Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מתעניינת ברכישת רכב.

אני סטודנטית והנסיעות שלי הן בעיקר בין עירוניות. אני מחפשת רכב מיני, שיהיה חסכוני בדלק, בטיחותי יחסית, ידני, בעלות של עד 35K.

אחרי קצת חיפושים באינטרנט התרשמתי מהיונדאי i10 ומהשברולט ספארק בעיקר. האם יש רכבים יותר מומלצים מאלו לצרכים שלי? ומה עדיף מבין שניהם?

אגב, בעניין רכישה מסוכנות רכב, מומלץ או להתרחק?

תודה מראש

פורסם

לספארק יש יתרונות מבחינת המנוע ליונדאי מהדגם החדש סלון נעים יותר ומושבים תומכים יותר, כמו כן תא מטען גדול יותר.

לכן אתה צריכה לבדוק מה יותר חשוב לך, למשל אם את גרה באזור הררי למנוע של הספארק יהיה יתרון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מציע עוד שתי אפשרויות: קיה פיקנטו עם מנוע 1200 בלבד/מיצובישי ספייססטאר.

לגבי השברולט- יש שם מחלה עם קלאץ מתפרק באמצע בנסיעה (לא סתם יד 2 עמוס לעייפה במודעות לרכבים הללו)ולגבי ה I10 עם מנוע 1,100 היא די חלשה ולא מתאימה כל כך לאיזור הררי.

לגבי רכישה ממגרשי סוכנויות- עדיף לקנות מטרייד אינים של יבואנים- חפשי רכב בטרייד אין של קיה/מיצובישי ולפחות לגבי קיה אם את קונה רכב פרטי,הוא עדיין באחריות (סה"כ 7 שנים).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הפיקנטו ספורט אופציה מעולה, אבל היא עולה יותר לקראת ה40 אלף אחרי משא ומתן כניראה.

ספייס סטאר ידנית מאוד נדירה (אלא אם את מוכנה לאוטומטית שהיא חיסכונית) ומאבדת את היתרונות שיש לאוטומטית בדמות מנוע ואיבזור.

למה אתה חושב שיד 2 עמוס במודעות של הספארק בגלל הבעיה?

הרי פיקנטו רכב מוצלח וגם הוא עמוס ביד 2.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

למה אתה חושב שיד 2 עמוס במודעות של הספארק בגלל הבעיה?

הרי פיקנטו רכב מוצלח וגם הוא עמוס ביד 2.[/quote

לא עמוס רק בגלל הבעיה,אלא באופן כללי- יש המון רכבים כאלו למכירה פשוט כמו זבל.(מדבר על גיר ידני בלבד כמובן).

לגבי כמות התקלות בקלאץ'- לא משהו בסגנון DSG 7 אבל היו כאן דיווחים בפורום של לפחות 3-4 מקרים.

לטעמי הספייסטאר עדיפה ולנהיגה באיזור הררי לא חושב,שהייתי קונה רכב ידני.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אם מדובר על הi10 והספארק טרום מתיחת הפנים, אז לדעתי הi10 עדיפה.

תא הנוסעים נעים יותר לשהייה וגם הקלאץ' הרבה יותר נוח לתפעול ביונדאי.

הדגם מתוח הפנים של היונדאי נראה איכותי יותר בפנים מהדור הקודם, אבל לא יודע האם משהו השתנה ולכן לא אחווה דעה על הנהיגה בו.

מה שכן, היונדאי חלשה יחסית ולא בטוח שהייתי בוחר בה לנהיגה הררית. גם בספארק 1.0 לא הייתי בוחר כי היא גם חלשה יחסית. (אם כי לפחות במהירויות עירוניות עשתה רושם סביר)

הייתי שוקל דווקא סופר מיני בתקציב הזה, יש סיכוי למצוא דברים לא רעים ומרווחים יחסית.

אם עדיין נשארים במיני, אז פג'ו 108 1.2 ידנית נראית לי בחירה סבירה למדי, לפחות על פי הנתונים שלה, מבחינת תאוצה וכדומה היא עדיפה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

יש לי חבר שמוכר שברולט ספארק שנת 2013 במצב טוב מאד (ידנית)

דברי איתי אם את רוצה

הוא מוכר בגלל שקיבל רכב מהעבודה

עריכה אחרונה על ידי bar304
  • ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב,

על מנת לא להכביד על הכיס, מסבים את תשומת לבן ל MG3 חדשה, במבצע המפורט כאן.

תקבלי רכב חדש, אחריות מלאה ל 5 שנים, וגמישות מוחלטת להחליט מה לעשות בתום התקופה.

נשמח לסייע בתיאום נסיעת מבחן.

חג שמח,

צוות לובינסקי

• תוכן חדש...