Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר ביקש ממני עזרה למכירת הרכב שלו, בעקבות חוויה לא נעימה , מבחינתו אפילו קצת מעליבה, בטרייד אין בשני מקומות.

ראשית דבר בקרסו. הבחור מעוניין להחליף את הפלואנס 2 ליטר 2010 שלו,יד ראשונה, נהגת יחידה מעל גיל 50 (באמת יחידה, אף אחד אחר לא נהג או נוהג ברכב שלה) ברנו קדגאר חדשה. מחירון לוי יצחק שהוצג לו מראה 36 אלף שקל. קרסו טרייד אין, מסתבר, אינו ממש מתלהב מהסחורה הביתית שלו ומציע 25 אלף , כשמולו פרוט טיפולים מלא, בזמן ומתועד באותו מוסך וסוכנות של הרשת (מנור למי שמתעניין) . כל נסיון לבקש סכום סביר יותר נתקל בסרוב (ללא פרוט) . חברנו ראה כי כך, החליט לסגת מקרסו ולבחון רכב אחר.

לאחר סבב קצר בין סוכנויות הרכב בפתח תקווה, הגיע לסוכנות קיה ושם הוצע לו על ידי טרייד מוביל (הטרייד הרשמי של טלקאר) סכום מגוחך אפילו יותר - 16 אלף שקל.

אמנם פלואנס 2 ליטר בת 7 בערך (עליה לכביש דצמבר 2010) אינה אוצר בלום , אבל אין לי ספק שרכב כזה במצבו , שמור ומטופל, ראוי ליותר מהסכומים שהוצעוו עבורו.

אמנם אני לא מופתע מטרייד מוביל שמנסה לרמוז לוותר על טרייד אין, אבל מקרסו אני מצפה לתמוך טוב יותר ברכבים מבית. אפשר להסתפק בהורדה של 15%.

נכון לכתיבת שורות אלה הרכב מוצע למכירה ביד 2, וימכר למרבה במחיר.

לחברי הפורום, אם מי מבינכם חפץ בפלואנס 2 ליטר, צבע שמפניה, נקייה שמורה, מטופלת ומתועדת, אפשר לפנות אלי בפרטי.

חג שמח לכם וגמר חתימה טובה ( האיחול תקף עד הושענה רבה :lol: )

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תגובות 79
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא רשמת את הקילומטראז, אבל בהנחה שהוא באיזור הממוצע (15-20) לשנה - אז ההצעה של קרסו מכובדת ואני מתקשה להאמין שתקבל הרבה יותר בשוק, אבל תחזור לעדכן.

פורסם

צודק, 148 אלף . הרכב מבלה 80% מהזמן בין עירוני.

מנסיוני, עד היום קיבלתי תמיכה טובה יותר בטרייד אין "בייתיים" בהחלפת מפתח במפתח.

4 פעמים בטלקאר על רכבי קיה ו פעמיים באוטו-דיל על סיאט. בכל המיקרים ההפחתה הייתה צנועה לרכבים שמורים מטופלים עם תעוד מלא.

כפי שציינתי, אם מי מבאי הפורום חושק בפלואנס 2 ליטר שמורה, אשמח לשמוע בפרטי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

רכב בן 7 עם 150 אלף קילומטר הוא נטל על הטרייד של היבואן - אין לו מה לעשות איתו פשוט, או למכור אותו במגרש שלהם בתור ASIS או לגלגל אותו לסוחר, ב2 המקרים מדובר בכאב ראש ליבואן עם רווח לא קיים\מינימלי כך שאין לך מה "להאשים" אף אחד - המוצר לא מבוקש ואף טרייד לא יפסיד בשבילך כסף.

הייתה לנו יונדאי I30 מודל 2013 רמת גימור פרימיום עם 17 אלף קילומטר(לא בשנה, הרכב עשה ב4 שנים 17 אלף), לא קיבלנו הצעה אחת נורמאלית לטרייד - ברנו חתכו "הנחה" של 12 אלף שקל לרכב החדש, מאזדה סירבו לטרייד(אמרו שסתם ניעלב וחבל), קיה אמרו שטרייד יבטל כל הנחה(והציעו הנחה בחבר) במילים אחרות? אפילו רכב במצב "מעולה" ועם שוק לא רע נמכר על ידינו - לא היה קל(חודשיים עמד למכירה) אבל הרכב נמכר ב2,000 שקל מעל המחירון המשוכלל רק היה צריך לחכות לקונה הנכון.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

נוקנוק, מדובר בהבעת אמון של הסוכנות.

אתה מביא לי הצעה עלובה על רכב שמור ביותר שלך ומצפה ממני לקנות ממך חדש?

אתה בעצמך אומר שהרכב שלך על הפנים ולא סחיר.

פורסם

אין פה נישואים עם היבואן והצעות אמון, מדובר בעסק כלכלי נטו - וכל המטרה שלו זה להרוויח כסף, למה שהיבואן יפסיד כסף על התהליך(במקרה של הפלואנס ככל הנראה אלפי שקלים לפחות)? הוא פה במטרה להרוויח ולא לעסוק בהצעות אמון או אי-אמון,

גם אם זה היה מאזדה 3 בת 7 עם 150 אלף קילומטר היית מקבל את אותה הצעה - יש מצב שגם היבואן עצמו של מאזדה לא היה רוצה לקחת אותה בטרייד.

פורסם

נכון, אבל למה כשרכב חדש שמטופל במוסכי יבואן כל הזמן יוצא מאחריות ומתגלה תקלה רצינית, לעיתים קרובות היבואן משתתף בעלות כמחווה של רצון טוב?

שם זה באמת לזרוק אלפי שקלים סתם, הרי האחריות נגמרה.

עדיף לפעמים להפסיד כמה אלפי שקלים להרוויי לקוח חוזר, אם היו נותנים לצורך העניין הצעה של נגיד סביבות 30 אלף, מאמין שהיא הייתה קונה במקום את הקאדג'ר, והרוויחו גם מכירה וגם המשך טיפולים במוסכי יבואן.

עסק כלכלי צריך לדעת לפעמים להפסיד בקטנה בשביל להרוויח לקוחות.

פורסם

התיקון במסגרת "רצון טוב" לרוב(לא תמיד) באה מכיוון היצרן ולא היבואן, היבואן מכוסה באופן מלא(או לפחות ברובו) ע"י היצרן בעלות התיקון.

כל מקרה לגופו ואת העלות הכלכלית היבואן ידע לתת ופחות אנחנו - אבל ככל הנראה במקרה הזה לא משתלם להציג "נאמנות".

פורסם

ראשית דבר בקרסו. הבחור מעוניין להחליף את הפלואנס 2 ליטר 2010 שלו,יד ראשונה, נהגת יחידה מעל גיל 50 (באמת יחידה, אף אחד אחר לא נהג או נוהג ברכב שלה) ברנו קדגאר חדשה. מחירון לוי יצחק שהוצג לו מראה 36 אלף שקל. קרסו טרייד אין, מסתבר, אינו ממש מתלהב מהסחורה הביתית שלו ומציע 25 אלף , כשמולו פרוט טיפולים מלא, בזמן ומתועד באותו מוסך וסוכנות של הרשת (מנור למי שמתעניין) . כל נסיון לבקש סכום סביר יותר נתקל בסרוב (ללא פרוט) . חברנו ראה כי כך, החליט לסגת מקרסו ולבחון רכב אחר.

לדעתי, אתה חי בסרט (לא במובן המעליב של המילה). הסיכוי שתקבל משהו שקרוב למחירון הוא אפסי (אם כי אני אשמח מאוד להתבדות).

תנסה להסתכל מנקודת המבט של הקונה - רכב צרפתי, בן 7, עם כמעט 150,000 ק"מ, ללא יתרון מובנה ברור (לא חסכוני, לא מפואר במיוחד, סתם רכב סביר). כשהוא ירצה למכור עוד 3 שנים עם 200,000 ק"מ - מי יקנה ממנו? ובכמה? אם יהיה לו מזל הוא ימכור ב-10,000₪, לדעתי פחות. אם אני קונה רכב כזה (לא צעיר ועם ק"מ גבוה), אני מניח שאני אשקיע פה ושם בטיפולים ולכן אני לפחות רוצה לא לשלם ירידת ערך גבוהה.

אתה יכול גם להשוות לרכבים מקבילים פחות או יותר - אף אחד לא ישלם מחיר כזה על פוקוס 2 ליטר, מונדיאו, או c5 משנתון כזה ועם ק"מ כזה.

אם זה יעודד אותך, לפני ארבע שנים קניתי c5 (הדגם המאובזר) בת שבע עם 100,000 ק"מ, יד שניה פרטית, מטופלת במורשה ב-30, ואני מניח שהייתי יכול לקבל אותה גם בפחות. וזה היה בשנים שעלו הרבה פחות רכבים על הכביש כל שנה.

גם אם יהיה לך (או לחבר) מזל ותמכור ב-30 עוד חודשיים, פה אתה חוסך את כל התעסקות במכירה. האם זה שווה כמה אלפים? זה שיקול אישי של המוכר. אבל לדעתי זו הצעה סבירה.

לגבי תמיכה במותג - בעולם של דובוני אכפת לי וחדי קרן מעופפים זה כמובן נכון. במציאות, היבואן חייב להיות רווחי. אם הוא יתחיל להפסיד כסף על כל רכב שהוא מוכר, מהר מאוד זה יגמר לא טוב. מצער, אבל זו המציאות.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

להסתכל רק על כמה אתה מקבל בטרייד זה עיוורון, כי הרי יכולים להגיד לך ניתן לך מחירון על הפלואנס שלך -

אבל תשלם מחירון מלא על הקדג'אר.

המחירון של קדג'אר 1.5 דיזל הוא 145 אלף שקל.

המחירון של קדג'אר 1.2 LIFE הוא 140 אלף שקל.

ברור לך שאף אדם שפוי לא ישלם 140 אלף שקל על הרכב הזה אם בעסקאות 0 ק"מ הוא נמכר ב117. והדיזל בסביבות ה120.

מנסיוני אם בקרסו-טרייד-אין קיבלת הצעה ל-X על רכבי רנו \ ניסאן \ דא'ציה,

תצפה לקבל הרבה פחות אצל טרייד אחרים אפילו 1/2X אם בכלל, הרי אלו שמכבדים אותך ויודעים שהמחיר שיתנו לך הוא שחיטה,

ימנעו מלהציע לך בכלל.

פורסם

בעלי רכב ישן יותר בן 10 שנים מבקשים על הרכב שלהם מחירון ומעלה על רכבים עם 250000 ק"מ .משיטוט ביד 2 מבקשים על יונדאי גטס בת 10 שנים 15000 ש"ח כאשר המחירון הוא 10000 ש"ח.

פורסם
תתפלא ,חלק מהם גם מקבלים.

חבר מכר לפני שבוע מאזדה 3 2010 יוצאת ליסינג עם 150 אלף, עם מכה מאחור, ונורת צ'ק אנג'ן דולקת ב-26 אלף כאשר המחירון המשוקלל הוא 30 אלף.

פראיירים לא מתים הם מתחלפים. וכל המוכרים ביד 2 דורשים מחירים מעל המחירון, כשאתה מתקשר לברר מספרים לך שזה מחירון יד 2.. הזוי

פורסם
הבחור מעוניין להחליף את הפלואנס 2 ליטר 2010 שלו,יד ראשונה, נהגת יחידה מעל גיל 50 (באמת יחידה, אף אחד אחר לא נהג או נוהג ברכב שלה) ברנו קדגאר חדשה. מחירון לוי יצחק שהוצג לו מראה 36 אלף שקל. קרסו טרייד אין, מסתבר, אינו ממש מתלהב מהסחורה הביתית שלו ומציע 25 אלף

אחלה הצעה, לאן עפתם?

בשוק החבר יקבל אולי 5 אלף מעל ואני עוד אופטימי.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...