Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו פלואנס 2013 בנזין 1600, כדי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

ידוע לי שהשוק של הדיזל טוב מאוד ואמינות שלה טובה.

מה לגבי 2013, מנוע 1600? האם הגיר הוא 6 הילוכים דו מצמדי? או מה?

מה מידה האמינות של המנוע והגיר הנ״ל? הרי שאר המכלולים אותו דבר אני מניח.

פורסם

שלילי לא הגיר הרובוטי, מדובר בשילוב של 1.6 וגיר ורציף שהגיעו מהניסן ג'וק.

למעט כמה מקרים שהגיר בג'וק התפגר לא מכיר בעיות אחרות.

שתי רמות גימור כאשר פריבליג' עדיפה.

ב2013 היא החליפה את ה1.6 4 הילוכים העגלתית ולה יש ביצועים סבירים.

פורסם

שמתי לב מחיפוש, שרוב השרשורים הם על הדיזל. נדיר שהוזכרה הבנזין 1600 בחיפוש.

נגיד שהאוטו מטופל כמו שצריך (פעם בשנה) וללא תאונות. לנסועה של 10-15 אלף ק"מ בשנה של אשתי. האם הוא מספיק אמין להחזיק אותו 6-7 שנים?

פורסם

בהחלט כן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רצה הגורל ובדיוק היום יש לי עוד פעם אחת בנזין 1600 מהשכרה כרכב חלופי עד מחר. סה"כ נוסעת לא רע בכלל באופן שהפתיע גם אותי, ביחס להיותה נבלה סרוחה מהשכרה. למען האמת בתנועה עירונית/פקוקה היא יותר נעימה לתפעול מהדיזלית.

אין כמעט אזכור לבנזין 1600 כי לא מחפשים אותה - כשיש אלטרנטיבה לוגמת סולר שעושה כמעט פי שניים ק"מ לליטר. אבל בפני עצמו זה רכב סביר לגמרי.

חזיר דיזל

פורסם

מה שמוזר זה שבגלל חוסר ההתעניינות בבנזין, המחיר שלהן בהתאם. הדיזל נסחרות קרוב למחירון אך הבנזין דורשים עליהן פחות.

העניין של צריכת דלק לא מהותי במקרה שלי, אני פשוט חושש מעניין האמינות לאורך שנים. היו לי בעבר 2 רכבי סיטרואן שבזבזתי עליהם הרבה כסף. לא רוצה עוד פעם כאבי ראש.

כרגע יש לנו פוקוס 2008, שאמורה להיות אמינה מאוד, אך אחרי 170K ק"מ ועבר של ליסינג, הגיל עושה את שלו.

אז עוד פעם, אמינות לאורך שנים?? מספיק אמינה?

פורסם

מאחר והניסן ג'וק רץ עם המכלולים האלה יותר זמן ממנה ונפוץ יותר ממנה חפש עליו סיכומים או תיאורים.

ה1.6 בנזין הראשונה עם הAl4 דיי החריבה לה את הביקוש עקב היותה עגלה.

פורסם

לגבי אמינות, קרא את השרשור הזה- http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?581450-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%91%D7%92%D7%99%D7%A8-%D7%A0%D7%99%D7%A1%D7%90%D7%9F-%D7%92-%D7%95%D7%A7-2012-%D7%9E%D7%A0%D7%95%D7%A2-1-6-%D7%90%D7%95%D7%98.

להבנתי הבעייה היא לא רק בג'וק אלא גם במיקרה ובקשקאי. קיימת, אך לא גדולת היקף כמו פאוארשיפט של פורד או DSG7.

פורסם

מדברים בפוסטים השונים שברכבי ניסן הגיר הנ"ל מותקן ללא קולר, ולכן נוצרה הבעיה. האם בפלואנס יש לו קולר או שגם לא?

פורסם

הלכתי לראות את הרכב הזה,

ציפיתי מרכב עם 21000 ק״מ להיות כמו חדש! אך יש לא מעט שפשופים, חלקם לדעתי ירדו בוודאות עם פוליש. אך יש בעיות אחרות, למשל הקנטים של הדלתות קדמיות הצבע מתקלף, גם סביב כפתור פתיחת הדלת! גם בטמבון האחורי יש מקומות שהצבע מתקלף.

הם טוענים שאביהם(בן85) שפשפף פה ושם ולכן יש מקומות שנצבעו.

בפנים האוטו עם ריפוד בהיר, ולכן הוא נראה מלוכלך ולא ניקו אותו באופן סדיר. יש גם כילופים בכפתורי החלונות, כפתור הרדיו, שפשוף בידית הילוכים.

האוטו צריך 4 צמיגים, טיפול שנתי וטסט לקראת אוקטובר.

דורשים עליו 57000₪. כאשר לדבריהם המחירון 65000₪.

בקיצור לא ממש התלהבתי!

מה דעתכם?

פורסם

לא נשמע אטרקטיבי.

רכב שהוזנח בצורה כזאת ספק אם עבר טיפולים שוטפים בכל שנה כפי שנדרש.

בדוק את זאת, נשמעת יותר לעניין. למען הסר ספק אין לי שום קשר למוכר.

פורסם

מבחינת טיפולים, לדבריהם עבר טיפולים משי שנה במוסך המרכזי של רנו ויש לו היסטוריה שם.

• תוכן חדש...