Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי תיקון מחשב גיר בגלל שהרכב לא היה מגיב לדוושת הגז בזמן נסיעה , הבעיה חזרה אחרי הטיפול והמוסך טוען שזה עכשיו הקלאץ'...נמאס לי מהרכב הזה , אפשר עזרה ממישהו שמבין ברכב הזה?

פורסם

אצל מי תיקנת בסוף ? כתבתי לך בשרשור הקודם,שכדאי מאוד מוסך מורשה יבואן או מכון גירים גם אם תיקון טיפה יקר כי לא הרבה יודעים להתעסק עם הגיר הזה (אחד הגירים המיוחדים עם תקלה ידועה לשימצה).

הסיפור כאן הוא שעד שלא תחליף/לא תשפץ את כל הגיר הזה לא תראה נחת.

אני במקומך מדבר עם המוסך ומבקש שיפוץ מלא לגיר (בידיעה שזה יקר) ושיוריד ממנו את עלות מחשב הגיר,שלא פתר את הבעיה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תיקנתי במוסך בחיפה.. חזרתי אליהם הוא הכניס מחשב וראיתי שהיו איזה 3 תקלות ,הוא איפס אותם ואז אמר לי שהבעיה בקלאץ צריך להחליף את כולו ,והמחשב שהם תיקנו הוא מצויין , אמרתי להם טוב אני יחזור ,נסעתי ל אוטוטק שמתי את הרכב בבדיקה אמרו שמחר יצרו איתי קשר

פורסם (נערך)

נסעתי עכשיו כשעה בעיר ...במצב אוטומט וגם במצב ידני..

הרכב נוסע בסדר רק לפעמים יש לו קטע שהעברת הילוך הרכב לא מגיב לדוושת גז והטורים ״צועקים״ למשהו כמו 5 שניות ואז אני עוזב את הדוושה ואז ההילוך נכנס ואני ממשיך בנסיעה רגיל..ככה גם בעליות במצבים של האטה לפני במפר ההילוכים מתחרפנים והדוושה לא מגיבה.

בירידות הרכב מושך הילוך ,נסעתי בירידה שמתי לב שהרכב צועק ומושך הילוך העברתי למצב ״ידני״ וראיתי שהרכב בהילוך שני ,אז העברתי במצב ידני לשלישי וכך הלאה ואז החזרתי לאוטומט...

במצב ידני הרכב מעלה הילוכים בסדר ,אבל בזמן הורדת הילוכים (הוא מוריד הילוכים בעצמו ,אז שוב הוא מתחרפן ולא מבין באיזה הילוך הוא והרכב לא מגיב לדוושת גז והנורה בלוח שעונים של ההילוך פשוט נכבת לכמה שניות ואני לא רואה באיזה הילוך אני ואז אני משחק קצת עם ההילוכים והרכב חוזר ומכניס הילוך ונוסע רגיל

אחרי כל הנסיעה הזאת אני מגיע לחנייה מכניס הילוך רוורס ופשוט לא נכנס לי לרוורס..ניסיתי כמה פעמים פשוט לא נכנס ,שמתי בהילוך ראשון התקדמתי קצת ואז נעמדתי ,הכנסתי שוב לרוורס ופתאום נכנס.

תגידו מה קורה פה?:(

אופל קורסה 2002 1.2 מנוע גיר רובוטי ,הרכב עבר תיקון מחשב גיר לפני כמה ימים

מסעתי למוסך אמרו לי צריך להחליף קלאץ, ושהמחשב גיר הוא בסדר גמור(איפה שטיפלתי)...

נסעתי לעוד מוסך מורשה אמרו לי צריך להחליף בורר הילוכים וכיוון מחשב גיר

נסעתי לעוד מוסך אמרו לי שאין קשר לבורר הילוכים כי אין דבר כזה בכלל בקורסה

מה נסגר עם המוסכים?

עריכה אחרונה על ידי loliman123
פורסם

תרים טלפון לספי מכון גירים או שתיגש למוסך מורשה, אם אני לא טועה באותה תקופה umi היו מורשה אופל ולכן אני מניח שיש להם ניסיון עם הגיר הזה, מאיפה אתה בארץ?

פורסם

באזור שלנו,רק גירומטיק, מכון מעולה לגירים אוטומטיים, חבל על המשך הזמן שלך ושלנו.

אם הם לא ידעו מה לתקן שם אז המצב באמת לא טוב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...