Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המינימום שאני מצפה לו הוא מחירון מול מחירון, נראה לי סביר ביותר, אני מעוניין לקבל את כל מה שמגיע לי שכן החלפת בלוק ברכב חדש זה לא הגיוני בכלל ועוד לקראת סוף האחריות

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי מגיע לך מנוע חדש קומפלט ולא הייתי שולל פניה ליצרן עם תאור מפורט של התקלה הנדירה, אני חושב שיצרן מכובד כזה נדרש להסברים ולא רק כלפיך. ניסית לבדוק בפורומים בחו"ל שאין עוד מקרים כאלה, אפילו עוד מקרה דומה או שנים יכול להפוך את הקערה על פיה.

ד''א, לא שאני חולק על המוסך בניר צבי אבל אני סקרן לדעת איזו בדיקה בוצעה כדי לאתר את הסדק בבלוק, זה משהו נראה ? מצטלם ?

בהצלחה.

פורסם

אכן מדובר במשהו נראה, המכונאי רק הציץ במכסה המנוע ואמר ישר שצריך החלפת בלוק, ניסיתי לחפש בעיות דומות במנועי n13 אבל היות ומדובר במנוע שלא נמכר בהרבה מדינות ואין עליו הרבה מידע ברשת לא מצאתי מידע על כך.

פורסם

בנוסף אין סדק בבלוק, ישנו אטם שמסביביו נוצרה הנזילה ושאין גישה אליו מבלי לפרק את המנוע (לפי מה שהבנתי מאנשי השירות), כך שאין מנוס מהחלפת הבלוק במלואו

פורסם
בנוסף אין סדק בבלוק, ישנו אטם שמסביביו נוצרה הנזילה ושאין גישה אליו מבלי לפרק את המנוע (לפי מה שהבנתי מאנשי השירות), כך שאין מנוס מהחלפת הבלוק במלואו

לא מובן לי החלק הזה, יש סדק או שיש בעיה עם אטם נוזל?

פורסם

ניתן לנסוע באוטו או שבגרירה בלבד?

אם ניתן לנסוע, יאללה, דחילק, NO MORE MISTER NICE GUY, לוקח את האוטו למוסך המרכזי, חוסם להם את הכניסה, אין יוצא ואין בא עד שמנהל שרות לקוחות לא יורד לדבר איתי.

אם אתה לא "כזה", אולי מכתב התראה מעו"ד ינער שם מישהוא.

בכל מקרה, אתה בא להם נחמד מידי והם ללא ספק רוכבים עליך.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
הגעתי למוסך המרכזי בניר צבי, המכונאי הראשי אמר שצריך לעשות חצי מנוע, כלומר להחליף הכל מלבד הראש, הם טוענים שהיצרן לא מאשר החלפה של כל המנוע, פיתרון זה לא מקובל עלי שכן זו גזרה כלכלית במקרה וארצה למכור את הרכב בשוק הפרטי, כיצד עלי להתנהל כעת? ביקשתי הנחה בטרייד אין ושהרכב יעבור לידיהם, עכשיו הרכב במוסך והם רוצים להתחיל בתהליך ההחלפה, האם להתעקש על טקייד אין תוך מתן הטבה?

הוא הגיע לשם

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
למה להחליף בלוק אם הבעיה באטם?

כי לפי מה שאמרו לו, אין דרך להחליף את האטם הזה מבחוץ ללא פירוק בלוק מנוע.

בלי לפגוע פה באף אחד, אבל זורקים לו אלף רעיונות מה לעשות ומה להגיד, וכל אחד היה פועל פה בדרך אחרת.

הוא רוצה מחירון תמורת מחירון, וזה המסלול שהוא צריך להתמיד בו.

שיהיה בהצלחה.

תעדכן.

פורסם

מה הקשר בין פירוק בלוק המנוע להחלפת בלוק המנוע.

לא יתכן שנזילה מאטם מחייבת החלפת בלוק מנוע ולדעתי גם לא פירוק. אטם זה רכיב מתכלה שמוחלף בכל רכב פעם בכמה שנים.

לא יתכן שתכננו רכב בצורה כזאת.

פורסם

קצת לא ברור הסיפור הזה... יש איזה הבדל דקיק בין סדק בבלוק, להחלפת אטם שמחייב הסרת המנוע כולו. תוכל להיות יותר ספציפי ? באיזה אטם מדובר בדיוק ? מה מק"ט הפריט\פריטים שדורשים החלפה ?

פורסם
ניתן לנסוע באוטו או שבגרירה בלבד?

אם ניתן לנסוע, יאללה, דחילק, NO MORE MISTER NICE GUY, לוקח את האוטו למוסך המרכזי, חוסם להם את הכניסה, אין יוצא ואין בא עד שמנהל שרות לקוחות לא יורד לדבר איתי.

אם אתה לא "כזה", אולי מכתב התראה מעו"ד ינער שם מישהוא.

בכל מקרה, אתה בא להם נחמד מידי והם ללא ספק רוכבים עליך.

ממליץ לך לדבוק בהמלצה השנייה כי ההמלצה הראשונה עלולה לזכות אותך בביקור בתחנת המשטרה במקרה הגרוע וקנס על הפרעה לתנועה/גרירה על חשבונך במקרה הטוב.

בגירה, אתה תודהם לגלות עד כמה היבואנים משופשפים בטיפול בלקוחות ש"עלה להם השתן לראש".

קח בחשבון שההמלצה השנייה עלולה לעכב את זמני התגובה של היבואן (על פניה של לקוח עונה מחלקת שירות הלקוחות, על פנייה של עורך דין עונה המחלקה המשפטית).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

משטרה לא מתערבת כ"כ מהר בעניינים אזרחיים ובטח לא עוצרת אותך ובלי מעצר, אף אחד לא לוקח אותך לשום תחנת משטרה.

בינתיים 3 שעות המוסך המרכזי מושבת?

אתה מעביר להנהלה מסר חד משמעי?

הסנקציה עשתה את שלה!

כנ"ל, לא מקבל את הייעוץ שלך בנוגע לא לא להשתמש בעו"ד, למה שבכלל יעקב?

וגם אם יעכב (ואם כבר ההפך המוחלט, אתה נותן להם במכתב 7 ימים להגיב) מה עדיף?

לתת להם לפרק מנוע ולהחליף בלוק?

באוטו שלך היית נותן לעשות הליך כזה?

מה אתה מציע אופרטיבית כי בינתיים מורחים אותו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

לפחות תדייק בדבריך ואל תנסה לבצע מניפולציות, לא רשמתי שאני לא ממליץ לפנות לעורך דין, רק ציינתי שזה יעכב את התגובה.

אתה מוזמן לבצע את מה שאמרת ולחזור עם מסקנות. הכניסה למוסך היא עדיין דרך ציבורית/מדרכה ולכן אינך יכול לעמוד שם ומשטרה בהחלט תתערב בדיוק כמו שהם יתערבו כשיחסמו לך את הכניסה לחניה (האם זה יהיה ביעילות או לא אני לא נכנס לזה).

אל תשכח שלרוב המקומות האלה מצולמים ואם המקרה יגיע לבית משפט עדות להתנהגות כזו בהחלט לא תבוא לטובתך.

פותח השרשור לא ציין האם הוא כבר נפגש/פנו אליו ממחלקת השירות של היבואן. כל מי שהוא התנהל מולם עד היום הם דרגים "מבצעים" לא דרגים שבסמכותם לפצות לקוחות.

המלצתי היא כמובן לא לבצע את התיקון, לבקש להיפגש/לדבר עם נציג ממחלקת השירות בשביל לבדוק את דרכי הפתרון שהיבואן מציע.

הפתרון מספק את פותח השרשור? מצוין. לא מספק אותו, נותן להם לתקן את הרכב, מעמיד אותו למכירה ופותח בהליכים משפטיים.

עד שבכלל תראה שופט בפעם הראשונה הרכב כנראה יימכר ויהיה ידוע לך הסכום ש"הפסדת" שאותו תוכל להציג לשופט.

קח בחשבון שבבית משפט קיים סיכוי שהסכום שתקבל יהיה נמוך משמעותית ובטוח ייקח בין שנה ל-3 עד שתהיה פסיקה (אם לא תגיעו לפשרה לפני זה). כל הדיבורים פה על "פיצויים" לא יעברו את רוב השופטים כל עוד אין לך הוכחה שנגרם לך נזק כספי (ולא, העובדה שקנית רכב ממותג פרימיום ויש בו תקלה לא מזכה אותך בקבלת פיצוי אוטומטי).

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

אז היום חזרו אלי בנוגע לטרייד אין לרכב אפס קילומטר, שמפורסם כבר חודשים במחיר של 210 אלף שקלים ולא נמכר, המחירון הלא משוקלל של הרכב שלי הוא 167 אלף, מבקשים ממני להוסיף 60 אלף שקלים לעסקת "מחירון מול מחירון" מה שנראית לי כמו הצעה הזויה לחלוטין בהתחשב בנסיבות,אין לי אפשרות לגייס 60 אלף שקלים(חדש עולה 240 אלף אבל אין לי אפשרות לגייס סכום כזה) בנוסף הציעו לי אופציה של ביצוע התיקון וקבלת אחריות מורחבת לשנה על המנוע ברכב הנוכחי, אשמח להכוונה בנוגע לאיך להתנהל בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי EuorpeDrop

• תוכן חדש...