Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ג'אז היברידי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

אפשר גם להתייעץ במכירת רכב?

הונדה ג'אז היברידית, יד ראשונה, 36,000 על השעון, שנת 2014, רמת אבזור אלגנס (כל התוספות והאבזורים האפשריים בקטגרויה).

המחירון של לוי יצחק מראה 73,000 (המחירון של יד2 פשוט הזוי מראה 89,000, חבל להתייחס אליו).

ואותו אני מבקש.

הרכב מפורסם כבר שבועיים, לא היה טלפון אחד.

האם המחירון לא קשור למציאות ? מדי פעם היו ניגשים אלי אנשים ושואלים האם מוכר... איפה הם נעלמו? מה המחיר הריאלי למכירת רכב כזה ?

תודה רבה.

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

יש לך רכב יחסית מבוקש ששומר על מחירון יפה אבל ב-90 אלף שקל אני קונה רכב חדש מהניילונים ועוד ישאר לי 10 אלף שקל עודף (לדוגמא איביזה) לכן לדעתי מחירון יד 2 באמת מנותק מהמציאות.

73 אלף מחיר יחסית גבוה מרפרוף מהיר בלי להסתכל על נתונים ג'אז היברדי מפורסם סביב 70 אלף מחיר סגירה לטעמי כמה אלפים פחות.

תנסה לחשוב שאתה לא מתמודד רק מול הונדות אחרות אלא גם על אפשרות של מימון נוח לקונים פוטנציאלים שבסכומים כאלו יעדיפו לקנות רכב חדש.

השאלה שלי אליך היא כמה אתה לחוץ למכור? אם אתה מאוד לחוץ תסתכל מה המחיר הכי נמוך לג'אז היברדי ולשם תוריד.

אם יש לך זמן הייתי מוריד לסביב ה-70 ומחכה.

בהצלחה

פורסם
יש לך רכב יחסית מבוקש ששומר על מחירון יפה אבל ב-90 אלף שקל אני קונה רכב חדש מהניילונים ועוד ישאר לי 10 אלף שקל עודף (לדוגמא איביזה) לכן לדעתי מחירון יד 2 באמת מנותק מהמציאות.

73 אלף מחיר יחסית גבוה מרפרוף מהיר בלי להסתכל על נתונים ג'אז היברדי מפורסם סביב 70 אלף מחיר סגירה לטעמי כמה אלפים פחות.

תנסה לחשוב שאתה לא מתמודד רק מול הונדות אחרות אלא גם על אפשרות של מימון נוח לקונים פוטנציאלים שבסכומים כאלו יעדיפו לקנות רכב חדש.

השאלה שלי אליך היא כמה אתה לחוץ למכור? אם אתה מאוד לחוץ תסתכל מה המחיר הכי נמוך לג'אז היברדי ולשם תוריד.

אם יש לך זמן הייתי מוריד לסביב ה-70 ומחכה.

בהצלחה

תודה אלירן כך חשבתי גם.

אני לא לחוץ מאד, אבל כמובן שמדובר על רכב יחסית חדש ויקר ואני מעדיף שלא יעמוד סתם מתחת לבית בלי מעש (האופנוע שמחליף אותו יגיע כבר בשבוע הבא).

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

הבעיה שלך היא האלטרנטיבות הקיימות לקונים - בראש ובראשונה קניה מליסינג + אחריות במחיר זול משמעותית.

לכן תצטרך לדעתי להתגמש עוד קצת עם המחיר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

זה ממש קל, למכור רכב. אתה פשוט צריך להשתחרר מהקונספט של "מחירון", כי פשוט אין כזה. הרכב שווה כמה שמוכנים לתת עליו.

מי שמתעקש על מחירון, שומע צרצרים, לא צלצולי טלפון.

מה שעליך לעשות הוא לבדוק מהו המחיר הנמוך ביותר לג'אז היברידית - ולרשום מחיר נמוך ב-500 ש"ח.

תמכור לאדם הראשון שמתקשר ומציע מחיר שאתה מוכן לחיות איתו.

פורסם

בכמה מכרת בסוף?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

בקיצור, מכרת טוב מאוד. כצפוי, ג'אז שמרה מעולה על המחיר, וירידת ערך ב 3 השנים הראשונות היתה לא גדולה.

כמו שאומרים, עם הרכב שמחים פעמיים - פעם ראשונה כאשר קונים, פעם שניה כשמוכרים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בקיצור, מכרת טוב מאוד. כצפוי, ג'אז שמרה מעולה על המחיר, וירידת ערך ב 3 השנים הראשונות היתה לא גדולה.

כמו שאומרים, עם הרכב שמחים פעמיים - פעם ראשונה כאשר קונים, פעם שניה כשמוכרים.

לגבי ירידת ערך.

הג'אז נקנתה ב-11.2014 ב-120K (מהיבואן בהנחה של 10K סוף שנה) ונמכרה ב6.2017 ב 70K.

דהיינו איבוד ערך של 42% ל-31 חודשים, מנורמל לשלוש שנים 48%.

הרכב הקודם שמכרתי היה טויטה ורסו. נרכשה ב-2.2012 ב-140K (הנחה של 20K בערך ברכישת רכב 0 ק"מ דרך ליסינג). נמכרה ב-11.2014 ב-98K.

דהיינו איבוד ערך של 30% בלבד ל-33 חודשים, מנורמל לשלוש שנים 32%.

מה עוד שהורסו הייתה עם קילומטראז' של 100K, מלאה שריטות, הג'אז מלוקקת ועם קילומטראז' של 36K.

אני לא מתלונן על המכירה של הג'אז, רק ראיתי את הורסו אצלך בפרופיל ונזכרתי ברכב שבאמת העלה חיוך במכירה :)

רונין-רוכב ללא אופנוע

פורסם

תראה, המחיר של ג'אז החדשה ( לא היברידית ) ירד משמעותית לכיוון 100 אלף שקלים ( לא זכרתי שהמחיר לדגם ההיברידי היה 120 אלף ב 2014 ).

לכן 70 אלף לרכב בן 3 נראה עדיין מחיר טוב ( למוכר ), כאשר אפשר לקנות חדש בקצת יותר מ 100 אלף.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• תוכן חדש...