Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Kuga VS. Nissan Qashqai VS. Seat Ateca

Oz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

כעוז לעוז להלן המלצתי.:-D

מכיוון שהנושא רלוונטי גם אצלי אז אחלוק איתך את התובנות שלי.

ראשית אני מניח שהגבלת את התקציב לסביבות 150k ולכן האופציות (תקן אותי אם טעיתי).

יצא לי לנסוע לצד הנהג בקשקאי דיזל ואהבתי, אבל מניח שהוא לא רלוונטי עבורך בשל התקציב. הבנזין לא יענה על דרישת הזריזות והחסכון. שניהם כפועל יוצא ממנוע חלש יחסית.

שני דברים נוספים; אין פתחי מיזוג לאחור ויש מתיחת פנים שצפויה להגיע, לא יודע מתי.

לגבי הסיאט, כתבו, רק אומר שהבחירה צריכה להיות מודעת. זהו.

אלון הציע לך את הספורטאג' והטוסון, מכיר לא רעה את הטוסון 2.0, די נוח ולמיטב ידיעתי גם אמין אבל לטעמי קצת כבד וצריכת הדלק בהתאם. ה- 1.6 מניח יהיה עוד פחות טוב בשני הפרמטרים.

הספורטאג' צפוי להיות מאוד דומה, מעט יותר זול ועם חבילת מערכות בטיחות אקטיביות.

את הפורד אני פחות מכיר, ישבתי בו לפני כשבועיים, ישיבה גבוה ונוחה, אבל לטעמי החבילה הטובה היא טיטניום והיא להבנתי כבר יקרה.

לגבי ה- 3008 רק אומר; עזוב אל תקנה, תשאיר אותה לי. :wink:

עריכה אחרונה על ידי Ozb

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם
לגבי ה-3008 אין ספק שהוא טוב, עשיתי עליו נסיעת מבחן. אבל גיליתי שיש בו יותר מידי דברים אלקטרוניים/חשמליים. למשל, ההגה חשמלי וידית ההילוכים אלקטרונית! ככה שזה מתכון לתקלות .

גילית שיש בו תגבור חשמלי להגה? גוואלד! די תתקשה למצוא רכב ״סדרתי״ היום שאין לו...

לגבי הידית הילוכים, זה אחלה דבר שמתרגלים אליו מהר מאוד. ב.מ.וו עם זה כבר שנים (ואלפא לאחרונה בג׳וליה) ולא ידוע לי על שום תקלות סדרתיות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
שלום,

מעוניין לרכוש קרוסאובר חדש

יכולים להמליץ לי מבין ה3?

צרכים:

בטיחות

אמינות

חסכוני בדלק

נוח

זריז ולא כבד

תודה!

כבעל 3008 דיזל, הרכב בטיחותי, חסכוני מאוד בדלק, נוח בטירוף וגם זריז, בהחלט ייתן לך מענה מעולה לצרכים שלך, ממליץ לבדוק

פורסם

חזרתי עכשיו ממבחן על 3008 דיזל.

הרכב פשוט מרשים מאוד, נוח, מהנה , חזק מאוד ובידוד רעשים מצויין.

ברכב המבחן הצריכה המשולבת עמדה על 1 ל 14.5, זה אומר שברכב שלך זה יהיה קרוב מאוד ל 1 ל 20 שזה פשוט מעולה לרכב בגודל הזה.

הם היו מאוד שירותיים (באשדוד) ויצאתי מרוצה סך הכל.

הרכב בהחלט מועמד חזק אצלי.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

3008 דיזל!

כל מילה נוספת מיותרת.

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

האטקה נראית גרועה מבפנים, עם עיצוב עצוב ומשעמם וצבע שחור ועוד שחור..

בנוסף היא ההכי צפופה מכולן במושב האחורי (מבחינת רוחב, מקום לברכיים דווקא יש).

היא זריזה ומאובזרת סבבה, וגם עיצוב החוץ שלה סביר (אם כי היא נראית קטנה ביחס לאחרות) אך החשש מאמינות הגיר מוצדק, היא מגיעה עם גיר ״יבש״ הידוע לשימצה ולא סתם.

אגב גם כיום הוא עושה בעיות אך פחות, זאת בגלל שכיוונו אותו לפעולה איטית רצח ואני אישית חושב שזה הפך להיות גיר אנמי ומסרס ואחד הגרועים לדעתי (מניסיון אישי באוקטביה של העבודה).

בשבילך יש ספורטז׳ שככל הנראה יענה על כל הצרכים שלך, או טוסון (שיהיה טוב יותר בכל פרמטר) אם לא אכפת לך ממערכות בטיחות מקוריות.

שניהם מרווחים, מעוצבים יפה, זריזים בגבול הסביר (כמו משפחתית רגילה) אמינים וסחירים.

החיסרון העיקרי שלהם הוא שאתה תהיה אחד מהעדר, אבל כנראה שזה לא משהו שיפריע לך.

נהגתי בספורטאז' 1.6, בספורטאז' 2.0, בטוסון 2.0.

על מנוע 1.6 לא נדבר.

מי שרוצה להשוות בין ספורטאז' וטוסון - סבבה, כל אחד לטעמו. לדעתי, חוץ ממראה החיצוני, אין כאן לטוסון סיכויים כל כך.

מבחינת התנהגות הגיר והרגשה של זריזות ביחס ל-DSG של אטקה - זה פשוט לא כוחות. יחסית לאטקה בעלת DSG ומנוע 1.4 TSI הקוריאניות עם מנוע 2.0 גם בקושי זזות וגם צורחות כמו לא יודע מה.

ספורטאז' - אחלה מכונית משפחתית. אתה יושב בה "like a boss" ,היא סבבה והכל - אני ממש לא רוצה להגיד עליה ברעה, אבל בהשוואת הזריזות מול TSI+DSG היא לא תעמוד. אולי הגירסה הבכירה של ספורטאז', אבל היא לא רלבנטית.

לפותח שרשור:

1) את קשקאי הייתי ממקם בין ספורטאז' 1.6 לספורטאז' 2.0.

2) את קוגה אני לא מכיר

3) את אטקה הייתי ממקם מעליהם....

4)...וממליץ לך על 3008:))

' (1997) past: Honda Civic 1.4 SE

2016 now: Skoda Yeti 1.2 TSI

פורסם (נערך)

אם ה-3008 כל כך מומלץ, מדוע הוא נמכר בכמויות מזעריות? נציג המכירות אמר לי, הרכב נחטף. ממש, רואים. (בציניות).

וגם בינינו, אתם יודעים שהערך שלו יירד הרבה יותר מהר מהמתחרים ספורטאז' וטוסון.

ועוד משהו, לא כולם יסתגלו לתחושה בתוך הרכב. הוא כמובן יוקרתי ומרשים אבל התחושה הכללית היא עוטפת מידי, ולא מרווחת (אפילו שיש מספיק מקום לאנשים מגודלים). וגם שדה הראייה לא היה להיט. יש אנשים שיאהבו יותר את התחושה ה"פתוחה" יותר בתא הנוסעים כמו בספורטאז'.

עריכה אחרונה על ידי kingoftheroad123
פורסם

בספורטאז', עם קורת ה C העצומה, קו החלונות הגבוה יחסית, האוירה הקודרת שמשרה הצבע הפנימי, לא בדיוק מצאתי תחושה "פתוחה" במיוחד, אם להתנסח בעדינות. לענין הכמויות, אם אכן זו האינדיקציה לאיכות, אתה בהחלט צודק, הספורטאז' הוא האוטו הכי טוב שנמכר כיום בארץ והפז'ו כנראה גרוטאה צרפתית עלובה.

פורסם
אם ה-3008 כל כך מומלץ, מדוע הוא נמכר בכמויות מזעריות? נציג המכירות אמר לי, הרכב נחטף.

היצע מוגבל ע"י היצרן - הרכב נקלט בהצלחה וכשיש מגבלות ייצור, היצרן יעדיף שווקים רווחיים יותר (כן, השוק שלנו לא מהרווחיים ליצרנים לאור שעור המיסים הגבוה אשר מאלץ את היצרנים למכור ליבואנים במחירים נמוכים).

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

• תוכן חדש...