Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Ford Kuga VS. Nissan Qashqai VS. Seat Ateca

Oz
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

מעוניין לרכוש קרוסאובר חדש

יכולים להמליץ לי מבין ה3?

צרכים:

בטיחות

אמינות

חסכוני בדלק

נוח

זריז ולא כבד

תודה!

פורסם

בכל מקרה חשוב לשים לב לקחת רכב ברמות הגימור היותר גבוהות,

לדוגמא אסנטה בקאשקאי, טיטניום בפורד וסטייל+ בסיאט ע״מ לקבל את רוב המערכות בטיחות - ברמות הגימור הנמוכות יותר הרכב מגיע רק עם מוביילאי שהוא פחות מוצלח.

ממליץ לבדוק את ה3008 ואת הקאדג׳ר גם.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לי יש חיבה יתרה לפורד קוגה, לדעתי היא עולה על המתחרות שרשמת בכל פרמטר מלבד חסכון בדלק.

מה שכן, קוגה לוקחים רק ברמת גימור TREND-X או טיטניום, ה-TREND היא ביזיון...

האטקה תהיה הכי חסכונית וזריזה (הקוגה חזקה יותר) אלא אם התכוונת לקשקאי דיזל שהוא מנצח בחסכון בדלק. הקשקאי בנזין נופלת מהאחרות לטעמי.

בקשר לאמינות, הדעות על DSG חלוקות, יש משמעותית פחות תלונות על הגיר בשנתיים האחרונות. לא מכיר בעיות עם הקוגה והקשקאי נחשב אמין.

כמו שנאמר, תבדוק גם את ה-3008.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

יש בפורום פוביית DSG שהיא לטעמי מוגזמת ולא עדכנית.

התיבה של היום שופרה מאוד ובהחלט אמינה, דווקא בעניין האמינות אני הייתי רגוע.

הייתי הולך על האטקה או על הקוגה.

הקאשקאי החדשה חלשה ולא מהנה לטעמי. הקוגה מצויינת אבל בזבזנית.

האטקה אחלה

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

התכוונתי לקשקאי בנזין, לא לדיזל,

בכל אופן לגבי 3008 לא מחבב צרפתיות (מכיר שניסאן היא סוג של...)

מישהו מכיר עד כמה הקוגה בזבנית?

פורסם

אם מדובר בקשקאי בנזין אז הוא לא מתחרה באחרות...

בקשר לצריכת דלק בקוגה - מניסיון בנהיגה עירונית מרובה - 1 ל-8. בבין עירונית המצב יותר טוב (בערך 1 ל-12) אבל צריך לזכור שמשולב חסכוני הוא ממש לא.

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

פורסם

בכל אופן לגבי 3008 לא מחבב צרפתיות

מאוד חבל שאתה פוסל מכוניות (ועוד אחת הטובות אם לא הטובה בקטגוריה) על סמך המוצא שלהן (חבל עבורך).

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

מפורד הייתי מתרחק אם אמינות מעניינת אותך.

משהו לא טוב עובר עליהם בזמן האחרון.

כמו כן ירידת הערך שלהם פשוט אסטרונומית (של כל הדגמים, לא קוגה ספציפית).

האטקה נראית גרועה מבפנים, עם עיצוב עצוב ומשעמם וצבע שחור ועוד שחור..

בנוסף היא ההכי צפופה מכולן במושב האחורי (מבחינת רוחב, מקום לברכיים דווקא יש).

היא זריזה ומאובזרת סבבה, וגם עיצוב החוץ שלה סביר (אם כי היא נראית קטנה ביחס לאחרות) אך החשש מאמינות הגיר מוצדק, היא מגיעה עם גיר ״יבש״ הידוע לשימצה ולא סתם.

אגב גם כיום הוא עושה בעיות אך פחות, זאת בגלל שכיוונו אותו לפעולה איטית רצח ואני אישית חושב שזה הפך להיות גיר אנמי ומסרס ואחד הגרועים לדעתי (מניסיון אישי באוקטביה של העבודה).

הקשקאי סביר, עם עיצוב נאה מבחוץ וסביר מבפנים, אך עם מנוע חלש ומאוד צפוף מאחור (גם ביחס למשפחתית).

לדעתי גם הישיבה בו לא גבוהה מספיק והוא לא מעביר תחושה של ג׳יפון.

רכב פושר לגמרי.

ה-3008 אחלה רכב אבל אני מבין אותך אם אתה לא רוצה לקנות צרפתית, כנראה שהאמינות שלה תהיה טובה אך ירידת הערך לא תהיה משהו..

בשבילך יש ספורטז׳ שככל הנראה יענה על כל הצרכים שלך, או טוסון (שיהיה טוב יותר בכל פרמטר) אם לא אכפת לך ממערכות בטיחות מקוריות.

שניהם מרווחים, מעוצבים יפה, זריזים בגבול הסביר (כמו משפחתית רגילה) אמינים וסחירים.

החיסרון העיקרי שלהם הוא שאתה תהיה אחד מהעדר, אבל כנראה שזה לא משהו שיפריע לך.

פורסם

לגבי ה-3008 אין ספק שהוא טוב, עשיתי עליו נסיעת מבחן. אבל גיליתי שיש בו יותר מידי דברים אלקטרוניים/חשמליים. למשל, ההגה חשמלי וידית ההילוכים אלקטרונית! ככה שזה מתכון לתקלות .

פורסם (נערך)

לא הבנתי, במה ה3008 שונה מקרוסאוברים אחרים? תגבור חשמלי להגה זה דבר מקובל.

מה הכוונה בידית הילוכים אלקטרונית?

ה3008 לא הציג שום חידוש בתחום הזה שיכול להיחשב לבעייתי או חידוש טכנולוגי שלא קיים אצל מתחרה כזה או אחר.

כל רכיב מכאני / חשמלי יכול להתקלקל בכול אוטו.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

בידית אלקטרונית הכוונה היא שכדי להעביר הילוכים בין ״פרקינג״ ל- ״דרייב״ ל- ״רברס״ פשוט מעלים או מורידים את הידית בנגיעה והיא חוזרת למרכז לאחר מכן (כך הבנתי מסרטון) בניגוד לידית הילוכים רגילה שבה מעבירים את הידית במסילה למצב המתאים הנדרש מבין הנ״ל.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תוכן חדש...