Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ליאור מה עם הצבע ? אתה משאיר אותו ?

שימו לב למיצובישי צ'אמפ בתמונה נראית חיה ! במיוחד עם המדבקה של נייקי.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

נשמע שחווית אורגזמה של הנאה אחורית.

בלי שום קשר, החיה של ליאור זה משהו שאנחנו לא רגילים לראות בארצנו,

לא מבחינת התנהגות (ע"פ דבריו של רוני) , לא מבחינת כוח ולא מבחינת מראה (קאמרו 77, נכון?)

הכתיבה מרתקת מאוד, כיף לקרוא.

אלעד.

"מתחילים בשיא המהירות ומגבירים לאט לאט.."

(קרמבו - מבצע סבתא).

פורסם

צריח(כ)ת הדלק של הקמארו היא משהו כמו 1:6 בנסיעה רגילה. מעולם לא הגעתי לצריכה הזו ובד"כ היא צורכת 1:4. למה? נראה אתכם מצליחים לנסוע פעם אחת נסיעה רגילה ומתונה עם הקמארו ... (כשאני אומר נראה אתכם, זה לא כולל את דניאל, לא רוצה שהקמארו תתהפך :wink: )

לגבי כביש רטוב, במהירויות "רגילות", היא מתנהגת רגיל לחלוטין, כלומר לא מחליקה או מאבדת אחיזה בקלות וניתן לנסוע בה בכיף. ה"בעיות" מתחילות כשלוחצים קצת יותר מדי על דוושת הגז ואז התחת מתחיל לשייט לו לכיוון הנגדי לפניה, אך גם זו לא ממש בעיה מכיוון שהקדמיים נשארים דבוקים וניתן לתקן את ה"זריקה" בקלות.

לגבי הצבע... כשאני אוציא את הקמארו מהתרדמת, אני מניח שחוץ מכמה הפתעות שיחכו לה (מה? עוד תדעו...) וכמה מכוניות שיחכו בחניה לידה (איזה? עוד תדעו...), כן, אני אעשה לה גם צבע..איזה? לא יודע :)

3lad, הקמארו שנת 1980, דגם Z28.

מוטי, אני רק מחכה שיום אחד מחזיק המפתחות שלך (יש כאלו שקוראים להן מכוניות יפניות) והקמארו ייפגשו על המסלול.... :wink:

ועוד דבר....רוני באמת ניסה להיות גבר גבר, לאט לאט הוא העביר הילוכים כשהסל"ד קצת יותר גבוה (ב-4500 היה המקסימום, "רוני, למה כל-כך מהר? יש לך עוד 2000!"), שכח לפעמים להעביר הילוך באמצע דריפט והיגוי נגדי עם מבט זגוגי בעיניו (זה בסדר רוני, תמשיך ישר, אני כבר העברתי בשבילך) וסרב בעקשנות להדביק את הדוושה לרצפה בכל יציאה מהמקום, למרות שיש נעילת דיפרנציאל וtraction-bars שהיו מונעים מהרכב לפרפר במקום (אבל לא שכח לעשות כן כמה שניות אחרי כן...). בקיצור, היה כיף, גם כשמישהו אחר נהג על הקמארו שלי :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מוטי, אני רק מחכה שיום אחד מחזיק המפתחות שלך (יש כאלו שקוראים להן מכוניות יפניות) והקמארו ייפגשו על המסלול.... :wink:

ליאור.

אאוץ. לא יפה להתאכזר אליו, יש לילד היום יומולדת, תוותר לו :wink: (איחולי יומולדת בה"פ בבקשה, לא כאן)

רוני, מקדים תרופה למכה

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
חלונות פתוחים, קר בחוץ, ואני מתכווץ ורועד ולא מקור בעת שליאור מנווט את דרכו אל מחוץ לכפר סבא במהירות שנדמית מטורפת כשמדובר במשהו בגודל של אוטובוס שנע ברחובות צרים ועמוסים. אני תמה בקול רם על מידת הבטיחות של הרכב בעוד שהוא נותן מכת גז שמוציאה את הזנב החוצה בצורה מורגשת מאוד בכל פנייה. אני מתלונן בקול רם שאמנם מאוחר בערב אבל אנחנו עדיין בתוך העיר... מי היה מאמין שכמחצית השעה אח"כ אלחם אני בפיתוי לעשות אותו הדבר בדיוק...

רוני

אז זה הייתם אתם שראיתי ביום שני בלילה/ערב?

אם כן אז סליחה ליאור, אני צריך לשלוח גם לרוני ה"פ כמו ששלחתי לך.:loco:

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

ליאור ככה אה? :)

אני בא ועוזר לך ואפילו סיבוב כראוי כשאתה נוהג לא עשית ואתה נותן לבעל ה1.6 הזו לנהוג ? :)

אני יודע איפה אתה עובד

הקרפיון מחר על השולחן בבוקר :)

אחלה כתבה :) אחלה אוטו.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

וואלה... אמיץ משהו, על סף פזיז... :-P

אבל ברצינות, לדעתי האוטו שלך יצטרך לעבור איזו דיאטה אכזרית לפני שהוא קורא תיגר על המיאטה שלי, טון שבע מאות זה לא בדיחה... וברקסים טובים.... וגלגלים/צמיגים לעניין...

מוטי.

פורסם

אולי באמת תכניס את המיאטה למעטפה תבייל ושלח לארץ לבדיקה?

שלחו לך מקלדת ,עכשיו תורך

.I'm a blocked user

פורסם
אתה מכפר סבא? מוזר.. אף פעם לא ראיתי את הקאמרו מסתובבת פה באזור.. ואני מסתובב הרבה.. חח
בגלל שהיא כול החיים על הליפט אצל שוקי .. ( אם זאת אותה אחת .. :?: )
פורסם
אולי באמת תכניס את המיאטה למעטפה תבייל ושלח לארץ לבדיקה?

שלחו לך מקלדת ,עכשיו תורך

לאא, ליאור בא לבקר פה במאי אם אני זוכר טוב... שנקח את המיאטה למסלול ליאור? :wink:

מוטי.

• תוכן חדש...