Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש מדבקה מאוד ספציפית (רגילה, מדבקת נוי, ששמים על השמשה האחורית למשל)

במדבקה רואים שני "אנשי מקלות" (אלה שמציירים עם קווים), שלאחד במקום פנים יש סמל של מרצדס, ולאחד במקום הפנים יש סמל של פולקסווגן. והבדיחה היא כמובן שהמדבקה מתארת את איש-הפולקסווגן מז**ן את איש-המרצדס

לשם המחשה אני מצרף תמונה דומה אבל לא בדיוק מה שאני מחפש - בתמונה שאני מחפש במקום המילה it יש איש מקלות נוסף עם סמל של מרצדס במקום ראש

IT_FOTOLLISTAT_portada.jpg

בתור מישהו שהחליף לאחרונה ממרצדס לפולקסווגן, אני חושב שאני צריך מדבקה כזו :-D לצערי לא מוצא אותה, לא באיביי לא בגוגל-תמונות וכו'.

האם מישהו יכול לעזור?

אשרי הבן אדם היצירתי שמצליח למצוא לי את זה!!

פורסם

כשאני רואה על רכבים את המדבקה" don't "touch my car.

ובה רואים מישהו עם אלה מרביץ למישהו שכורע על הרצפה, זה מיד עושה לי חשק לקחת מברג ולשרוט לו את הרכב מכל הכיוונים.

פורסם

ובה רואים מישהו עם אלה מרביץ למישהו שכורע על הרצפה, זה מיד עושה לי חשק לקחת מברג ולשרוט לו את הרכב מכל הכיוונים.

נשאר רק לקוות שאתה מתאפק.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

כשהייתי מתדלק והגיע אלי רכב עם מדבקה כזו, מיד אמרתי לו שיחפש מתדלק אחר מרוב הפחד.

פורסם

יש לי הרגשה שאת מאלו שעושים נזקים לרכבים חדשים ללא שום סיבה אפילו או על כל דבר שמבינתך זה לא ניראה.

אתה אפילו מצהיר עם איזה כלי אתה עושה את זה.

• תוכן חדש...