Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפות"ש משתתף בצערך, תגיד תודה שמציעים לך תיקון+סכום כסף מכובד יחסית. אני שיחררת את הלאון שלי במאי(מהנגלה הראשונה שהגיע ארצה) ובשבוע הראשון כיבלתי מעיכה וחריטה בכנף האחורית.

אם אתה יכול להתמכח על סכום יותר גבוהה תתמכח, מבחינת ערך לרכב לדעתי זה שולי במחירה בעוד X שנים, לפני שקניתי את הרכב שלי בדקתי איזה 6 לאונים, אצל רובם היו תיקוני תבע על הטאמבון ומכסה מנוע למרות שהרכבים לא נמצאו כנפגעי תאונה, אז לדעתי קח את הרכב אחרי שיחליפו מכסה ותהנה מהנחה של עוד 5K+(או ביטוח לשנה ראשונה חינם, איך שלא תסתכל על זה)

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני גם לא מבין את ההלך רוח כאילו זורקים עליו כסף מתנה והוא לא רוצה.

על אותו משקל - לך תקנה את הרכב ב0 ק״מ - תקבל רכב חדש. בלי שום תיקון ובהנחה ככל הנראה גדולה מ5000₪

אף אחד לא זורק עליו כסף ומתנות וההשוואה ל 0 קילמטר היא בהחלט במקום. גם שם אתה מקבל מוצר זהה אבל ששווה מסחרית פחות. אם ההנחה יותר גדולה מהפרש השווי המסחרי והכל זהה חוץ מזה (כולל האחריות שלא תמיד זהה) אז באמת מבחינה צרכנית קנייה מ 0 קילומטר היא הקנייה הנכונה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ישנן כאן שתי גישות ששתיהן נכונות האחת אומרת קניתי חדש - רוצה חדש, השנייה אומרת 5,000 ש"ח זה סכום משמעותי.

את ההכרעה בין השתיים יכול לעשות רק פו"ש שיודע להעריך עד כמה תפריע לו המחשבה שמכסה המנוע עבר צביעה.

לי זה היה מוציא את החשק מכל האוטו החדש, כך שבעבורי התשובה ברורה - גם ב 10,00 ש"ח לא הייתי מסכים לדיל שהוצע.

עם זאת, ראוי שפו"ש ייתן את הדעת לכך שהצבע הנפגע הוא לבן מהסוג שהכי קל לתיקון, צבע שגם פחח עברי חסר כשרון ידע להתאים בקלות רבה ולצבוע באיכות מצוינת.

הדבר איננו דומה כלל לפגיעה בצבע רב שכבתי ששם ההתאמה היא קשה מאוד עד בלתי אפשרית.

פורסם

יש שני סוגי לבן בלאון- לבן "רגיל" (נקרא לבן) ולבן "פנינה" (נקרא לבן נבאדה).

פות"ש, איזה גוון לקחת (הראשון- סימונו B4B4 והשני סימונו 2Y2Y)?

הפנינה יותר קשה לצביעה.

פורסם
לבן פנינה

הפנינה בעייתית מאוד.

מחק את ההערה הקודמת שלי, הצבע הזה קשה במיוחד לתיקון.

מה שרואים זה שלוש שכבות - בסיס, גוון ולכה והצירוף המדויק של שלושתן הוא שמאפשר דיוק בצבע.

ההתזה חייבת להעשות בטמפרטורה ותנאי לחות נתונים וגם זווית ההתזה משנה את התוצאה הסופית.

ספק אם יצליחו לצבוע באופן שלא תבחין בהבדל מול הצבע המקורי.

ממליץ להימנע.

פורסם

צודק, שידרוש מהם דירה בצפון תל אביב ויאכטה בהרצליה.

הציעו לו 5 אלף שח פיצוי או לקחת רכב חדש ועד אז לקבל רכב שכור. מקומם ומעצבן זה אם לא היו אומרים לו דבר.

הוצעה לו בחירה הגיונית מאוד.

פורסם
הפנינה בעייתית מאוד.

מחק את ההערה הקודמת שלי, הצבע הזה קשה במיוחד לתיקון.

מה שרואים זה שלוש שכבות - בסיס, גוון ולכה והצירוף המדויק של שלושתן הוא שמאפשר דיוק בצבע.

ההתזה חייבת להעשות בטמפרטורה ותנאי לחות נתונים וגם זווית ההתזה משנה את התוצאה הסופית.

ספק אם יצליחו לצבוע באופן שלא תבחין בהבדל מול הצבע המקורי.

ממליץ להימנע.

אחי גם באיביזה שברשותי עשיתי ים תיקונים בצבע הזה ואין ממש הבדל.

אני מתכוון לראות את האוטו אחרי תיקון לקבל דוח שמאי והתחייבות מהם על טרייד אין עתידי. במידה ויש רכב חדש תוך פחות מחודש אקח אותו במידה ואין חארם על המחירון שיורד וההפסד שלי יהיה יותר גדול

פורסם

למה? אתה לא יכול לתת להם את הרכב שלך וביינתים לקבל מהם רכב שכור? עד שיגיע רכב חדש?

אז חודש-שלושה תנהג ברכב שכור - תרגיש קצת כתב רכב.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
אחי גם באיביזה שברשותי עשיתי ים תיקונים בצבע הזה ואין ממש הבדל.

הייתה לי לקסוס is שצבועה בגוון הזה, בתחתית הפגוש שלה היו ספוילרים שהשתפשפו בתחתיתם כשהרכב הורד מהמובילית לפני שנמסר לי.

רק בניסיון השלישי הגיעו לתיקון צבע שקרוב למקור.

כל התקופה שהרכב היה אצלי חששתי מהאפשרות שהוא יפגע, כי הצבע הזה לא בר תיקון.

לא נוגע שוב בגוון הזה

פורסם
לפות"ש משתתף בצערך, תגיד תודה שמציעים לך תיקון+סכום כסף מכובד יחסית. אני שיחררת את הלאון שלי במאי(מהנגלה הראשונה שהגיע ארצה) ובשבוע הראשון כיבלתי מעיכה וחריטה בכנף האחורית.

אם אתה יכול להתמכח על סכום יותר גבוהה תתמכח, מבחינת ערך לרכב לדעתי זה שולי במחירה בעוד X שנים, לפני שקניתי את הרכב שלי בדקתי איזה 6 לאונים, אצל רובם היו תיקוני תבע על הטאמבון ומכסה מנוע למרות שהרכבים לא נמצאו כנפגעי תאונה, אז לדעתי קח את הרכב אחרי שיחליפו מכסה ותהנה מהנחה של עוד 5K+(או ביטוח לשנה ראשונה חינם, איך שלא תסתכל על זה)

אתה צודק. הכל שאלה של כמה זמן הוא מתכנן להחזיק את הרכב.

אם זה שנתיים-שלוש או לטווח ארוך יותר.

מה אני הייתי עושה? בכל מקרה ממתין לרכב "נקי", למרות שאין לדעת איזה נפילה הוא קיבל במפעל כשהמלגזן לא היה יציב...

VW GOLF LIFE PLUS, 2023

SEAT Ateca FR 2021 | Volkswagen Golf Comfortline 2016 | Volkswagen Polo Comfortline 2014 | Volkswagen Polo Trendline (manual) 2007 | Daewoo Lanos SE 1.5L automatic 1999

פורסם

לדעתי תחכה,תקח את הרכב השכור ותהנה לבסוף מרכב חדש.

אם היה מדובר בשריטה קלה או באזור פחות בעייתי כמו טמבון זה היה הרבה יותר נסבל.

ועדיין,אני חושב שכן מגיע לך פיצוי על כל הטרחה והבאלגן,אם זה בדמות מס' טיפולים חינם או הנחה מסויימת ממחיר הרכישה.

בסוף אל לנו לשכוח שאומנם ההצעה לדאוג לרכב חליפי זה גם די סוג של כסת"ח-הם התחייבו לתאריך מסירה,עד אז סביר להניח שכל רוכש היה מוכר את רכבו הישן ובסנריו הזה בהחלט מגיע לו רכב חליפי,כיוון שהאיחור הוא באשמתם המלאה.

לכן,מעבר לעובדה שהם לא ממש עושים לך טובה שהם דואגים לך לרכב חליפי(למרות שבארץ עם רמת השירות הירודה זה נראה וואו)

עדיין הם צריכים להציע לך לדעתי פיצוי כזה או אחר על העובדה שהם לא עמדו בהתחייבות למסור לך את הרכב בזמן ובגללם תסע חודשיים שלושה ברכב שסביר להניח שלא יהיה ברמה של הלאון הדנדשה שרכשת.

פורסם

עדכון סופי

נמצא רכב חדש במלאי אקבל אותו בעוד שבועיים בערך.

בינתיים מחר אחזיר את האיביזה ואקבל רכב שכור עד אז.

פיצו אותי ב2 טיפולים חינם

יש דרך לדעת שהרכב החדש גם לא עבר תקלה או שאני בידי האל?

פורסם

החוק מחייב אותם לתת לך מידע אם אתה מבקש אותו. הם מחוייבים לידע אותך גם אם אתה לא מבקש בנזק מעל 5% מערך הרכב.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...