Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

עדיין מחפש רכב כמה שיותר חדש,בטיחותי,מרווח וחסכוני :) בתקציב של עד 30 אלף( עדיף אפילו 25).

בגלל שאנחנו משפחה קטנה(2+1), ירדתי מעניין המשפחתית ואני מחפש עכשיו רכב קטן יותר.

חשוב לי לציין שאנחנו לא נמוכים כלכך( 1.85 ו 1.75) ולכן מחפשים רכב שיהיה מרווח כמה שיותר מבפנים.

כמו כן יש לנו ילדון, ולכם זקוקים לבגז' כמה שיותר גדול בקטגוריה( שיהיה מקום לעגלה \ מצרכי קניות).

אני מתלבט בין שתי הרכבים הנל מכיוון שאפשר למצוא כמה דיי שמורים בשנתון 2014 בלוחות היד2.

רציתי לדעת איך הרכבים מבחינת בטיחות? מבחינת עלות אחזקה? אמינות? צריכת דלק? וחשוב לא פחות איך הם מתנהגים בנסעיות בין עירוניות במהירויות 110-120.

ומה מהם מרגיש יותר רכב איכותי ולא דל תקציב.

תודה רבה מראש וכמובן אופציות נוספות יתקבלו בברכה

פורסם

אם ככה המיקרה עדיפה, היא מרווחת יותר ובעלת תא מטען גדול יותר.

אתה מחפש ידנית בעצם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם צריך מקום לעגלה הייתי עולה לקטגוריית הסופר מיני, למשל רנו קליאו תא מטען יכיל עגלה, הרכב נוח מאוד חיסכוני אך לא חזק, קחו בחשבון שבמהירות 110-120 הסלד יהיה גבוה לכן כדאי שתבדקו זאת.

פונטו איוו גם אופציה טובה נוחה מאובזרת, אם אני זוכר נכון מאחור מעט יותר מרווחת מהקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני נסעתי הרבה הן על מיקרה והן על ספארק 2016 שתיהן ידניות .

אני לא חושב שהייתי לוקח אחת מהן למשפחה צעירה אבל אם רק הן האופציות אז מיקרה.

אפשרויות נוספות שהייתי שוקל : קיה ריו ידנית היא בעלת בגאז' יפה ואפשר גם פורד פיאסטה .

אולי בתוספת תקציב קלה ויכולת מיקוח

פורסם
אני נסעתי הרבה הן על מיקרה והן על ספארק 2016 שתיהן ידניות .

אני לא חושב שהייתי לוקח אחת מהן למשפחה צעירה אבל אם רק הן האופציות אז מיקרה.

אפשרויות נוספות שהייתי שוקל : קיה ריו ידנית היא בעלת בגאז' יפה ואפשר גם פורד פיאסטה .

אולי בתוספת תקציב קלה ויכולת מיקוח

אתה יכול לפרט? למה לא היית לוקח אותן למשפחה צעירה?

פורסם

ממליץ בחום לבחון את הריו והפיאסטה ומסיבה אחת,

ציינת שאתה הולך להסיע תינוק צעיר ברכב , בטיחות צריכה להיות בראש סדר העדיפויות - ה2 הנ"ל בטוחות מהמיקרה והקליאו המיושנת(תוכננה ב2005 ומבחינה בטיחותית השתנה הרבה מאז).

הקיה תוכננה ב2011 וקיבלה ציון בטיחותי גבוהה - לדעתי שווה את ההשקעה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

גם I20 אופציה- שהשוויתי מפרט למפרט הופתעתי לגלות שהקיה כבדה ב-150 קילו מהיונדאי. אלו בסופו של דבר רכבים די דומים, אותו מנוע וגיר, לקיה מיד פרטית תהייה 7 שנים אחריות (3 מלאות+4 על מנוע-גיר).

• תוכן חדש...