Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

מפאת חוזר זמן והחום הכבד שלא מאפשר לעבוד לפני שעות אחה״צ, עלתה לי המחשבה לעבוד בהמשכים.

לדוגמא, בשישי לשטוף את הרכב ייסודי.

בשבת לעבור עם QD על מנת להסיר אבק שהספיק להצטבר ואז פלסטלינה.

בשישי לאחר מכן פוליש (כמובן אחרי שטיפה).

ובשבת ווקס.

אני מניח שאם אתאמץ מבחינת לו״ז, אצליח לבצע את השטיפה והפלסטלינה באותו יום.

האם זה הגיוני?

תודה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

תפנה לך יום אחד קח מאורר, 2 בקבוקי מים, אוזניות ומוזיקה טובה בפלאפון וב10-12 שעות אתה גומר את הסיפור במקום למרוח אותו על פני 8-10 ימים.

זה מה שעשיתי אתמול עבדתי על הרכב מהתחלה ועד הסוף + ציפוי קוורץ שהוציא לי את הנשמה (כמעט 3 שעות רק ציפוי) ועל הדרך הכרתי את כל השכנים באיזור שהיו סקרנים :)

לדעתי לא כדאי לעשות בהמשכים אם הרכב לא יישאר סגור באותו מקום.. או שתצטרך לעשות שוב פלסטלינה בסמוך לפוליש.

אולי תנסה למצוא חבר שמוכן לעזור לך ותיתן לו לעשות את הדברים היותר פשוטים או שתלמד אותו וזה יחסוך לך ים זמן.

בהצלחה!

פורסם

אין מצב ל 10-12 שעות.

גם אין לי צל לאורך כל שעות היום ליד הבית.

וגם אין לי את הזמן הזה.

האם בשבוע אחד יספיקו להצטבר ״מפגעים״ שידרשו שוב פלסטלינה?

בפעמים שכן ניסיתי (והצלחתי) לעשות את הכל ביום אחד, תמיד יצא איזה משהו שבגלל העייפות הפיזית והמנטלית, יצא מעט פחות טוב.

גם מהסיבה הזאת, אני מעדיף לקחת את הזמן ולהשקיע בכל חלק בתהליך את הזמן והכבוד הראוי לו.

עודד

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אם הרכב יעמוד במקום סגור במהלך השבוע אני לא חושב שיצטברו משקעים שיצריכו פלסטלינה, אבל אני מניח שזה לא המצב ואתה הולך לנסוע עם הרכב אז עדיף שלא.

בכל מקרה האופציה הכי טובה תהיה לעשות את זה יום אחרי יום ולא עם שבוע הפרש אם חייבים וגם אז להשתדל שאוטו לא יסע ויהיה כמה שיותר רחוק מלכלוך (לא לחנות בשול של כביש מהיר למשל).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

את התהליך שאתה רוצה לבצע אתה מסיים תוך כמה שעות, בתנאי שאתה קם מוקדם מוקדם בבוקר.

במקרה שלך, עדיף שתעשה את זה ביום שבת. אין מכוניות, לחץ, אנשים והכול רגוע ושקט.

תקום בשעה 4 לפנות בוקר והתחל בשטיפת רכב + פלסטלינה וייבוש= סיום בערך ב7:00.

פוליש עם מכונה או ידני? אם ידני, הייתי מוותר על פוליש ומיישם גלייז טוב.

לאחר מכן, אוטם צבע ומשלים את התמונה עם מחדש פלסטיק\ גומי חיצוני + מחדש צמיג (דופן חיצוני).

מעריך שעד 12 אתה מסיים עבודה.

ככה אני עושה.

בהצלחה

פורסם

שים לב.

אם אתה מחלק לימים. ובימים הללו אתה הולך לנסוע באוטו. אנא תלך לסופרפארם ותקנה ליטר של אלכוהול 70%. אתה תצטרך לנקות את האוטו כל פעם לפני שתתחיל לעבוד.

פורסם

פוליש עם מכונה או ידני? אם ידני, הייתי מוותר על פוליש ומיישם גלייז טוב.

חצי מכונה [emoji6]

התקן DA למקדחה.

תודה על התשובה.

פורסם

עוד אופציה, במקום לעשות כל שלב על כל האוטו לעשות את האוטו בחלקים, כל יום דלת נגיד או כמה שתחליט שאתה רוצה לעשות, החיסרון זה שיכולים לזלוג לך דברים בין פאנלים (נגיד IPA על פאנל שכבר יישמת ווקס ויוריד אותו).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

עם התקן DA תרצה או לא העבודה תתחלק לכמה ימים :)

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

לדעתי עדיף להתאמץ לשטוף ולעשות פלסטלינה ביום אחד ויום אחרי זה פוליש. ווקס מקסימום להשאיר לשבוע הבא.

מצד שני, אני בספק שבשבוע יצטברו משקעים שיהוו בעיה כלשהי לתהליך של הפוליש אז אם אין ברירה עדיף את האופציה הזו מאשר כלום

פורסם
לפחות יש לך מברגה\ מקדחה טובה?

בשביל correction צריך מינימום 1500 סל"ד.

היא סבירה. לא מעבר.

אני בספק אם היא מגיעה ל1,500 סל״ד.

בת׳כלס, אני לא בטוח שאני צריך פוליש.

יש לי בעיקר סווירלים ואת שאר המשקעים, אין לי ספק שפלסטלינה תצליח להוריד.

אולי שווה לוותר על פוליש וללכת ישירות על גלייז?

עודד.

פורסם

פלסטלינה תוריד לך מזהמים אך תייצר לך עוד סוירלים.

במקומך הייתי מחלק את הרכב לפאנלים,שטוף אותו וכל יום תעבוד על פאנל אחד/שניים(תלוי בגודל)

אז תעשה מעבר IPA אחרי זה פלסטלינה, שתוף את האזור ותעשה עוד מעבר IPA ואז תריץ פוליש(באיזה פוליש תיכננת להשתמש?).

אחרי זה כשתסיים את כל הרכב תעשה שטיפה אחת גדולה ואז תיישם ווקס

פורסם
או מהתכשירים האלה שהם ''2 ב 1'' .

חשבתי באמת ללכת על משהו כמו ה VSS של CG. (האם לזה התכוונת?)

או בכלל ללכת לכיוון של גלייז?

עודד.

• תוכן חדש...