Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3135 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

4 גלגלי ברזל, עם או בלי טאסות. מישהו מכיר? רכב יחסית חדש ולא כ"כ נפוץ אז די בעייתי למצוא. אשמח אם מישהו ייתן כיוון ומחיר משוער לרביעייה

פורסם

לא יודע ספציפי לרכב הזה, אבל ביד 2 אנשים מוכרים ב-200 שקל.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

לא נותן לי לחפש ביד 2. אני חייב להזין את הדגם ואז זה לא מוצא כלום. המידה זה 4x100 קוטר 14 אינצ'. אתה יכול לשלוח קישור לחיפוש שלך ביד 2?

פורסם (נערך)

יש לי משהו יותר טוב בישבילך [emoji2]

יש לי 4 גלגלים 4×100 שירדו מהונדה ג'אז. הם ללא טאסות, חלודים מעט וצמיגים כבר יבשים.. אבל אם בא לך, מוזמן לבוא לקחת.

עריכה אחרונה על ידי Dada

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
יש לי משהו יותר טוב בישבילך [emoji2]

יש לי 4 גלגלים 4×100 שירדו מהונדה ג'אז. הם ללא טאסות, חלודים מעט וצמיגים כבר יבשים.. אבל אם בא לך, מוזמן לבוא לקחת.

מה הקוטר שלהם? 14?

פורסם

כן 14.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

פורסם
יש לי 4 גלגלים 4×100 שירדו מהונדה ג'אז.

רק לשים לב, יש מעט הבדלים בכל זאת בין השניים (לפי מספר אתרים ברשת):

- רוחב החישוק הוא "5.5 לעומת "4.5.

- אופסט 45 מול 39.

- קדח מרכזי 56.1 לעומת 54.1.

מאמין שהבעיה העיקרית תהיה דוקא ענין הקדח, משום שנדמה לי כי לא קיימות טבעות מרכוז לחישוקי ברזל, ולא בטוח איך מבוצע המירכוז ברכב הזה (וזאת מבלי להיכנס לדיון אם הנאבה חולקת בעומסים האנכיים שחווה הגלגל).

פורסם

לפי דעתי תתקשר לכל מיני מקומות שמוכרים חישוקי סגסוגת, לאחרונה אני רואה לא מעט 108 על הכביש (ההנחה הזמנית המאוד קבועה ל60,000 לרובטית בהחלט עשתה שינוי...)

הרבה אנשים שרוכשים חישוקים חדשים פשוט נוטשים את הישנים במקום המכירה (כי כמה ישלמו להם עליהם וזה תופס לא מעט מקום ולכלוך...)

פורסם
לפי דעתי תתקשר לכל מיני מקומות שמוכרים חישוקי סגסוגת, לאחרונה אני רואה לא מעט 108 על הכביש (ההנחה הזמנית המאוד קבועה ל60,000 לרובטית בהחלט עשתה שינוי...)

הרבה אנשים שרוכשים חישוקים חדשים פשוט נוטשים את הישנים במקום המכירה (כי כמה ישלמו להם עליהם וזה תופס לא מעט מקום ולכלוך...)

זה מה שעשיתי.. תמיד מצידי לחשוב שהוא שמר אותם שנה?

תודה לכולם על התגובות, אני אמשיך לחפש ג'אנטים שמותאמים לפיג'ו לפני שאפנה לאלטרנטיבות בינתיים

• 4 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ. לא מצאתי כבר חודש שאני מחפש בכל מני צמיגיות ומקומות שמתקינים ג'נטים. איך אני יודע אם ג'נט של רכב אחר יתאים? סתם דוגמה, של פג'ו 107

פורסם

לפי אתר https://www.wheel-size.com/

אתה יכול לבדוק גם:

- דייהטסו סיריון מהשנתונים האחרונים. רוחב החישוק יהיה "0.5 רחב יותר והאופסט 5 מ"מ יותר, אבל זה זניח לדעתי.

- פיז'ו 107. אופסט גדול ב-4 מ"מ, זניח לחלוטין.

- טיוטה אייגו. תלוי בשנתון, אופסט מעט שונה אבל זניח.

- סיטרואן C1. כנ"ל.

- עם חריגה מעט יותר גדולה באופסט, אבל אולי עדין מתאים, סוזוקי ספלאש/אלטו/איגניס בשנתונים מסויימים.

אם אתה נואש בנידון, תמיד יכול ללכת לחברה ולבדוק אם יש להם חישוקים כאלו. מחיר נע סביב 200-400 ש"ח (לאחד) בדר"כ לדעתי.

פורסם

ניסית לפנות לג'אן או ללובינסקי?

וד"א אפשר לשאול למה אתה צריך? אחד החישוקים התעקם? יש מקומות שיכולים ליישר לך...

• תוכן חדש...