Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מניח שהדרך הכי פשוטה תהיה יקרה למדי - להמיר שקלים לדולרים בבנק ואת זה להעביר לחשבון האמריקאי.

מה תהיה הדרך הזולה ביותר? חשבתי למשוך מזומן שקלי, להמיר למזומן דולרי בציינג׳, להפקיד לחשבון מטח בבנק ואת זה להעביר הלאה. באמת אמור לצאת זול יותר? יש דרך טובה יותר?

הסכום די משמעותי וההעברה חייבת להתבצע לחשבון בנק מקומי בארהב, כך שאופציות דוגמת פייפאל לא רלוונטיות לצערי.

פורסם

אני לא בטוח שהרעיון שלך נכון, גם למשיכת והפקדת מזומן יש עמלות לא מבוטלות.

רכישת מט"ח מזומן יקרה משמעותית מרכישתו לצורך העברה, בדוק מה עמלת הצ'יינג' למזומן + עמלות המשיכה וההפקדה במזומן בבנק מול עמלת רכישת מט"ח להעברה, אני מניח שזה די יתקזז אם לא יהיה יותר יקר.

ויש גם הסיכון של הסתובבו ברחוב אם מזומן בכמות גדולה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אתה טועה.

יש חמישה שערי מט"ח שונים:

קניה מזומן

קניה המחאות והעברות

יציג

מכירה המחאות והעברות

מכירה מזומן

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה הסכום? העברתי כמה מאות דולרים ויורו בעזרת moneygram שכל מיני צ׳ינג׳ים עובדים איתו. זה היה הכי זול שיש. הרבה יותר זול מבנק.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

קח בחשבון שבסכומים מעל 1000 דולר, אלא אם מטרת ההעברה היא רכישת סחורה/תשלום על שירות שניתן בחו"ל/העברה לחשבון פרטי שלך, אתה צריך לשלם מס הכנסה של 25% (!!!)

העברות מהארץ זה סיוט.

פורסם

העברתי השבוע 1100 דולר דרך מאניגרם באחד הצ'יינג'ים באזור מגורי, עלה 50 דולר, ותוך פחות משעה הכסף היה אצל המושך.

פורסם

אתה מעביר לחשבון עצמי? כמה כסף?

בגדול כתבתי מאוד בפירוט כולל עמלות והתמקחות להעברת סכום גדול לחו״ל דרך הבנק.

פייפאל לחלוטין לא רלוונטי.

משחקי צ׳יינג׳ והפקדה - גם פחות רלוונטים כי אפשר להתמקח על העמלת חליפין בבנק בנושא הזה ויש עלויות וסיכונים במשיכה והפקדה.

(מה גם - שאם זה למטרות מסוימות בארה״ב - כמו רכישת דירה ותצתרך משכנתא - זה לא יראה טוב).

לסכומים גדולים (מכירת דירה , ירושה וכו) לחשבון עצמי יש בגדול 2 אופציות עיקריות שלדעתי מוצלחות:

1. העברה דרך הבנק (חפש את ההודעות שלי)

2. Covercy ודומותיה.

אחרי שעשיתי את החשבון בזמנו מול Covercy ספציפית - ההפרש למאות אלפי שקלים עמד על 300-400 ש״ח אז לא רציתי להתעסק (אחרי התמקחות בבנק).

תתכונן לקצת כאב ראש , W8 או W9 ופקסים :)

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

תודה לכולם.

המטרה היא תשלום עבור קורס שאקבל בארה"ב, מדובר על כמה אלפי דולרים בודדים. לא העברה לחשבון שלי בארה"ב או משהו כזה, אלא תשלום לבית הספר.

שינוי בשיטה?

פורסם

כרטיס אשראי?

תקנה דולרים מחשבון השקלים לחשבון הדולרים שלך. (ואם אין לך תפתח אחד כזה).

תבדוק עם הבנק שלך מה עמלות רכישת הדולרים אם אתה עושה את זה בשירות עצמי או מול הבנקאי, ובאיזה שערי המרה.

תבקש מהבנק לקשר את כרטיס האשראי לחשבון הדולרים.

תשלם בכרטיס אשראי.

תוודא שכרטיס האשראי שלך הוא כרטיס דולרי ולא כרטיס ביורו.

עריכה: אין לי מושג מה הדין בעינייני מיסוי בכזה מקרה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תשלום עבור קורס שתקבל בארה"ב---->שירות הניתן בחו"ל

אתה לא מוגבל בסכום הכסף שתוכל להעביר דרך הבנק ללא ענייני מיסים ובלאגן. בדוק עם הבנק שלך כמה עמלה הם יקחו.

• תוכן חדש...