Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אבא שלי נסע היום בצפון בכביש שהמהירות המותרת בו היא 90 קמ"ש,

ניידת משטרה שעמדה בצד הכביש תפסה אותו על 141 לטענתם ואחרי הורדה של 5 קמש, נרשם בדו"ח 136.

קיבל בפועל 1500 שח קנס ו10 נקודות, אבא שלי טען שנסע באזור 120 והיו סביבו עוד מכוניות שנסעו באותה מהירות.

יש לו עבר נקי, אין לו נקודות ולא קיבל קנסות בשנים האחרונות.

האם יש משהו שאפשר לעשות כדי אולי לבטל את הנקודות או להוריד את הקנס ?

איך אפשר להוכיח שהוא נסע במהירות הזאת, כי הוא באמת בטוח שלא נסע יותר מ120.

כדאי להשפט ולקחת עורך דין ?

תודה.

פורסם

יעלה כבודו את הדו"ח הסתר פרטים אישיים.

אם אין לו דו"ח / אזהרה ב 5 השנים האחרונות ויש לו וותק בנהיגה מעל 7 שנים יכול לפנותץ ולבקש להמיר את הדו"ח באזהרה.

צריך להפנים במכתב הבקשה שעבר עבירה.

לפני 4 חודשים דו"ח במהירות הזו היה הזמנה לבית משפט.

צריך להיות "רק" 8 נקודות , ולא 10 נקודות.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ישה - טעות בידך. בכביש של 90, מהירות 41 -50 מעל המותר (כלומר 131 עד 140 קמ"ש), מזכה ב10 נקודות ו 1500 ש"ח קנס (סעיף עבירה 7072). בד"כ בעבירה כזו, לא ימירו לאזהרה. אם כבר, אולי אפשר לחפש כשלים בדו"ח עצמו. אגב, גם ב"אזור 120 "בכביש של 90 זו עבירה.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

מהירות 50-41 קמ"ש מעל, לא עירוני, שטח הפרדה

נהגת ברכב הנ"ל בדרך שאינה עירונית עם שטח הפרדה בנוי בה מותרת מהירות

מירבית 90 קמ"ש במהירות של... קמ"ש, בניגוד לתקנה 54 (א) לתקנות התעבורה.

7072

1500

8

זה אצלי בחנ"א מאפריל 2017, אבל

מסתבר שיש אפריל 2017 משודרגת ששם יש באמת חיוב ב 10 נקודות

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

חברים בלבלתם אותי ? אז אפשר לנסות להמיר את הקנס הזה לאזהרה ?

ואיפה אפשר לוודא שיש עבר נקי ב5 שנים האחרונות ? כי דוח על חניה מלפני שנה בערך יש לו בוודאות.

WhatsApp Image 2017-07-29 at 4.06.08 PM.jpg

פורסם

ניתן להמיר דוח כזה לדוח התראה.

צריך לכתוב מכתב רשום למפנ"א (ת.ד. 120 פתח תקווה) מכתב רשום שבו הוא מודה בביצוע העבירה ולציין את העבר התעבורתי הנקי.

דוח חניה (עיריה) לא נחשב

את כל זה צריך לעשות בטרם חלפו 30 יום מקבלת הדוח.

בהצלחה

פורסם (נערך)

ראשית ניתן להמיר לאזהרה, כאמור תוך 30 יום מקבלת הדו"ח.

שנית אפשר לעשות זאת דרך אתר המשטרה ואין צורך לשלוח בדואר.

טוב לראות דו"ח מודפס, מבורך. ומקווה שיאומץ בכל הניידות.

בדו"ח לא מולאו כל הפרטים חשובים כמו סוג המכשיר ומספרו, ומרחק התפיסה. גם לא מוזכר כי הראה את מרחק התפיסה לנהג.

במרדף של שני הק"מ לא מן הנמנע כי לא היה גם קשר עין. צריך לבחון בשטח, כי יש שם עליה ואח"כ ירידה בה אתה עלול להיות מוסתר מפני הניידת.

כשלים שניתן להפיל עליהם את הדו"ח.

עריכה אחרונה על ידי ישה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

אוקיי נשמע טוב אבל איך זה עובד ?

למי צריך לפנות כדי שיפילו את הדוח על הכשלים האלו ?

לא היה מרדף אחרי אבא שלי, השוטר עמד בצד וכשהתקרבנו אליו הוא הדליק את האורות למעלה,

ואמר לאבא שלי לעצור בצד ואבא שלי לא הספיק לעצור היה שול קצר כזה ואז השול נגמר והיו עבודות בכביש לכן לא היה שול אז אבא שלי נסע עד שהשול חזר והשוטר אחריו ואז עצר.

עריכה אחרונה על ידי Mega
פורסם

דו"ח חניה יכול להיות גם משטרתי. ובמקרה כזה - אין זכאות לאזהרה. לפות"ש -בגב הדו"ח יש את הכתובת אליה ניתן לפנות בבקשה להשפט. כאמור - קשה לי להאמין שדו"ח כזה יומר באזהרה, אבל תנסה ותעדכן אותנו. דברי הנהג לא יעשו רושם טוב בביהמ"ש.

ישה- בפרטי הארוע כתוב במפורש "הראיתי מהירות לנהג". מספר הממל"ז יסופק ללא בעיה בעת הצורך, שכן פרטי אלה נרשמים בתחילת המשמרת במחשב המשטרתי.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

שמנצ'יק ופות"ש

קריאה נוספת של הדו"ח מעלה כי לא מדובר בממל"ז אלא בדבורה. מוזכר עקרון דופלר שעובד בדבורה, לרבות נעילה, כל אלה ממאפייני תפעול הדבורה בממל"ז מדובר בקרן לייזר.

לכן אין ציון של מרחק.

עדיין צריך לציין את סוג המכשיר ומספרו.

אבל השוטר לא מציין כי הרכב היה בודד, פרט סופר דופר חשוב בתפיסה על ידי דבורה!! על זה נופל הדו"ח, מה עוד שהנהג בתגובתו מציין כי היו מסביב עוד כלי רכב.

פות"ש

הייתי כותב מכתב ומבקש ביטול הדו"ח עקב הכשלים שבו, לחילופין מבקש שיומר לאזהרה.

תנסח זאת כך שאם לא תיענה בחיוב אתה מבקש להישפט.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

ישה, תזכור שיש מישהו בתחנה שעובר על הדוחות. אם משהו חסר או לא שלם, השוטר מתבקש אחר כבוד למלא מזכר, להסביר מה קרה ולהשלים את החסר או הטעון השלמה. המזכר מצטרף לתיק וניתן לעיין בחומר התיק אם רוצים להישפט.

פורסם

נכון ולא נכון

חסר במרחק תפיסה בממל"ז לא ניתן להשלים.

חסר שהרכב היה בודד בכיוון נסיעתו בדבורה כאשר הנהג טוען ההיפך מכך, בעייתי להשלים.

זה לא לסמן V.

גם הבודק לא שם לב לכל הכשלים שישנם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אני עדין מבולבל,

האם זה לא יהיה מוזר שעכשיו הוא ירשם שהוא מודה במכתב בעבירה כאשר הוא באמת אומר שלא נסע במהירות הזאת ?

שנית במידה ונרשום את המכתב הזה ? וסוג של "נאיים" שאם הדוח לא יומר לאזהרה נצא להשפט, לא יכולים להחמיר את הדוח או משו כזה ?

פורסם

אחד הקריטריונים להמרה באזהרה הוא הודאה באשמה.

הנהג לא מודה באשמה אז גם אין שום סיבה להגיש בקשה להמרה לאזהרה.

כמו כן, אם תגישו בקשה לאזהרה הרי שתודו באשמה, לאחר מכן ידחו את הבקשה כי זה מה שקורה בדרך כלל במהירויות גבוהות ותבקשו להישפט.

במשפט התובע יציג את ההודאה שלכם באשמה במכתב שבו ביקשתם להמיר לאזהרה ותצאו קירחים מכאן ומכאן.

אם אתם נשארים בעמדה שהנהג לא אשם או שיש כשלים בדוח, תלכו ישר להישפט.

במקרה אני מכיר את השוטר רושם הדוח. מדובר בשוטר ותיק ומקצועי ולא מתאים לו לפספס פרט מהותי שכזה.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• תוכן חדש...