Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3245 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הגעתי למוסך המרכזי בניר צבי, המכונאי הראשי אמר שצריך לעשות חצי מנוע, כלומר להחליף הכל מלבד הראש, הם טוענים שהיצרן לא מאשר החלפה של כל המנוע, פיתרון זה לא מקובל עלי שכן זו גזרה כלכלית במקרה וארצה למכור את הרכב בשוק הפרטי, כיצד עלי להתנהל כעת? ביקשתי הנחה בטרייד אין ושהרכב יעבור לידיהם, עכשיו הרכב במוסך והם רוצים להתחיל בתהליך ההחלפה, האם להתעקש על טקייד אין תוך מתן הטבה?

פורסם

לדעתי הכי טוב לך שהרכב יעבור אליהם עכשיו, שהם יתקנו מה שצריך ושהם ימכרו עם/בלי אחריות שלהם.

תנסה לעבוד מול הטרייד אין שלהם לקבל עסקה טובה או שתמכור להם את הרכב שלך במחיר מחירון ותתקדם לרכב אחר.

כמובן תתחיל בלדרוש גם פיצוי ב-2 המקרים.

פורסם

הכל תלוי בך, במרווח הנשימה שלך ובצורך המיידי שלך ברכב (או שיש לך מהם רכב חלופי?).

אישית, אין מצב שהייתי מאשר תיקון כזה והייתי עולה לדרגים הכי גבוהים (כולל עירוב היצרן) בשביל לאשר מנוע קומפלט או שיקחו את הרכב.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אנשים כאן חושבים שאם אתם הולכים לטפל במוסך יבואן מורשה אז הכל בסדר ואתם יכולים לסמוך עליהם.

אז זהו , שממש ממש לא! כאן זה לא חו"ל ופה זה לא גרמניה , רוב המכונאים כאן שעובדים במוסכים מורשים הם מכונאים שלא תמיד יש להם את הידע כמו שיש למכונאים בגרמניה.

גם לי היו דיי הרבה פאשלות עם מוסך יבוואן , ולאחר מכן פשוט הבנתי שלא תמיד צריך לסמוך עליהם בענים עצומות.

הם מצד אחד מתקנים אבל הורסים משהו אחר , מאבדים ברגים , לא מחזירים הכל למקום כמו שצריך ואלף ואחד דברים.

כמות המכונאים המקצועיים ביותר שקיימים היום בישראל שיודעים להתעסק עם גרמניות כמו מכונאים בגרמניה הוא מאוד מצומצם.

ולא בהכרח מי שמחזיק אותם לעבוד אצלהם הם מוסכי יבואן.

פורסם (נערך)

הרכב בינתיים אצלם, הם מתכוננים להזמנת חלקים ולהחלפה, יש לי מהם רכב חלופי. חשבתי ליצור קשר עם הטרייד אין ואולי להעביר את הרכב לידיהם כבר בתקופת התיקון, המכונאי הראשי אמר שאין סיכוי שיאשרו החלפת מנוע קומפלט לכן אני נוטה יותר לכיוון הטרייד אין תוך כדי התחשבות במקרה, אשמח לדעת עם מי כדאי לי ליצור קשר

עריכה אחרונה על ידי EuorpeDrop
פורסם

תדאג לסגור הכל לפני שמתחילים לעבוד על האוטו. ועדיף לפני שמזמינים חלקים בכלל.

כשמתחילים לעבוד עליו, הוא כבר צריך להיות שלהם, אחרת יהיה לך קשה מאוד לקבל עסקה טובה.

ועוד דבר: כל ההסכמות בכתב, כל השיחות מוקלטות.

אין ברירה, מדובר פה בסכומי כסף גדולים.

פורסם

תרים טלפון לדלק מוטורס ותבקש לדבר דחוף עם שי שוורצמן, הוא האיש הכי בכיר בשירות הטכני. הוא יכול לאשר לך מנוע קומפלט, אבל שוב, זה לא מה שאתה רוצה. אתה רוצה להעביר את הרכב אליהם ולקבל רכב אחר בתנאים שמגלמים בתוכם פיצוי או כסף מזומן לפי מחירון + פיצוי.

אם בכל זאת תחליט לפנות אליו ותתקל ב"קירות", שלח לי הודעה פרטית ואתן לך מספרים ישירים.

פורסם (נערך)

ההעדפה שלי היא כמובן מנוע חדש לגמרי ולהשאר עם הרכב, כמפלט אחרון להעביר את הרכב אליהם ולקבל מחירון+פיצוי מסויים על ההחלפה, במקרה שאכן אני אעשה החלפה, (כנראה אצטרך להוסיף כסף דבר שלא ממש מלהיב אותי בלשון המעטה), עם מי עלי ליצור קשר?

עריכה אחרונה על ידי EuorpeDrop
פורסם

לרכב עם מנוע מוחלף, אפילו שהוא חדש, יש ירידה במחירון ויהיה גם קשה למכור אח"כ. בייחוד רכב יחסית חדש שלא חסרים בשוק כאלו שלא החליפו להם מנוע ופרקו חצי רכב.

פורסם

זאת ועוד: עדיף לדעתי לרדת יד, משמע לקחת רכב בדיוק כמו שלך מהטרייד אין + פיצוי ולהיות יד שניה, מאשר להיות יד ראשונה עם מנוע מוחלף. (עדיף מבחינה כלכלית)

אם בכל זאת החלטת סופית שעם מנוע חדש אתה תשאר עם הרכב שלך, פנה לשי שוורצמן אם כל האחרים לא יאשרו לך. עדיף למען הסדר הטוב לא להתחיל ממנו. תלך לפי הסדר, הוא כבר ישמע על תקלה בסדר גודל כזה מהאנשים שלו. אח"כ פנה אליו ישירות.

פורסם

הבעיה היא שמדובר ברכב דיי מיוחד מבחינת התוספות, הסיכוי שתמצא מחליפה באותה הרמה קלוש ( יש קיט M מקורי, חבילת לקשורי, מושבים משודרגים, פתיחת תא מטען בעזרת הרגל, הזמנה מיוחדת עם סביבות ה 70 אלף שקלים תוספות

פורסם

כל זה רק מראה שתפסיד הרבה יותר במכירה כי לא תקבל כמעט כלום על התוספות בשוק החופשי.

עדיף למכור לטרייד אין לפי מחירון כולל תוספות.

פורסם

תמשיך לחלום חביבי.

קבלת נחיתה ראשונה לקרקע שלא יחליפו לך למנוע חדש, תתכונן לזה שגם לא תקבל שום פיצוי.

אנשים פה כותבים לך מאמוציות ולא מהמציאות.

אם יסכימו לתת לך מחירון תמורת מחירון/הזמנה של רכב חדש עם רכב גישור על חשבונם עד שיגיע החדש קבלת עסקה טובה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...