Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו לרכב אספנות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום !

אני נורא מתלבט לגביי הרדיו בקורטינה שלי,

רציתי לשמוע מאנשים שיש להם רכב אספנות מה הם העדיפו: רדיו ישן ומקורי כגון תדיראן

או רדיו דיסק חדש +זוג רמקולים חדשים ?

כי אני כרגע מתלבט ביניהם:roll: .

תודה מראש לעונים

פורסם

אם אתה רוצה לשמור על מראה מקורי ואותנטי, רדיו מקורי במקום שלו ורדיו-דיסק ודומיו בתא הכפפות :wink:

לגבי רמקולים, ניתן להשתמש בבדים וחומרים אקוזטיים להסתרת הרמקולים תחת המראה המקורי.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אני התלבטתי בבעיה דומה ב-144 שלי בה היה רדיו תדיראן מודל 74, עם רמקול בודד בדש בורד, היות והרכב משמש יום יומית אותי החלפתי ברדיו דיסק, והתקנתי שני רמקולים איכותיים מאחור מבלי שזה פגם באוטנטיות, אם הקורטינה תשמש לתצוגה בלבד רדיו מקורי נשמע רעיון סביר.

פורסם

אני נותן לך עוד רעיון אמנם קצת מסובך אבל שווה ,אני באמצע הפרוייקט ,אתה מפרק את כל התוכן של הרדיו תאדירן ובפנים מתקין תוכן של רדיו AM/FM מתקדם יותר כך שהכפתורים ישפיעו על הווליום ועל התחנות ובנוסף מתחת לצג התחנות אני מכין חיבור USB לDISC ON KEY אם אתה יודע מה זה,בקיצור הרדיו יעבוד על AM/FM וMP3 שתישמור על המכשיר

פורסם

ברנו 16 שלי עוד עובד הרדיו פילוט שסבא שלי התקין כשהוא קנה את הרכב ב 74, עם הרמקול המקורי עדיין. אפשר לראות בתמונה המצורפת את הרדיו מצד שמאל למטה ואת הרמקול מצד ימין, באמצע המרכב.

weel.jpg

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
ברנו 16 שלי עוד עובד הרדיו פילוט שסבא שלי התקין כשהוא קנה את הרכב ב 74, עם הרמקול המקורי עדיין. אפשר לראות בתמונה המצורפת את הרדיו מצד שמאל למטה ואת הרמקול מצד ימין, באמצע המרכב.
ממש יפה !!

זה מה שנקרא מקוריות אה?:wink:

כל הכבוד ששמרת על המקוריות ככה.

פורסם
רעיון טוב:idea: .

אני ינסה להשיג יום ראשון רדיו תדיראן .

ואח''כ רדיו דיסק תמיד אפשר להוסיף.

תודה רבה:-) .

הי

מאחר ואני חייב לך (למרות שכנראה אינך יודע מדוע . . .)

אז, אם תרצה רדיו תדיראן ישן - אוכל לתת לך.

יום טוב - אבי.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
הי

מאחר ואני חייב לך (למרות שכנראה אינך יודע מדוע . . .)

אז, אם תרצה רדיו תדיראן ישן - אוכל לתת לך.

יום טוב - אבי.

אתה לא עונה לי בהודעה פרטית אז אני ישאל כאן:

על מה אתה חייב לי?:roll:

פורסם

אם כבר מדברים על מקוריות...

לי לא הייתה התלבטות - רדיו AM/FM מקורי של וולוו (עם לוגו וולוו עליו)!

קולט את כל התחנות, למה צריך רדיו דיסק אם יש גלגלצ גם ככה הם משדרים בכל שעה את אותם השירים!

וולוו 122, שנת 68 2 דלתות מדהימה!!

וולוו 240, שנת 83

• תוכן חדש...