Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום

בחודש מרץ ביצעתי רכישה של סיאט לאון החדשה FR 1.4 לאחר חודשים רבים של המתנה הגיע הרכב בסוף חודש שעבר לארץ.

שבוע שעבר נמסר לי על מספר לוחית הרישוי ועל ההתקנות שסיימו והייתי סבור שאקבל את הרכב בתוך מספר ימים.

היום בבוקר התקשר אליי נציג של סיאט הרצליה ובישר לי שהרכב עבר פגיעה בנמל ושזו רק "שריטה קטנה" ושהתיקון לא יורגש בהבדל.

כמובן שלא השתכנעתי וביקשתי תמונות שאצרף בהמשך.

בתמונות ניתן לראות 2 חורים באורך 20 ס"מ במכסה המנוע ומעיכת פח דבר שמעיד שחפץ כלשהו נפל על מכסה המנוע.

החברה טוענת ששמאי מטעמם ביצע הערכת נזק והוא קבע ירידת ערך של 1.5% והחברה מוכנה לפצות אותי ב 3% השאלה שלי היא האם החלפת מכסה מנוע באמת מורידה רק אחוז וחצי מהאוטו?

יש עוד אופציה לקבל רכב חדש אך רק בעוד מספר חודשים במהלכם אצטרך למסור להם את האיביזה שברשותי במסגרת הטרייד אין ולקבל רכב מושכר.

מה אתם הייתם עושים במקומי?

כרגע לא נתתי להם תשובה האוטו חייב לעלות עד ה20 לחודש לכביש אני אקח את התמונות לשמאי מטעמי ויראה מה הסיפור של הנזק בלי קשר.

7986506.jpg

עריכה אחרונה על ידי liranbeng
  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רכב שכור בפירוש! להחליף מכסה מנוע זה ירידת ערך מסחרית לא קטנה - תשאיר לאחרים.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

דברים כאלה קורים, אין מה לעשות. לפחות יידעו אותך ונתנו לך אופציות להחליט, זכור לי שיש חוק כזה שפוטר את היבואנים בכלל להודיע ללקוח שקרה משהו לרכב חדש כל עוד התיקון אינו עולה על 5% מערך הרכב.

אני במקומך מחכה כמה חודשים, נוסע עם רכב שכור ומקבל אוטו חדש ונטול פגמים ופגיעות.

לא הייתי מרגיש בנוח לקחת רכב חדש שכבר עבר תיקון/החלפת מכסה מנוע. ה-3% פיצוי לא שווים את זה לטעמי.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

השאלה שלי היא אם באמת ירידת הערך במקרה של החלפת מכסה מנוע היא 1.5%?

בלי קשר אם וכאשר אקח את הרכב אחתים אותם לטרייד הבא שזה תיהיה ירידת הערך ולא חצי אחוז יותר.

רכב שכור זה אופציה ממש של אין ברירה מטעמי אני ממש לא מתכוון לחכות עוד כמה חודשים להזמנה שביצעתי ממרץ על רכב שכבר התחלתי לשלם עליו ולא אצלי.

בלי קשר אני מתכוון לדרוש הרבה יותר מה 3% פיצוי שהם מציעים

פורסם

מכסה מנוע זה חלק שמחובר בברגים ולכן לא אמור להיות עליו ירידת ערך במידה והוא מוחלף בחלק חדש ומקורי. ירידת הערך קשורה כנראה בעיקר לעובדה שהמכסה מנוע יעבור צביעה בארץ ולא כמו שהוא הגיע צבוע מהמפעל (בבדיקת קניה בודקים עובי צבע ויכולים לעלות על זה). כלומר אם נזק כזה היה קורה לך דקה אחרי שהיית יוצא מהסוכנות לא היית מקבל את הירידת ערך הזו.

אני לא חושב שזה סיפור כזה גדול. אם יש לך סבלנות והם נותנים לך רכב חלופי לך על זה. העובדה שיש לך רכב שעולה להם כסף כל יום תגרום להם לנסות למצוא דרכים יצירתיות להקדים לך את הקבלה של הרכב החלופי.

אם אין לך סבלנות אז קח את הכסף ותשמור אותו כגמישות למיקוח כשתמכור את הרכב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תגידו מה שתגידו, אם הייתי מפקיד בידי חברה שמכבדת את עצמה סכום נאה עבור רכב חדש, והסוכן משקר לי בטוענה של "שריטה", כאשר במכסה מנוע של הרכב שהזמנתי יש חור - בזה הרגע נגמרים היחסים שלי איתם.

בקרוב אעלה תיאור מקרה של הפעלת אחריות אצל יבואן בעל תודעת שירות טיפל'ה טובה יותר (יוניון), כדי שתוכל להשוות.

Sent from my ZTE B2017G using Tapatalk

פורסם
צבע שיצבעו בארץ כנראה יהיה שווה לתחת' date=' לצערי ומניסיוני.[/quote']

תתפלא אני החלפתי פגוש קדמי ואחורי מקוריים שנצבעו בארץ לאחר שנהגת גאונה שפשפה אותם והשאירה מספר.

לא רק שלא רואים הבדל גם בבדיקה של הטרייד אין במכון מונדיאל בבאר שבע לא עלו על זה בכלל

פורסם

הם לא עלו על זה כי מדידת צבע במכשיר קונבנציונאלי אפשר לבדוק רק על משטחי מתכת, לא כי הטמבון שלך נצבע ברמת מפעל.

לא שאני מזלזל חלילה, ייתכן והוא באמת נצבע בצורה איכותית, אבל עבודה איכותית לא קל למצוא במחוזותינו.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...