Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים, יש לי כמה שאלות שאני רוצה לפתור אותן.

1. מד חום - לפעמים כשאני מאמץ את האוטו, למשל נוסע הרבה זמן ב4 טורים, המד של החום עולה ועובר את החצי אבל לא עובר את הפס השני באמצע (תמונה להמחשת לוח השעונים) בשאר הנסיעה הוא קצת מעל הקו התחתון האמצעי. זה הגיוני? מצד אחד, הוא מעולם לא עבר את הקו העליון של האמצע, אבל מעולם לא נתקלתי ברכב שהמד חום שלו זז מעבר ללהגיע לטמפרטורת עבודה ולהשאר שם אלא אם כן האוטו מתחמם.
  2. קלאץ' - יש רעש של שריקה, כמו צפצוף קטן כשהאוטו מונע, אבל ברגע שלוחצים אפילו קצת על הקלאץ' הרעש נפסק. אמרו לי זה מיסב, אבל איזה, ואיך מחליפים אותו? צריך להחליף איתו את כל הקלאץ'? ואם כבר, יש ברכב קלאץ' הידראולי, זאת מערכת שגם צריך להחליף ביחד עם הקלאץ'? (הכוונה - אם זה מגיע בתור סט).
  3. מאז שקניתי את הרכב דלוקה לי מנורת מנוע, בעזרת רכיב ENGIE התחברתי לאפליקציה והוא מזהה לי 3 תקלות, שהן: תקלה בחיישן מד זרימת אוויר תקול (תקלה P0102) תקלה בחימום חיישן חמצן קדמי תקול (תקלה P0030) ותקלה בחיישן טמפרטורת אוויר ביניקה - אות גבוה מדי תקול (תקלה P0113). כשקניתי את האוטו בהתחלה רק התקלה הראשונה הופיע אבל אחרי זמן קצר נוספו השתיים האחרות. הבנתי שצריך להחליף חיישן חמצן, אבל צריך להחליף עוד משהו? או שכולם זאת בערך אותה התקלה?
  4. הגג מבפנים רופף מאחורה, הבד "תלוי", ברכב יש סאנרוף ואני מאמין שבגלל התקנה לקויה הוא ככה. מרגיש כמו אוהל בפנים, במיוחד למי שיושב מאחורה. איך אפשר לתקן את זה בצורה נקיה ואסתטית וכמה זה עולה?
  5. צריכת הדלק של הרכב הזה נוראית, על מיכל של 60 ליטר אני בקושי עושה 450 ק"מ, למרות שאני כמעט לא לוחץ ונוסע רגוע ובדר"כ בלי מזגן. עברה בי המחשבה שהחיישן חמצן אחראי לחלק מהצריכת דלק רעה, כי יוצא לי ממוצע של 1:8. אני יודע שהרכב הזה צמא, אבל לא חשבתי שהוא עד כדי כך. ציפיתי לקבל 1:10 או 1:11 לכל היותר.

מצטער על הפסקה הענקית, ניסיתי להסביר את הבעיות כמה שיותר טוב, תודה רבה!

2006-subaru-impreza-2-5-wrx-limited-manual-black-int-instrument-cluster_100299864_m.jpg

עריכה אחרונה על ידי Maximiliano
פורסם (נערך)
אהלן חברים, יש לי כמה שאלות שאני רוצה לפתור אותן.

1. מד חום - לפעמים כשאני מאמץ את האוטו, למשל נוסע הרבה זמן ב4 טורים, המד של החום עולה ועובר את החצי אבל לא עובר את הפס השני באמצע (תמונה להמחשת לוח השעונים) בשאר הנסיעה הוא קצת מעל הקו התחתון האמצעי. זה הגיוני? מצד אחד, הוא מעולם לא עבר את הקו העליון של האמצע, אבל מעולם לא נתקלתי ברכב שהמד חום שלו זז מעבר ללהגיע לטמפרטורת עבודה ולהשאר שם אלא אם כן האוטו מתחמם.
  2. קלאץ' - יש רעש של שריקה, כמו צפצוף קטן כשהאוטו מונע, אבל ברגע שלוחצים אפילו קצת על הקלאץ' הרעש נפסק. אמרו לי זה מיסב, אבל איזה, ואיך מחליפים אותו? צריך להחליף איתו את כל הקלאץ'? ואם כבר, יש ברכב קלאץ' הידראולי, זאת מערכת שגם צריך להחליף ביחד עם הקלאץ'? (הכוונה - אם זה מגיע בתור סט).
  3. מאז שקניתי את הרכב דלוקה לי מנורת מנוע, בעזרת רכיב ENGIE התחברתי לאפליקציה והוא מזהה לי 3 תקלות, שהן: תקלה בחיישן מד זרימת אוויר תקול (תקלה P0102) תקלה בחימום חיישן חמצן קדמי תקול (תקלה P0030) ותקלה בחיישן טמפרטורת אוויר ביניקה - אות גבוה מדי תקול (תקלה P0113). כשקניתי את האוטו בהתחלה רק התקלה הראשונה הופיע אבל אחרי זמן קצר נוספו השתיים האחרות. הבנתי שצריך להחליף חיישן חמצן, אבל צריך להחליף עוד משהו? או שכולם זאת בערך אותה התקלה?
  4. הגג מבפנים רופף מאחורה, הבד "תלוי", ברכב יש סאנרוף ואני מאמין שבגלל התקנה לקויה הוא ככה. מרגיש כמו אוהל בפנים, במיוחד למי שיושב מאחורה. איך אפשר לתקן את זה בצורה נקיה ואסתטית וכמה זה עולה?
  5. צריכת הדלק של הרכב הזה נוראית, על מיכל של 60 ליטר אני בקושי עושה 450 ק"מ, למרות שאני כמעט לא לוחץ ונוסע רגוע ובדר"כ בלי מזגן. עברה בי המחשבה שהחיישן חמצן אחראי לחלק מהצריכת דלק רעה, כי יוצא לי ממוצע של 1:8. אני יודע שהרכב הזה צמא, אבל לא חשבתי שהוא עד כדי כך. ציפיתי לקבל 1:10 או 1:11 לכל היותר.

מצטער על הפסקה הענקית, ניסיתי להסביר את הבעיות כמה שיותר טוב, תודה רבה!

1.לנסוע עם סורק נורמלי-לקחת מידות טמפרטורת במצבים שונים

3./5.לקחת DATA STREAM לכיוון חיישן חמצן+AIR FLOW

2.מסב שחרור מצמד-צריכים להוריד את התיבה

עריכה אחרונה על ידי gershon1
פורסם

p0030 תחליף חיישן חמצן קדמי

את שני התקלות האחרות תבדוק שהחיישן MAF מחובר טוב ואין איזה חוט קרוע שמה

צריכה של 1-8 זה תקין לרכב הזה

פורסם

תיקון ריפוד לגג באזור 800 ש"ח.אם אתה מאזור צפון אוכל להמליץ לך על בעל מיקצוע שעשה לי.

Ford Focus mk2 2009 1.6 trend ז"ל

סקודה אוקטביה 1.2 TSI DGS7 שנת 2012 אלגנס wife mode

פורד פוקוס 2007 chia 2.0

פורסם

אופציה זולה יותר ופחות אסתטית - נעצים על הגג, אלו עם הראש העגול השטוח הכסוף.

צריכת דלק הגיונית לרכב הזה.

כנראה שהמיסב של הקלאץ כבר נטחן או שמלכתחילה לא הורכב כמו שצריך, עושים זאת בהחלפה מלאה של הקלאץ, אני סחבתי עם זה כמה עשרות אלפים עם רעש נוראי של המיסב.

• תוכן חדש...