Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שכנים בעייתיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך אני גר בבניין עם חנייה משותפת עם 9 חניות מתחת לבניין ויש 15 דירות, יש שכנים עם 2 רכבים שחונים אותם מתחת לבניין ויש כאלו שתופסים 2 חניות עם רכב אחד.

לי יש רכב וקטנוע אחרי שקבלתי קנס בגלל שאין לי חניה ברחוב ומתחת לבניין, אז נשבר לי התחלתי לשים את הקטנוע הלא תקין שלי בחנייה מתחת לבניין, עכשיו הבעיה רק מתחילה תמיד מזזים לי את הקטנוע וחונים במקומו היה לי ריב עם כמה שכנים בגלל זה ואמרו לי תחנה את הקטנוע מאחורי הבניין, גם אם הייתי מחנה אותו שם אי אפשר למצאת או ליכנס לבניין רק דרך מדרגות שזה ממש מפגר לחשוב על זה, אז חזרתי לשים את הקטנוע והיום עוד פעם הזיזו לי אותו, רשמתי מכתב בבניין : מי שיזז פעם הבא את הקטנוע אני זימין לו משטרה ויקבל זימון לבית משפט על פגיע ברכוש פרטי, והוא בתגובה רשם לי טיפש אתה לא מפחיד אותנו עם משטרה יש לי משפחה במשטרה והחניה זה לא רכוש פרטי שלך שאתה חוסם אותו עם הקטנוע שלך.

אני לא באמת רוצה להגיע למצב כזה אבל אין לי בררה, אבל התגובה שלו שגע אותי

אני יודע שאני יוצא זבל בזה שאני חוסם חניה אבל זה בגלל שאני מגיע מאוחר מהעבודה ואין לי חניה בשום מקום וכל הבניין שלי חוזר מהעבודה בזמן שיש חניה ברחוב צמוד לבית ברחוב

עכשיו השאלה

זה צעד נכון להזמין משטרה או שעדיף כבר לוותר

מצטער על החפירה

פורסם

אמרת שהאופנוע לא תקין. כלומר מושבת. שים אותו אצל ההורים או תתקן אותו. אין טעם לחסום איתו חנייה לרכבים תקינים.

יש מצב להתקין חניה בקומתיים ? כזו עם מפתח?

פורסם

סלח לי על דברי.

אתה יוצא זבל -> השכנים מתעצבנים -> הם יוצאים זבל שהם נוגעים לך ברכוש, אבל הם מתנהגים ככה כי אתה מתנהג ככה -> אתה מתעצבן ומאיים -> הם לא שמים וימשיכו לעשות את זה כי אתה ממשיך לעשות את זה.

זה חוצפה ממדרגה ראשונה לחסום חניה עם כלי רכב לא תקין לא למטרת החנייה אלא למטרת השמירת חניה, כאילו לך יש זכות לחניה יותר מאחרים.

אז כן, הם צודקים, ואני אמנם לא הייתי נוגע ברכוש שלך אבל בהחלט שלא הייתי מסכים להתנהגות כזאת.

אם אתה מצפה לשכנות טובה תתחיל להתנהג כמו שכן טוב.

פורסם
אני התחלתי כך להתנהג בגלל שהשכנים מתנהגים כך שהם חטסמים חניות לא בגלל שבא לי סתם כך להתנהג

הם בהחלט נוהגים באופן שאינו מתחשב ואפילו חצוף, אבל אתה העלת את רמת החוצפה לשיא חדש ברגע שהתחלת לשמור חנייה לרכב שלך באמצעות קטנוע מקולקל. ברור שהם יגיבו כמו שהגיבו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

הקטע זה שאין חניה מסודרת לקטנועים והרחוב שלי צר ועכשיו יש לי 2 קטנועים ואין לי אפשרות לרדת מדרגות עם הקטנוע כי יש עץ מול המדרגות וגם הקטנוע שלי לא עולה את המדרגות הקטנוע השני שהוא שבור בגלל שפעמיים הוא נפל בגלל שהשכנים נכנסים בוא

העיניין הוא שאם אני לא יחנה מתחת לבניית אני יקבל קנס כי הרוב זה אדום לבן

והם חונים 2 רכבים מתחת לבניין לכול משפחה ודברתי איתם על זה והם שמים פס

פורסם

א. כל, ראבק, תשים סימני פיסוק, אי אפשר להבין כלום ממה שאתה כותב. קשה לשים ", ו ."?

ב. למה אתה מצפה, שימכרו את המכוניות ? כל ישראל סובלים ממחסור בחניה, אנחנו מדינה קטנה עם אוכלוסיה צפופה, תלמד להסתדר איתם. את הרכב הם לא יכולים לחנות מתחת לעץ או ליד הכניסה לבלוק, אתה כן. חפש מקום, מבטיח לך שתמצא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• חברי המעגל הראשון
פורסם

או לשכור חניה בבנין בסביבה, או לעבור לדירה עם חניה בטאבו, או להיפטר מכלי הרכב ולהשתמש בתח"צ/אופניים או קורקינט חשמליים שאפשר להעלות לדירה.

לדעתי אי אפשר לחלק 9 חניות ל15 דירות בלי שיהיו ריבים במדינה שרוב המוחלט של התושבים תלוי ברכב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני מצטער על הישירות.

תפסיק להיות בן אדם זבל ולחסום חניית רכב משותפת שלמה באיזור מצוקת חנייה עם הקטנוע השבור שלך.

זאת חניית בניין ולא ג'נקיית אופנועים או שטח של פירוקייה.

אתה מזכיר לי מקרה מלפני עשור כשגרתי בבניין עם חניות משותפות שבו שכן החליט שהוא גורר "אונו תורמת" בלי טסט, מושבים או דשבורד לאחת החניות כדי שיהיו לו לחלפים לאונו הנוסעת שלו שהיה מחנה על עוד חנייה. ועשה את עצמו חכמולוג כשאמר "אבל זאת חנייה משותפת אז מי שתופס תופס."

פורסם

כל ביקור בארץ בשנים האחרונות יותר ויותר קשה למצוא חניה ברחוב של ההורים.

גם מקומות שבעבר היו פנויים באזורים מרוחקים יותר - מלאים.

חבל שהשרשור הזה לא באנגלית,

הייתי מראה אותו לבריטי הבא שיתלונן בפניי שהמדינה/עיר/שכונה שלו צפופה...

פורסם

לגמרי. בלתי אפשרי למצוא חנייה יותר בשכונות שהן יותר ישנות.

וזה בלי לדבר על מה שקורה שאתה מוציא את הרכב מהחנייה ומנסה להגיע לאנשהו בכל הפקקים.

פורסם

מי שבעייתי במקרה הזה הוא אתה לצערי. זאת חניה על בסיס מקום פנוי וגם אתה לא היית רוצה ששכן אחר יתפוס חניה עם עגלת סופר עד שהוא חוזר בערב הביתה. להעמיד ברזל לא שמיש ולתפוס לאחרים חניה זה לא מקובל ולא מכובד.

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

• תוכן חדש...