Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצורף טופס בדיקה של ניסן מיקרה 2012, 112 אק"מ,

המכונית נרכשת מקרסו טרייד אין במחיר מאוד משתלם(32 אש"ח) עם שנתיים אחריות.

תוצאות הבדיקה מראה על מכונית די מוזנחת, ואני לא יודע אם ליייעץ לאחותי לקנות אותה.

בזכות האחריות אנחנו יותר נוטים לסגור את העסקה, אך פוחדים מבעיות עתידיות כתוצאה מההזנחה שהמכונית עברה.

זאת הבדיקה ששילמנו עליה ולא שהראו בקרסו.

מה אומר הסעיף של צריכת הדלק? איך בכלל אפשר לבדוק את זה ללא חישוב?

unnamed.jpg

פורסם

המכון ידוע כקפדן ואימת הסוחרים.

אני לא אתפלא לשמוע,שהפרצוף של נציג קרסו החוויר מאוד כשהוא ראה את התוצאות.

מצד אחד,המכון טוען שיש הרבה מאוד דברים לא תקינים אבל כל הדברים הללו הם עניין של מו"מ כספי על עלות התיקונים ואין כאן משהו ממש חריג (לא זוכר אם מדובר בגיר אוטומטי רגיל או רציף,את זה כדאי לברר מול מכון גירים).

בוא נצא מנקודת הנחה,שאם הרכב פרטי ולא ליסינג לשעבר והם מתחייבים לתקן את כל הליקויים זו לא עסקה ממש רעה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תודה!

הרכב יד ראשונה פרטי, מישהו שעשה טרייד אין לא מזמן.

מדובר בגיר רציף.

אם העסקה תתבצע הם הבטיחו לתקן הכל ולפחות יש אחריות שנתיים.

פורסם (נערך)

יש קשר בין כמה תקלות כאן :

למשל- נתוני 4 גזים לא תקינים מובילים לצריכת דלק גבוהה אז כאשר יסדרו אחד גם השני יסתדר- יכול להיות עניין של כיוון בלבד ויכול להיות שיש תקלה אמיתית באחד החיישנים שמחייב החלפה- עניין של כמה מאות עד אלפייה,מצבר וצמיגים- זה לפחות עוד 1,200, חופש בהגה אם קיים זה תיקון יקר ויש לבצע אחריו כיוון פרונט,ניקוי מערכת קירור ותיקון הנזילה זה עוד כמה מאות שקלים בכיף ואולי יש להחליף שמן גיר רציף (אם הוא כהה בעלות של עוד כמה מאות טובות -השמן יקר)

לדעתי,בתנאים שהוצעו העסקה יכולה להשתלם ,על אף הק"מ הגבוה לאור העובדה,שהם מתחייבים לתקן את כל הליקויים (הטבה מצטברת שיכולה לעלות לך כלקוח במוסך כמה אלפים בשקט (באיזור ה 5 אם אני מחמיר וכולל החלפת שמן גיר.

להם ? לא יודע כמה להם זה יעלה- העבודה עבורם חינם והם יספגו רק עלות חלפים).

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אהבתי את צמד המילים - "נקישה בשילוב הילוכים"

אבל זהו, שאין שילוב הילוכים כי זו תיבה רציפה.

טוב, מילים זה בחינם, בינתיים.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...