Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שידרוג חלונות 8.1 ל10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לי מחשב נייד עם מע' הפעלה חוקית 8.1.

אני מחפש דרך חינמית לשדרג אותו לחלונות 10.

ניסתי דרך הקישור הבא, אבל לא הצלחתי להוריד עד הסוף את ההתקנה. ניסיתי כמה פעמים.

יש למישהו רעיון אחר?

תודה.

פורסם (נערך)

הדרך החוקית היחידה כרגע זה לקנות ווינדוז 10.

בעבר היה "מבצע" לשדרוג בחינם, אבל הוא נגמר, אולי בעתיד מיקרוסופט תיזום מבצע דומה אבל כרגע אין אפשרויות שדרוג חוקיות.

הורדה מהקישור היא חוקית רק אם יש לך סוג של נכות שמאלצת אותך להשתמש ב"טכנולוגיות מסייעות" לפי ההגדרה של מיקרוסופט.

אם אתה אדם בריא, השדרוג מהקישור מהווה הפרה של חוזה השימוש ולכן אינו חוקי.

http://www.tgspot.co.il/you-still-can-upgrade-freely-to-windows-10-if-you-declare-special-needs/

עריכה אחרונה על ידי saay222
פורסם

נסה לבדוק אם אתה יכול להוריד מהטלפון.

כשניסיתי, הקישור לא עבד מ - PC אבל כן עבד מאנדרואיד (כן, האירוניה...) והייתי צריך לבצע תרגיל ב DEVELOPMENT MODE של גוגל כרום (שאני לא זוכר...) כדי להזדהות כאנדרואיד ולהוריד בהצלחה. הצלחתי להוריד אבל מסיבות אחרות נטשתי את ההתקנה.

:turn-l:
פורסם

אז תתקין גירסה פרוצה מהאינטרנט, זה שאתה מוריד את זה מהאתר של מיקרוסופט לא הופך את זה לחוקי.

אדם אמר שהוא רוצה דרך חוקית, כרגע אין.

פורסם

גם CNET כתבו על האפשרות הזאת

https://www.cnet.com/how-to/microsoft-windows-10-free-upgrade-offer-assistive-features/

https://www.microsoft.com/en-us/accessibility/windows10upgrade?tduid=(14c348e893a91089cb2980533c6ee123)(256380)(2459594)(TnL5HPStwNw-0FBZfNm6YPFXNhiu3o52rA)()

בכל מקרה נסיתי כבר, הורדתי את הקובץ EXE שאמור להוריד את ההתקנה למחשב אבל ההורדה קורסת ב80%.

פורסם (נערך)

טעות שלי, פותח השירשור רוצה דרך חינמית ולאו דווקא חוקית (לא קראתי נכון), הקישור הזה אמור להיות פעיל, מה השגיאה שאתה מקבל?

אם תרצה גרסה פרוצה, אפשרי לארגן לך בפרטי, אבל זאת גירסת התקנה ולא שידרוג (מה שיחייב פירמוט).

פורסם

מהבוקר ההורדה מגיע ל80% ומתחילה שוב.

גרסא לא חוקית אני יכול להוריד. אני פשוט מעוניין לשדרג ולהשאיר את האפשרות לעדכונים בעתיד.

נראה שאני אחכה שסבב ב' של שדרוגים יתחיל (אני רק מקווה שזה לא יכלול הגרלות :wink:).

פורסם (נערך)

תחפור טיפה פה:

https://www.google.co.il/search?q=WINDOWS+10+UPGRADE+STOPS+AT+80%25&spell=1&sa=X&ved=0ahUKEwi6oKbN7ZjWAhWIDxoKHaVGBlgQvwUIISgA&biw=1064&bih=897

לפי מספר התוצאות, זאת נראית כמו בעייה מוכרת.

השדרוג במסגרת מבצע שידרוג חינם והשדרוג שאתה מנסה לבצע זה אותו הדבר מבחינה טכנית (רק תנאי הרישיון שונים), ככה שסביר להניח שאם יהיה מבצע שידרוגים, אתה תתקל באותה הבעיה.

פורסם

עברתי מרצון מ8.1 ל10 ואפילו שילמתי 600 שקל למיקרסופט על התענוג. והיה לי מלא באגים ובעיות תאימות עם דרייברים. ויש לי מחשב חזק ומעודכן מהשורה הראשונה.

לבסוף חזרתי ל8.1 הישנה והטובה.

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

10 זאת מערכת טובה מאוד ויציבה מאוד, כל עוד אתה מבין שכל מה שאתה עושה או מקליד במחשב, נשלח למיקרוסופט.

העדכון האחרון שיפר אותה מאוד.

אני אישית משתמש ב-7 ולא מתכנן לשדרג, אם יכריחו אותי, אעבור לאובונטו.

פורסם
10 זאת מערכת טובה מאוד ויציבה מאוד, כל עוד אתה מבין שכל מה שאתה עושה או מקליד במחשב, נשלח למיקרוסופט.

העדכון האחרון שיפר אותה מאוד.

אני אישית משתמש ב-7 ולא מתכנן לשדרג, אם יכריחו אותי, אעבור לאובונטו.

רק אני רואה פה סתירה במה שאתה רשמת?

מצד אחד אתה אומר שזו מערכת מעולה ומצד שני אתה לא רוצה לשדרג אליה.

Lao tzu

פורסם (נערך)

אני פשוט לא מסכים לחלוק את השימוש, וההקלדות שלי במחשב עם מיקרוסופט, אין לי שום עניין לתת למיקרוסופט להתקין קילוגר על המחשב שלי, ולא את האפשרות להפעיל את מצלמת הרשת פעם ב-20 דקות עבור צילום סטילס שלי ושל סביבת העבודה שלי.

אם אין לך בעייה עם זה (כמו לרוב האנשים), זאת מערכת הפעלה מצויינת בשבילך.

פורסם
אני פשוט לא מסכים לחלוק את השימוש, וההקלדות שלי במחשב עם מיקרוסופט.

אם אין לך בעייה עם זה, זאת מערכת הפעלה מצויינת בשבילך.

אתה לא מסכים בגלל העיקרון, בגלל האני מאמין שלך, לא בגלל שזה באמת פוגע לך בפרטיות, כי זה לא. כך שזה לא אמור להפריע לך בתכלס.

את מייקרוסופט לא באמת מעניין מה אתה באופן אישי עושה במחשב, והיא לא הולכת לפרסם את הנתונים שלך בשום מקום, היא אוספת נתונים שלך כחלק ממכלול שלם והם מתערבבים להם ביחד לסטטיסטוקות שונות שהם צריכים כדי להתייעל. זה הכל.

כל מקרה, בהתקנה של הווינדוס הם שואלים אותך רשות לאסוף מידע, פשוט אל תאשר.

Lao tzu

פורסם
אתה לא מסכים בגלל העיקרון, בגלל האני מאמין שלך, לא בגלל שזה באמת פוגע לך בפרטיות, כי זה לא. כך שזה לא אמור להפריע לך בתכלס.

את מייקרוסופט לא באמת מעניין מה אתה באופן אישי עושה במחשב, והיא לא הולכת לפרסם את הנתונים שלך בשום מקום, היא אוספת נתונים שלך כחלק ממכלול שלם והם מתערבבים להם ביחד לסטטיסטוקות שונות שהם צריכים כדי להתייעל. זה הכל.

כל מקרה, בהתקנה של הווינדוס הם שואלים אותך רשות לאסוף מידע, פשוט אל תאשר.

לידיעתך, הבחור שהגבת לו עשה מחקר מעמיק על מה נשלח למיקרוסופט, ונשלחים נתונים (כולל צילומי סטילס מהמצלמה) גם אם ביטלת/חסמת את כל מה שאפשר. יש תוכנות שהולכות יותר לקיצוניות וחוסמות עוד המון דברים, אבל עדיין נשמע לי שהם דחפו את זה כל כך עמוק שזה לא ממש משנה.

אין שום סיבה שלחברה תהיה גישה לדברים שאני עושה במחשב, בלי קשר למה היא צריכה אותם, ועוד לשלם להם על זה כסף.

אני גם לא זז מילימטר מ7, וביום שלא תהיה לי ברירה, אני עובר ליובונוטו/דומיו.

• תוכן חדש...