Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ברכב שרכשתי החלקים בשטיח שעשויים מגומי הפכו לדביקים.ככל הנראה הבעלים הקודם השתמש בחומר לא מתאים.

שטיפה עם סבון,מברשת וגרניק לא עזרה בכלום.

מה לעשות לדעתכם?

98d694ad5dbafb9c8b8c09e9ec6a45ff.jpgd73e42935d99361c71be2efe6badacde.jpg9aa5740169cd5cb3f3bc4c91ff0d8f9b.jpg

 

Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שטיחים מקוריים אני ממש לא מתכוון לוותר עליהם בקלות. ועוד לשים במקומם שטיחים אוניברסלים זולים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

חזרתי לעדכן, עשיתי לשטיחים אמבטיית APC ושפשפתי את כולם עם מברשת. עזר בצורה כלשהי אבל עדיין לא 100%, בנתיים אמשיך להשתמש במה שיש.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אני ממליץ שתקנה apc נורמלי.

משהו על בסיס מים דלא יפגע בגומי עצמו ומספיק חזק כדי לפרק לכלוך שומני ועמוק כמו שיש כאן. אני מאמין שזה משהו ששמו בעבר בשטיפות של הרכב. גומי לא יהפוך להיות כזה מחום שמש אלא רק ממשהו שימרחו עליו.

אז תחפש apc ומברשת סיבים חזקה.

  • חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

נוזל ניקוי רב תכליתי בריכוז גבוה יכול לעשות את העבודה. אולי לתת לו לשהות על הכתם כמה דקות לפני שמשפשפים חזק עם מברשת קשיחה.

 

מסיר שומנים ניסית? דגריזר. יש את התעשייתי של סנו וכאלה, הביתי הזה (הוא חזק, יש כאלה שמדללים אותו), אבל אני משתמש בייעודי לרכבים, של כימיקל גייז. זה חלק מארגז כלים של כל דיטיילר חובב, אבל אתה בטח רוצה חד פעמי, אז אולי משהו שיש לך כבר בבית יעשה את העבודה. עם החומר הזה הייתי נזהר יותר על גומי, לא נותן לו להתייבש עליו, אבל אתה אומר שגם ככה השטיח ישן וגמור. נסה קודם לתת לו רק 30 שניות עם מעט חומר ואז לנסות לשפשף עם מברשת חזקה.

 

נוזל ניקוי כלים חזק - גם יכול לעשות את העבודה. בריכוז גבוה, לא לדלל עם מים יותר מדי.

 

יש מסירי דבקים למיניהם, adhesive remover. תרשום מסיר דבקים או מסיר סיליקון בגוגל, יש מלא חברות כאלו.

 

יש לך אולי WD40 בבית? נסה לשפשף את הכתם היטב במברשת עם מעט מהשמן-ניקוי הזה.

עריכה אחרונה על ידי ניסאן מיקרה
×
×
  • תוכן חדש...