Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3226 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאיפה אפשר לקנות משהו שתואם את מה שיש בסובארו פורסטר שלי?

לא מצאתי באיביי, וברשת בכלל יש כמה תוצאות אבל לא משהו ספציפי שמתאים לי לאוטו בדיוק, אלא ממסרים כלליים שאולי מתאימים אבל לא בא לי להתחיל לבזבז מזומנים עד שאפגע בול באחד.

אני מאזור ירושלים.

תודה

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

פורסם (נערך)

צלם את הממסר שקיים אצלך ברכב ואנסה לעזור לך.

לדעתי קיימים 2 ממסרים ברכב שלך.

האם בדקת שהממסר לא תקין ?

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם

זה הקופסא שלי הרכב הוא פורסטר 2008.

אני צריך את כל השורה העליונה של הממסרים איפה שמתחיל האחד בצבע כתום ויש משמאלו עוד 3 אפורים5d0e0195547572195dbf82909c786080.jpg

פורסם (נערך)

הם נשברו לך משום שמשכת אותם בכוח ולא ידעת שיש משני צידי הממסרים 2קליפסים שיש להסיט בעזרת שני מברגים קטנים...

אלו ממסרים שיש בהרבה מכוניות נדמה לי ששמם mini relay. יש ברשותי אוסף ממסרים כאלו אם היית באיזור בש הייתי מוסר לך כמה.

http://m.ebay.co.uk/itm/291006933643?_mwBanner=1

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם

אני מירושלים...מבשרת ליתר דיוק,ניסיתי את הצדדים שמתי לב שיש שני קליפסים כשהם לא זזו ממקומם ניסיתי למשוך ,אחד יצא שלוש נשאר לי הפלסטיק הכיסוי ביד. אז בינתיים החזרתי למקום עד שאשיג ארבעה במקומם.

קוד מנוע אני מניח EJ-25

קוד דגם זה SG9

נפח 2.5 ליטר טורבו

• תוכן חדש...