Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתלבט לקנות מכונית מיני עד 40 אלף .

ההתלבטות כרגע זה :

קיה פיקנטו 2013 או מיצובישי ספייסטאר 2013

חשבתי גם על i20 אבל לא יודע עליה הרבה.

הנסיעה היא עירונית בעיקר. מדי פעם מחוץ לעיר.

- מה יותר מומלץ מבחינת אמינות(טיפולים).

- מבחינת צריכת דלק חשוב מאוד . (אם אפשר לדעת צריכת דלק אמיתית של כל אחת מהמכונית מאותם שנים)

- ומבחינת נסיעה נוחה על הכביש. בלי רעידות בהעברת הילוכים או תקיעות.

פורסם

שתיהן דיי אמינות.

הספייסטאר חסכונית יותר ומרווחת יותר מהפיקנטו.

המנוע של הפיקנטו הוא ארבע צילינדרים ולכן ירעד פחות באופן טבעי משלוש צילינדרים.

יונדאי I20 או קיה ריו זה אותו האוטו , בשנת 2013 האוטומטיות מגיעות עם מנוע 1.4 ותיבת 4 הילוכים ,לא חסכוניות ממש אבל מרווחת יותר מהספייס סטאר.

אם צריכת דלק חשובה לך אז הספייס היא התשובה.

פורסם
שתיהן דיי אמינות.

הספייסטאר חסכונית יותר ומרווחת יותר מהפיקנטו.

המנוע של הפיקנטו הוא ארבע צילינדרים ולכן ירעד פחות באופן טבעי משלוש צילינדרים.

יונדאי I20 או קיה ריו זה אותו האוטו , בשנת 2013 האוטומטיות מגיעות עם מנוע 1.4 ותיבת 4 הילוכים ,לא חסכוניות ממש אבל מרווחת יותר מהספייס סטאר.

אם צריכת דלק חשובה לך אז הספייס היא התשובה.

פיקנטו גם נחשבות חסכוניות?

פורסם
לא.

לדעתי מאחר ואין פשרה בצריכת דלק בין פיקנטו לריו , הייתי מעדיף ריו.

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

מזאת אומרת לא. אמרו שהם חסכונית צריכת דלק 1 ל14 עירוני

פורסם

עוד פעם, אין צורך לצטט את ההודעה הקודמת, זה לא נותן לך כלום.

מי אמר?

הנה למשל שרשור אחזקה של אחת , שמה צריכה משולבת היא בסביבות ה1 ל14, וצריכה עירונית היא 1:10.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?595268-פיקנטו-1-25-אוט-שרשור-מתגלגל/page5&highlight=%D7%A4%D7%99%D7%A7%D7%A0%D7%98%D7%95

פורסם

מה הנסועה הצפוייה? אם היא לא גבוהה, אז צריכת דלק לא אמורה לשחק פרמטר יותר מדי חשוב כי ההפרשים לא יהיו מהותיים.

כמכונית, הפיקאנטו עדיפה משמעותית מהריקשה הממונעת הנקראת ספייססטאר.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לא משהו מטורף הנסיעות רק בתוך העיר. נסיעה לעבודה הלוך חזור זה 12.4 קמ

יש עוד נסיעות פה ושם מחוץ לעיר .

נסיעות בתוך העיר חברים ים .. זה משתנה .

לא היה לי רכב בחיים אז לא יודע לומר.

פורסם

אם כך, לא נראה שצריכת דלק אמורה להיות פקטור חשוב - זה היתרון היחיד של הספייסטאר, בכל שאר הפרמטרים, הפיקנטו או ה-i10 עדיפות עליה בכל אספקט.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

לספייס יש כמה יתרונות על פני הפיקנטו, אבל לדרישות שלך הם לא יתנו יתרון לכן הייתי לוקח פיקנטו בגלל בידוד טוב יותר ומושבים עם תמיכה טובה יותר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לספייס יש מערכת שמע עדיפה הרבה על פני הפיקנטו, אם אתה מסיע 5 נוסעים הם ישבו בנוח יותר מאשר הפיקנטו, יש לספייס סטאר יתרון קל באבזור של חיישני גשם ותאורה.

אם באמת צריכת הדלק לא חשובה לך, הפיקנטו עדיפה, למרות הנתונים שציינת למעלה, אני יכול לתת לך את הדוגמא הכי טובה לגביי שבשנת 2013 בחרתי את הספייס סטאר שמחירי הדלק היו בשיא והיו צפויים עוד לעלות, בפועל בגלל מפלת מחירי הדלק בדיעבד הייתי מעדיף את הפיקנטו בגלל יתרון אחד היום שהוא המחירון של האוטו. הפיקנטו מובילה על הספייס סטאר בכמעט 7 אלף במחירון למרות שהעלות שלהם הייתה זהה ב-2013.

ולגבי המנוע נסעתי על שתיהן, שתיהן מרגישות לא יציבות ולא חזקות, אני חושב שהגבול ביניהם בנוחות נסיעה נוטה ממש במעט לפיקנטו, למרות שלדעתי ההבדל הוא כל כך מינורי שעדיף שתלך על מה שאתה אוהב.

• תוכן חדש...