Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לנהג יחיד עד 43k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום,

אבקש את עזרתכם בנוגע לרכישת רכב שישמש אותי ברוב המוחלט של המקרים ללא נוסעים נוספים.

הרכב ישמש בחצי השנה הראשונה לנסיעות יומיומיות ארוכות ו״קשות״ יחסית מאזור המרכז לירושלים ולאחר מכן לנסיעות בין עירוניות לא ארוכות (ויותר ״קלות״) מאזור השפלה למרכז וחזרה.

מה שחשוב לי ברכב זה אמינות, בטיחות וצריכת דלק.

מוכן להתפשר על איבזור, ביצועים, נוחות נסיעה וניראות.

כמובן שלא אתנגד לרכב עם ביצועים מהנים ואיבזור מפנק, אך הדגש העיקרי הוא על הפרמטרים שהזכרתי מעל.

חשבתי בכיוון של מאזדה 2 דינמיק (שלהבנתי מספקת אמינות מפליגה, בטיחות לא רעה וביצועים טובים אך צריכת הדלק שלה לא מרשימה. אשמח לתיקון אם אני טועה), סוזוקי סוויפט (שלא ברור לי מה מידת האמינות שלה ואם היא משתווה לזו של המאזדה. אשמח לתובנות גם לגביה), יונדאי i20 ודייהטסו סיריון (עליה שמתי פחות דגש).

אבקש לשמוע את דעתכם ביחס לחלופות ולקבל חלופות שלדעתכם יתאימו יותר.

מעדיף שהאוטו יהיה אוטומטי ומותגים שאינם אירופאיים.

אני יודע שלא בטוח שהנטייה להתנגד למותגים אירופאים רציונאלית ובכל זאת אעדיף זאת.

תודה רבה!

עריכה אחרונה על ידי Jerusalem100
פורסם

הייתי בודק את הספייס סטאר, אמינה וחיסכונית.

לרעה מנוע רועש במאמץ.

הרכבים שציינת טובים אך לא מצטיינים בצריכת דלק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה על ההצעה, אבדוק גם בנוגע לדגם זה.

לגבי הרכבים שהעליתי, יש רכב מומלץ ביניהם? יש כזה שהיית ממליץ להמנע ממנו או שהוא נחות מהשאר בפרמטרים המבוקשים? האם האמינות של הסוזוקי זהה לזו של מאזדה?

פורסם

הרכבים שציינת אמינים וקשה לומר מי יותר.

מה שכן,אם תוכל לעלות את התקציב לאזור 48 אלף בערך יש כמה פיגו 208 שאפשר לבדוק, אמנם גם היא לא חיסכונית אבל מודרנית יותר ונוחה משמעותית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לצערי לא אוכל להעלות את התקציב, מה גם שאעדיף לא לקנות רכב אירופאי.

תודה על התשובות המהירות והמפורטות.

אשמח לשמוע עוד דעות.

פורסם

במקומך, במסגרת התקציב, הייתי מחפש את הרכב השמור ביותר מתוך השלישיה ( מאזדה 2, סוויפט, I20 ).

אפשר גם להוסיף את קיה ריו 5 דלתות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הסוויפט חסכונית יותר, אך יקרה יותר לרכישה, לכן לא בטוח מה כדאי יותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

הייתי ממליץ לך על סיטרואן C3 או אפילו C4 שלדעתי יענו על צרכיך ואפילו מעבר לכך.

אך מכיוון שציינת שאתה מעדיף לא אירופאיות, זרמתי...

מה דעתך על הונדה ג'אז היבריד?

בתקציב שלך: שנת יצור 2011-2013 בערך.

עד כמה שידוע לי, היא נחשבת לאמינה, מודרנית וחסכונית מאד.

וגם בעליות לירושלים, 103 סוסיה בהחלט יספקו אותך.

היא לא הכי נוחה מבחינת איכות המתלים, אבל לפחות היא פונקציונלית מאד ומרווחת ביחס לקטגוריה.

כמו כן, הונדה בכלל נהנית מסחירות גבוהה יחסית ביד 2, אז גם זה עשוי להשתלם לך כלכלית כשתרצה למכור.

עריכה אחרונה על ידי daido1
פורסם

הונדה גאז נשמעת כאופציה סבירה, הבעיה היחידה היא ההצע היחסית נמוך שראיתי בשנתונים האלה מה שמוריד את כח המיקוח שלי מול המוכרים.

פורסם

מה שמוריד מכוח המיקוח שלך זה שמדובר ברכב מבוקש אשר נמכר לפעמים תוך כמה ימים בודדים ולפעמים שעות מרגע הפרסום ( עם נתונים טובים וללא בעיות באמת ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
הייתי ממליץ לך על סיטרואן C3 או אפילו C4 שלדעתי יענו על צרכיך ואפילו מעבר לכך.

אך מכיוון שציינת שאתה מעדיף לא אירופאיות, זרמתי...

מה דעתך על הונדה ג'אז היבריד?

בתקציב שלך: שנת יצור 2011-2013 בערך.

עד כמה שידוע לי, היא נחשבת לאמינה, מודרנית וחסכונית מאד.

וגם בעליות לירושלים, 103 סוסיה בהחלט יספקו אותך.

היא לא הכי נוחה מבחינת איכות המתלים, אבל לפחות היא פונקציונלית מאד ומרווחת ביחס לקטגוריה.

כמו כן, הונדה בכלל נהנית מסחירות גבוהה יחסית ביד 2, אז גם זה עשוי להשתלם לך כלכלית כשתרצה למכור.

הבחור ביקש רכבים לא אירופאים וגם שוק לא בעייתי, כך שהC3 והC4 לא ממש מתברגות כאן.

אני הייתי מחפש ב43 אחת מהרכבים היפנים קוריאנים שהוזכרו כאן שתהיה כמה שיותר חדשה עם קילומטראג' סביר.

פורסם (נערך)
הבחור ביקש רכבים לא אירופאים וגם שוק לא בעייתי, כך שהC3 והC4 לא ממש מתברגות כאן.

אני הייתי מחפש ב43 אחת מהרכבים היפנים קוריאנים שהוזכרו כאן שתהיה כמה שיותר חדשה עם קילומטראג' סביר.

אין בכלל ספק שסיטרואן זה ההיפך הגמור מהונדה, מבחינת שוק. ולא בגלל שהשוק "חכם" במיוחד. סה"כ רכבים טובים ואמינים בדורות האחרונים.

אבל כאן גם טמון היתרון שלה!

באותו תקציב אפשר לקנות סיטרואן משנתון יותר מתקדם, וקילומטראז' נמוך.

ירידת ערך - נכון, בסיטרואן היא גבוהה.

אבל אם למשל מחליטים להחזיק את הרכב לתקופה ארוכה (נגיד מעל 4 שנים), אז זה מצמצם את הנזק ביחס לאלטרנטיבות.

בכל אופן, די מהר "זרמתי" איתו מחוץ לאירופה, כפי שביקש, אז אין שום בעייה! :-)

אולי מישהו אחר עם אותו תקציב, אבל חובב אירופאיות גם יקרא... ;-)

אגב, לגבי הג'אז, דווקא ראיתי אתמול ביד-2 לפחות 5 מודעות שנראו לי אטרקטיביות ועומדות בתקציב. כולן דפוקות/נחטפו מהר??

עריכה אחרונה על ידי daido1
  • תוכן חדש...