלל שאחרי חצי שנה הדיאפרגמה בפנים נקרעת ובמקום לתת עליה בלחץ,הווסת נותן ירידה.

היו לי שניים כאלה.למזלי יש לי שעון לחץ,וככה ראיתי כל פעם שאחרי חצי שנה הלחץ נופל.

רד מזה.

יש ווסת שעובד על אותו עיקרון-של וובר אלפא.הוא הרבה יותר אמין ונותן רק פיק של 0.3 באר-מה שלא מפייח פלאגים וחונק את המנוע.

אתה משקיע לגמרי בכיוונטים הלא נכונים.עזוב אותך מהפיצ'יפקס...

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

אני מציע שפשוט תעשה לינק לתומר לגוגל תמונות, ותשאל נקודתית על כל התמונות באינטרנט, בהודעה פרטית כמובן :wink:

Cars roll off the assembly line with a body,It's our mission to give it a soul

• תוכן חדש...