Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ביום חמישי האחרון הגעתי לסניף ראשון לציון של שלמה סיקסט, על מנת לאסוף רכב לחתונה (היינו צריכים רכב מרווח וגבוה, ולכן הוזמן רכב מסוג קיה ספורטאג' או דגם דומה).

במועד ההזמנה (מול נציגת שירות) ציינתי מפורשות כי הרכב מיועד ליום החתונה, ולכן ביקשתי לקבל רכב נקי ובמצב פנימי וחיצוני טוב (לא בקשה חריגה לדעתי, בטח לא לאירוע חשוב).

הגעתי בחמישי בבוקר לסניף, כדי לאסוף את הרכב, ומכאן התחילה "חווית" השירות של שלמה סיקסט:

1. ראשית, נאלצתי להמתין קרוב לשעה עד לקבלת הרכב, מכיוון שהנציג רצה לחייב אותי בסכום הגבוה ב-30% ממה שהופיע לי על החשבונית לאחר אישור ההזמנה. רק לאחר ויכוח ושיחות רבות מול ה"בקרה" שלהם, הנושא הוסדר.

2. כשקיבלתי כבר את הרכב, גיליתי כי הרכב מלא בשריטות ושפשופים מבחוץ. עם זה עוד איכשהו השלמתי, אבל אז העפתי מבט פנימה, אל תוך הרכב - גב המושבים מאחור היה מלא אבק, המושבים עם כתמים והפלסטיקים ספוגי חומר שמנוני. לא רכב שהייתי רוצה לבלות בו כמה שעות ביום החתונה (או כזה ששמלה לבנה הייתה שמחה לשבת בו). יותר מזה, הפגוש הקדמי של הרכב "יצא" ממקומו (כנראה בגלל מכה או תאונה), וישב בצורה רופפת על הרכב.

לשלמה סיקסט זה כנראה נראה הגיוני להשכיר רכב במצב כזה, אבל אני לא הסכמתי לקבל אותו, ולכן ביקשתי לבטל הזמנה. מנהל הסניף הציע, בתמורה, לשדרג לרכב גדול יותר (לא היו רכבים מאותה הקטגוריה בסניף באותו זמן) תמורת "תשלום נוסף". אני כמובן לא הסכמתי לכך, ולכן ההזמנה בוטלה.

3. למחרת גיליתי כי במקום להתקשר או לשלוח מכתב התנצלות, חברת שלמה סיקסט החליטה לחייב אותי בסכום של 100 שקלים כדמי ביטול, כנראה.

בשורה התחתונה, ייתכן כי ההתנהלות של שלמה סיקסט הייתה תקינה מבחינה חוקית, ואולי פגוש קדמי שיצא ממקומו, או מושבים עם אבק זאת לא סיבה מספיק טובה לביטול הזמנה (שוב, מבחינה חוקית), שהרי רבים מרכבי ישראל נוסעים על הכבישים במצב הזה.

עם זאת, מבחינת תודעת השירות או ההתחשבות בלקוח, חווית השירות הייתה פשוט גרועה, בטח ביום כה חשוב ומלחיץ מבחינתי.

למען ההגינות חשוב לציין כי גם לי יש כאן אשמה תורמת - הייתי מטומטם מספיק כדי לשכור מהם רכב שוב, כי שכחתי שלפני קצת יותר משנה כבר קיבלתי מהם חווית שירות גרועה במהלך השכרת רכב.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

מזדהה איתך לחלוטין.

יצא לי לשכור מהם רכבים דרך מקום העבודה, כל פעם מסניף שונה (לרוב באשדוד)

החוויה הייתה מזעזעת בכל פעם מחדש, רכבים לא נקיים, עם ריח של סיגריות, חוסר במים במגבים, חוסר באוויר בצמיגים(!) וגולת הכותרת - המתנה ארוכה מאוד בסניף של לפחות שעה בכל פעם.

אני עם שלמה סיקסט לא מתעסק יותר בחיים.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם

שכרתי מהם כמה פעמים ב3 שנים האחרונות וחוץ מאופל קורסה די חבוטה מבחוץ, שאר הרכבים היו במצב טוב ואפילו מאוד.

לאומת חברות אחרות שהיו אפילו כשלים מכאנים.

פורסם

אלו חברות?

וזה לא סותר. אצלי ב-2 המקרים בהם שכרתי דרכם רכב השירות היה גרוע (הן מבחינת המוצר והן מבחינת התנהלות הנציגים), אז פעם שלישית כבר לא תהיה. כמובן שזה לא אומר שזה ככה בכל או ברוב המקרים.

פורסם

זה לא שונה בהרבה משאר החברות פה. רכבים ברמת תחזוקה מזעזעת, קילומטראז׳ הזוי, וטינופת. פשוט עולם שלישי.

דווקא לסיקסט יש גם צי מפואר יותר (כולל בעיקר ב.מ.וו סדרה 3,5,X3 וכו) שאני מניח שרמת התחזוקה שלהם גבוהה יותר, אבל העלות בהתאם.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

עדכון קטן - אחרי שליחת מכתב למחלקת "תלונות הציבור" שלהם + פרסום המקרה על גבי עמוד הפייסבוק שלהם, שלמה סיקסט הסכימו לזכות אותי בסכום של דמי הביטול.

נקודה אחת לזכותם.

פורסם

באמת ובתמים, בלי מטרה לפגוע, אני לא מבין מה הקטע, שאנשים משכירים רכבים מיוחדים או גבוהים, עבור הגעה לחתונה של עצמם.

הרי אין בעיה להגיע גם בפיקנטו, זה לא יהרוס את השמלה של הכלה, זה לא יקבע אושר או הצלחה של הנישואים, ואף אחד לא באמת מחכה לראות באיזה רכב יגיעו החתן והכלה. מזכיר לי כתבה על זוג שהגיע לחתונה באוטובוס. מעשה קצת קיצוני אבל מקורי.

יש מטרה/ות שלא חשבתי?

ושמח לשמוע שהכל הסתדר בסוף.

פורסם

גם 1500 איש ואוכל "לא מעולם הזה" לא מבטיחים אושר והצלחה בנישואים.

אבל אנשים רוצים ליהנות מהיום הזה, יש כסף, אז למה לא להתפרע קצת?

אבל, אם כל הדבר הזה גורר חובות, ומתחילים את הנישואים כבר בחובות על הוצאות החתונה - זה באמת לא לעניין, לדעתי אפילו טיפשי .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
באמת ובתמים, בלי מטרה לפגוע, אני לא מבין מה הקטע, שאנשים משכירים רכבים מיוחדים או גבוהים, עבור הגעה לחתונה של עצמם.

הרי אין בעיה להגיע גם בפיקנטו, זה לא יהרוס את השמלה של הכלה, זה לא יקבע אושר או הצלחה של הנישואים, ואף אחד לא באמת מחכה לראות באיזה רכב יגיעו החתן והכלה. מזכיר לי כתבה על זוג שהגיע לחתונה באוטובוס. מעשה קצת קיצוני אבל מקורי.

יש מטרה/ות שלא חשבתי?

כי אם האישה מרשה לעצמה לשלם פאקינג 10-15K ש"ח על השכרת שימלה ליום, אז למה שהבעל לא ירשה לעצמו לשלם כמה מאות שקלים על השכרת רכב ליום?!

האמת שבזמנו לא חשבתי על זה אפילו, היום באותה הסיטואציה הייתי משכיר פרארי אם היה, רק בשביל להבהיר לאישה כמה מטופש זה לשלם 10K ש"ח על שימלה לערב שלא מתקרבת בביצועים שלה לפרארי...

פורסם

עלות רכב לחתונה היא זניחה לגמרי בהשוואה לעלויות אחרות גם בלי להתפרע עם הפרחת יונים וזיקוקים. רכב גבוה אכן נוח יותר עם שמלות מסוימות.

מה שאני לא מבין זה הרעיון המשוגע לשכור רכב בארץ למטרה זו, כל הרכבים שאי פעם שכרתי היו מלוכלכלים ומשופשפים ברמה זו או אחרת, ולקינוח גם פלסטיקה שבורה מבפנים. עדיף רכב נמוך מאיזה קרוב משפחה חובב דיטיילינג...

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

יש מטרה/ות שלא חשבתי?

כמו שציינתי בהודעה הראשונה - השיקולים היחידים היו פרקטיות ונוחות.

מדובר ברכב שיועד לשמש אותנו במשך כמה שעות טובות באותו היום, ובמקרה שלנו היינו 4 מבוגרים + ציוד, כך שרכב "קטן" בהחלט היה פחות נוח/מתאים למשימה הזאת. בנוסף, כמו שכבר ציינו פה, העלות הייתה נמוכה יחסית (כ-300 ש"ח שכללו גם ביטול השתתפות עצמית).

אגב, ל"שופוני" אין פה שום קשר. לא קישטנו את הרכב ולא עשינו איתו כניסה "מרשימה" לחופה, והוא יועד רק לשנע אותנו במהלך היום עצמו.

עצוב שצריך להגיע למצב של פוסטים ותלונות בשביל לקבל משהו מהם.

כן, ולצערי אני נתקל בזה יותר ויותר ביום יום (בין אם זה בהשכרת הרכב ובין אם זה בבנק).

מה שאני לא מבין זה הרעיון המשוגע לשכור רכב בארץ למטרה זו, כל הרכבים שאי פעם שכרתי היו מלוכלכלים ומשופשפים ברמה זו או אחרת, ולקינוח גם פלסטיקה שבורה מבפנים. עדיף רכב נמוך מאיזה קרוב משפחה חובב דיטיילינג...

טעויות של מתחילים. כנראה שכבר התרגלתי יותר מדי לסטנדרטים הגרמניים בהשכרת רכב...

פורסם

הזכרת לי נשכחות, כשהתחתנתי ב-2010, חודשיים לפני החתונה הזמנתי משלמה סיקסט רכב, ביואיק לה קרוס, הצורה החדשה, הזמנתי מהם רק כי התחייבו לספק לי את המכונית הספציפית הזו וציינתי שההזמנה היא עבור רכב לחתונה.

כשהגעתי לקחת את הרכב חיכתה לי ביואיק לה קרוס הצורה הישנה, מלאה פגיעות והמושבים נראים כמו ספה של הומלס בדרום ת"א.

נהרס לי הבוקר של יום החתונה, הלכתי למנהל הסניף, דיברתי אל ליבו כמו שאומרים, הוא אמר לי "חכה עשר דקות וצא החוצה".

חיכתה לי בחוץ מרצדס מצוחצחת עם מושבי עור, פשוט חלום.

מנהל הסניף חייב אותי כמו הזמנה של רכב מסוג ביואיק אך עם השתתפות עצמית של רכב יוקרה, כמה אלפי ש"ח.

אני וחבר שלי איחרנו לאסוף את אשתי מסלון הכלות כי לא שמנו לב לזמן, לא הפסקנו לנהוג ברכב מרוב הנאה.

הגענו בלי קישוטים כי הם עפו בזמן הנהיגה, בשורה תחתונה, החלק הכי כיף בחתונה היה הרכב.

שיהיה לך במזל טוב, שרק מקרים כאלה יהיו הצרות שלך בחיים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...