Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ALFA ROMEO 159

turbo
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השם "אלפא" גורם לגעגועים לארומה האיטלקית של עיצוב ספורטיבי משולב עם צליל מנוע המתחרה במיטב המדולינות... וריח של עור איטלקי תפור היטב מסביב לכסאות...

אלפא רומיאו ג'וליה TZ2, מונטריאל , זגטו SZ , נובולה והיצירה האמיתית האחרונה שעדיין גרמה לי להתרגש - אלפא בררה, היו אלו באמת ימי הזוהר של העיצוב האיטלקי במיטבו.

נכון, שיצירות מוטוריות מוצלחות הם לא ענין של יום יום ולפעמים זה ההפך , לדוגמה הרנו מגאן ספורט

(רכב הכביש) , אפילו "סבארו" לא סובארו , שהתמחה בשיאי עוות עיצובי , לא היה מעצב מגאן ועוד ספורט כל כך מכוערת!

יש כאלו שטוענים שרק למביני דבר ולאניני טעם מגיע להינות מעיצובי יצירות מוטוריות...אכן באלפא 159 מתקיים המשפט הנדוש הזה!

הכלאה בין פאר העיצוב של החלק הקדמי (פנסים, גריל וכו') של ה"בררה", עם קוי המרכב של האלפא ספרינט (הדגם האחרון)...

אלפא 159 , על נייר נראית כתוצאה של עיצוב "by the way" , ללא אמירה ולבטח לא תהווה "חבל ההצלה" של קונצרן הרכב שהיה הגדול ביותר באיורופה , הנמצא בהדרדרות זה מספר שנים.

עורך האתר למכוניות ספורט בישראל

מריוס

פורסם

פשוט מדהימה חלום.

חבל שאלפא בארץ כלכך יקרות, והירידת ערך שלהם בכלל, חויתי מספיק עם אחת לטוב ולרע.

טוב בלב רע בכיס

רציתי לקנות אלפא לפני הסיאט אבל מה לעשות הכסף לא צומח על העצים

חבל שהיא כלכך יקרה

פורסם

אנשים.....האלפא הזאת נראית פשוט מדהים לא יאומן!!!......סקסית ואלגנטית!!!

נ.ב (מיועד לאנשי אלפא) עם רכב מדהים ואיכותי כזה אולי הפעם כדאי להתחיל לעבוד על נושא האמינות.

אלפא רומיאו עם אמינות טוה זה מתכון לעלייה בביקוש ובהערכה לחברה הזאת!

פורסם

אני חושב שדעותיי הפאנטיות ידועות כבר גם בפורום זה וגם בפורום אלפא רומיאו ,

אני רק אוסיף ואומר שזה נראה טוב , ועם היצע המנועים הזה אני חושב שאלפא

תוכל לחזור ולתחרות בגרמנוצקים ! :evil:

בתור מי שקנה לא מזמן אלפא אמיתית מה שנקרא , אני חייב לציין שהמסלול הכי קצר לימי הזוהר שלה

הוא חזרה להנעה האחורית !!!

182050079wu.jpg

182050083bk.jpg

הנה שתי תמונות של אלפא אמיתית !

נקווה שאלפא יחזרו לימי הזוהר שלה בסוף שנות השמונים !

Il Futuro ha un passato legendario

8C Competizione

Alfa Romeo 156 2.0 T.S 2000

Alfa Romeo 75 1.6 Carb.1990

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם
אני חושב שדעותיי הפאנטיות ידועות כבר גם בפורום זה וגם בפורום אלפא רומיאו ,

אני רק אוסיף ואומר שזה נראה טוב , ועם היצע המנועים הזה אני חושב שאלפא

תוכל לחזור ולתחרות בגרמנוצקים ! :evil:

בתור מי שקנה לא מזמן אלפא אמיתית מה שנקרא , אני חייב לציין שהמסלול הכי קצר לימי הזוהר שלה

הוא חזרה להנעה האחורית !!!

הנה שתי תמונות של אלפא אמיתית !

...

נקווה שאלפא יחזרו לימי הזוהר שלה בסוף שנות השמונים !

אלפא אמיתית?! (אתה מודע לכך שהעלת תמונה של 75? ...על אף שהיא מהנה לנהיגה ושיש לה יופי של הנעה). ימי הזוהר של אלפא הן ממש לא באזור שנות ה-80 (על אף שיש לה בשנות ה80 מספר דגמים נחמדים) ונוטים יותר לשנים בהם הורינו נולדו אם לא בתקופת סבא וסבתא:-P).
פורסם
אלפא אמיתית?! אתה מודע לכך שהעלת תמונה של 75? (ולא איכפת לי עד כמה היא מהנה לנהיגה ושיש לה יופי של הנעה). ימי הזוהר של אלפא הן ממש לא באזור שנות ה-80 (על אף שיש לה בשנות ה80 מספר דגמים נחמדים) ונוטים יותר לשנים בהם הורינו נולדו אם לא בתקופת סבא וסבתא:-P).

בסדר ברור שימי הזוהר העיקריים של אלפא לא היו בשנות השמונים , אם כי כמו שאמרת שנות

השמונים אופיינו בכמה דגמים מאד נחמדים ומהנים לנהיגה !

עם כל הכבוד שיש לי לאלפות המודרניות ,ובתור בעלים לשעבר של 147 120 כ"ס אני יכול לומר

לך ש75 עם הנאה אחורית זה משהו אחר לגמרי , נשמע אחרת , מרגיש אחרת , מתנהג אחרת !

אם אתה רוצה לדבר על ימי הזוהר של החברה האיטלקית האהובה עליי כל כך , אתה צריך ללכת אחורה בזמן לדעתי הג'יוניור היא היפה מכולם , אבל זו דעתי האישית!

8C Competizione

Lancia Dedra 1.6 1997

פורסם

בוקר טוב

וקצת נוסטלגיה והיסטוריה לגבי המספר 159

בשנת 1951 אלפא רומיאו פיתחו את ה-159 כדגם פיתוח לדגם ה-158 המוצלח שהתחרה במירוצי הגראן פרי

מנוע בעל 1500 סמ"ק עם 8 צילינדרים שמסודרים בטור והפיק 425 סוסי עבודה איטלקיים שעבדו בתנאי שזה לא היה יום שני

חואן מנואל פאנג'יו הארגנטינאי האגדי זכה באותה עונה ב-5 מירוצים ואליפות העולם

אלפא לא סתם בחרו את המספר הזה לדגם החדש שלהם ושיהיה במזל

tipo159_200.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם
דייי הן כל כך יפות וסקסיות אני רוצה אחת !

שאלה איזו אחת ? :wink::-D

אם כל הכבוד לגרמנייה המצויינת שכבודה במקומה מונח , אני עדיין היתי הולך על האלפא 156

הרבה יותר מרגשת ומעניינת , בקשר למהנה מנהיגה לא נהגתי על סדרה שלוש ככה שאני לא יכול לומר

מה יותר כיף!

8C Competizione

Lancia Dedra 1.6 1997

• תוכן חדש...