Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פרקתי היום את הציריה, והשמן גיר נזל בחופשיות.

מה עושים עכשיו? פשוט ממלאים חדש?

מדובר בקורולה 2001

פורסם

תרכיב את הציריה למקומה ושים שמן מתאים בכמות הנדרשת. לא קרה שום אסון, כך זה בנוי

יום טוב גם לך

פורסם

אם כבר נשפך אז פתח גם את בורג אגן שמן הגיר ותבצע החלפה חלקית. גם אם אתה לא יודע כמה איבדת בדיוק אז תתחיל במילוי 3 ליטר אחרי שרוקנת גם מהאגן עצמו, תראה איפה השמן עומד במדיד ומשם תניע את הרכב ותמלא בהתאם לטמפרטורת העבודה.

פורסם

מחזק את מאור, זו הזדמנות טובה לבצע החלפה חלקית.

אם כי טכנית ניתן גם להשלים את החסר וזהו.

יום טוב גם לך

פורסם

אני הבנתי שרק בגיר רגיל היה אמור לצאת שמן מאיזור חיבור הציריה ( מה שהסתבר כלא נכון)

בכל מקרה נשפך מעט על הריצפה בחניה אצלי עד שהבאתי דלי ושמתי מתחת לנזילה

איך מתבצעת בדיקה של שמן גיר? עכשיו כשהאוטו קר, השמן במדיד הגיע עד לhot, וזה גם אחרי איבוד שמן הנ"ל

פורסם

כלל ראשון לא משנה אוטומט או ידני, שמוציאים ציריה חובה לנקז את השמן דרך האגן. כאשר התיבה קרה מיפלס שמן הגיר אמור להראות כ 2-3 סנטים מעל סימון ה hot ובגלל זה בודקים שמן גיר שהתיבה עובדת וכבר חמה.

פורסם

תודה על התשובות.

אז כרגע מה שאני הולך לעשות הוא פשוט לרוקן מהאגן, להוסיף 3 ליטר, ולבדוק על מנוע חם? ואז אני אמור לראות במדיד שזה בנקודת הHot ?

פורסם

שוב...במצב בו התיבה קרה לפני שהנעת תמלא ותראה שבמדיד הנוזל עובר מעט את הסימון של ה hot. תניע, תן למנוע לעבוד ותוך כדי תוציא את המדיד ותראה שהמיפלס בו משתנה בהתאם לטמפרטורת העבודה של המנוע. כאשר המנוע עובד בדקות הראשונות שלו הוא יראה על cold וככל שיעבוד יותר זמן זה יתחיל לטפס לכיוון ה hot. לפי זה תדע כמה להשלים. אנסה לראות לפי אוטודאטה כמה אמור להכנס בהחלפה חלקית או שמישהו יקדים אותי במידע הזה.

פורסם

למה בכלל הוצאת לגמרי את הציריה מהגיר?

באשכול הקודם שפתחת רצית רק להחליף גומיה לציריה, והסברתי לך שלא צריך להוציא אותה לגמרי אלא רק לנתק באנד של הגומיה הפנימית, ולהשאיר את הכוסית בתור הגיר.

Stay Dirty

פורסם
שוב...במצב בו התיבה קרה לפני שהנעת תמלא ותראה שבמדיד הנוזל עובר מעט את הסימון של ה hot. תניע, תן למנוע לעבוד ותוך כדי תוציא את המדיד ותראה שהמיפלס בו משתנה בהתאם לטמפרטורת העבודה של המנוע. כאשר המנוע עובד בדקות הראשונות שלו הוא יראה על cold וככל שיעבוד יותר זמן זה יתחיל לטפס לכיוון ה hot. לפי זה תדע כמה להשלים. אנסה לראות לפי אוטודאטה כמה אמור להכנס בהחלפה חלקית או שמישהו יקדים אותי במידע הזה.

IMG_20170707_144814.jpgIMG_20170707_144806.jpg

פורסם
כלל ראשון לא משנה אוטומט או ידני, שמוציאים ציריה חובה לנקז את השמן דרך האגן.

אלא אם מדובר בגיר AL4, שם לא נשפכת שום טיפה.

AL4 שולט :-P

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...