Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני עומד בתקופה הקרובה לרכוש רכב חדש ואני מתלבט בין הדגמים הללו .

נהגתי על ההונדה בנסיעת מבחן והיא הרגישה לי חזקה ונוחה למדי מצד שני קצת התבאסתי על איכות החומרים שלה, המון המון פלסטיקה זולה.

המאזדה רכב קצת "חרוש" עם מנוע 2.0 אטמוספרי זולל דלק אך נראה מצוין מאובזר היטב ואמין לא פחות מההונדה.

באופן כללי אני מחפש רכב עם גוון ספורטיבי אך מצד שני גם אמין (לכן ירדתי מסיאט לאון בגלל כל הרעש סביב הגיר הבעייתי)

בכל אופן התקציב שלי הוא עד 150 אלף ונורא אשמח לשמוע את דעתכם :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

פורסם

ה-2.0 סקייאקטיב של מאזדה דווקא די חסכוני.

אם אתה מחפש יותר הנאה מנהיגה על חשבון מרווח וכוח הייתי הולך על המאזדה. אם בא לך להיות טיפה יותר מיוחד ומהיר, אז ההונדה. בסופו של דבר אלו שתי אופציות טובות מאוד במחירים משתלמים.

פורסם

באיזה סניף נהגת בהונדה 1.5? אני וחבר (הוא רוצה לקנות ואני כבר לא אבל מתוך סקרנות) ממתינים לנהיגת מבחן ונאמר לנו שעדיין אין רכב, רק עם מנוע 1.0 .

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
אם אתה מחפש יותר הנאה מנהיגה על חשבון מרווח וכוח הייתי הולך על המאזדה.

נהגת על שתיהן?

כי הביקורות שמצאתי לא מחזקות את העמדה הזו.

אין מנוס מנסיעת מבחן על השתיים. לפעמים מגלים שם את הפרט הקטן שעושה את ההבדל.

למשל, איזה מושב/תנוחת נהיגה נוחים יותר.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
באיזה סניף נהגת בהונדה 1.5? אני וחבר (הוא רוצה לקנות ואני כבר לא אבל מתוך סקרנות) ממתינים לנהיגת מבחן ונאמר לנו שעדיין אין רכב, רק עם מנוע 1.0 .

בסניף של ראשון לציון , אבל תדאג להתקשר ולתאם קודם כי לא תמיד הרכב בגרסה הזו זמין לנסיעה, הם מעבירים אותו בין סוכנויות.

פורסם

אעשה נסיעת מבחן גם על המאזדה ,

אשמח לשמוע דעתכם גם על השברולט קרוז 2017 RS האצבק , נשמע כמו גם אופציה מעניינת

פורסם

ממליץ להוסיף לרשימה גם את האופל אסטרה החדשה, בתקציב שלך תכניס את הדגם המאובזר ביותר.

מה זה קרוז האצ'בק RS? יש האצב'ק LT שזה הדגם הכי פחות מאובזר. אם כבר קרוז אז תבדוק את הפרמייר.

בכל מקרה,

נשמח לשמוע השוואה בפועל אחרי שתעשה נסיעת מבחן גם על המאזדה.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם
בסניף של ראשון לציון , אבל תדאג להתקשר ולתאם קודם כי לא תמיד הרכב בגרסה הזו זמין לנסיעה, הם מעבירים אותו בין סוכנויות.

וואלה, אותו חבר היה בסניף בראשון ביום רביעי ונהג ב- 1.0 ואמרו לו שה- 1.5 עדיין לא זמינה.

נתקשר נראה מה יגידו.

תודה.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
ממליץ להוסיף לרשימה גם את האופל אסטרה החדשה, בתקציב שלך תכניס את הדגם המאובזר ביותר.

מה זה קרוז האצ'בק RS? יש האצב'ק LT שזה הדגם הכי פחות מאובזר. אם כבר קרוז אז תבדוק את הפרמייר.

בכל מקרה,

נשמח לשמוע השוואה בפועל אחרי שתעשה נסיעת מבחן גם על המאזדה.

כן התכוונתי לגרסת הפריימיר.

אבדוק גם לגבי האופל אסטרה ,נשמע כמו כיוון מעניין.

אעדכן כאן לאחר נסיעת המבחן על המאזדה.

רב תודות.

• תוכן חדש...