Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3257 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים תודה רבה, עזרתם לי מאוד ומכאן אני כבר אוכל להכין את המדבקה בפוטושופ :-D

כשאני רואה על רכבים את המדבקה" don't "touch my car.

ובה רואים מישהו עם אלה מרביץ למישהו שכורע על הרצפה, זה מיד עושה לי חשק לקחת מברג ולשרוט לו את הרכב מכל הכיוונים.

אני מרחם עליך

פורסם
חברים תודה רבה, עזרתם לי מאוד ומכאן אני כבר אוכל להכין את המדבקה בפוטושופ :-D

אני מרחם עליך

אני מרחם עליך שאתה מצדיק אלימות מפורשת אם מישהו נוגע לך ברכב. אתה יותר גרוע . ולא אני לא שורט רכבים של אנשים.ילד הייתי לפני 25 שנה.

פורסם (נערך)
אני מרחם עליך שאתה מצדיק אלימות מפורשת אם מישהו נוגע לך ברכב.

אין לי מושג על מה אתה מדבר, אני לא הצדקתי אלימות או ביקשתי מדבקה שמצדיקה אלימות אלא מדבקה הומוריסטית וקלילה שכל מי שניחן בחוש הומור לא-יפגע ממנה כלל.

כל האזכורים בשרשור הזה שקשורים באופן כלשהו לאלימות הגיעו ממך.

סיימתי לענות לך.

עריכה אחרונה על ידי elad_sht
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

הוא יראה כמו סטואי מפמילי גאי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
מדבקה הומוריסטית וקלילה שכל מי שניחן בחוש הומור לא-יפגע ממנה כלל.

כמובן, אם קודם רק חשבו שיש לך חוש הומור מעודן ודמיון מפותח, ככה כולם יראו וידעו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...