Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(ח)זיר״ה סגרו (לנו) את אתרי התמיכה לקודי.

הרי כל המידע שם בחוץ ממילא ולא בשרתים ישראלים ולא כלום.

אז מה אכפת להם?

חזירות לשמה. פשוט חזירות.

"מה אתה מעדיף, מה רע בשביט? או מראה בשביט?"

פורסם

בארץ עדין בטוחים שאפשר לסגור את האינטרנט ולא מצליחים להבין שכל עוד החזירות של יס והוט תמשך אנשים ימשיכיו לחפש תחליפים, המחירים שחיטה והטכנולוגיה ארכאית, המוזיקה והטלויזיה עברו מהפכה עצומה בעולם (דוגמאות: איטיונס ונטפליקס) והפכו את המדיה נגישה על כל פלטפורמה וזמינה לכל כיס רק מהלך זה הצליח להחזיר אנשים לקנות את מה שהם צריכים כי זה היה זול וקל, בארץ עדין עובדים רק עם מקל וכזה שמסמרים תקועים בקצה שלו בלי להציע שום גזר במקום.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

האירגון הזה הוא בדיחה, הם סגרו אתרים שמציעים חבילות התקנה, שבמקרה הטוב חוסכות למשתמשים זמן.

סגירת האתרים הללו לא מנעה בשום צורה גישה לתוכן הפיראטי המוצע בפלטפורמות השונות שרצות מעל קודי...

יום טוב גם לך

פורסם

הם גם סגרו את עידן פלוס שהיה בתוך הקודי בהרחבת ISRAERL LIVE.

יש לי חברים בחו"ל שהתבססו על זה כדי לראות טלוויזיה חיה (ערוצי עידן+) בחו"ל.

באסה.

פורסם

יש לא מעט מקורות לכל מה (2 וחצי ערוצים...) שנמצא בעידן פלוס

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אכן מרגיז.

הם עוד לא התעוררו שם.

ממשיכים ללכת עם הראש בקיר

דרושה שינוי אסטרטגיה מיידית והם מתעקשים שלא.

חבל. בכל מקרה אני אישית תרמתי לשלושת המוסקטרים את מה שמגיע להם בתביעה שהם קיבלו.

כפיר הג'ינג'י

פורסם (נערך)

איך תורמים להם? הבנתי ששלשתם נדרשו לשלם 50 אלף שח.מספיק שכל אחד יתרום 100 שח וזה מגיע להם.הם עבדו בהתנדבות.למרות שאין לי קודי הייתי ער לפעילות שלהם.

לגבי הסגירה שמעתי לפני כמה חודשים ראיון בטלויזיה מאד מעניין שעוסק בזכויות יוצרים ופירטיות ברשת. לא זוכר בדיוק מי דיבר נגד ההרחבות והשידור הפיראטי אבל הוא היה בלחץ נוראי לדעתי בצדק. אבל עם המירשתת והקדמה לא ניתן להילחם בזה.

הפיתרון של חתול ועכבר הוא לא רלוונטי לתקופה. חשבתי על אלטרנטיבה של הכנסת פירסומת מובנת לתוך התכנים או פתרון יצירתי כגון הרחבות או בילדים חוקיים בתשלום זול יותר שיהוו אלטרנטיבה ליס והוט וכו' .

אבל למשחק הרדיפה הזה אין תכלית וחבל.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

בסופו של דבר האולפנים, חברות ההפצה וחברות הכבלים יבינו שהפיתרון לפיראטיות הוא שירותי סטרימינג בתשלום חודשי קבוע. זה הפתרון שעובד במוזיקה וזה הפתרון שיעבוד גם בתחום הצפיה הביתית.

נטפליקס ודומיה בכיוון, אבל לא בדיוק - כמו בשירותי המוזיקה, אקסקלוסיביות צריכה להיעלם, או להצטמצם משמעותית. אף אחד לא יהיה מנוי לשלושה שירותים שונים כדי לצפות בסדרות שמעניינות אותו, אז הוא פשוט יוריד אותן. אם שירותי הסטרימינג יאמצו את המודל של הזרמת המוזיקה - כמעט הכל זמין בכל שירות והבידול ביניהם נעשה ע"י פיצ'רים נלווים - הפיראטיות תדעך. פשוט לא ישתלם להתאמץ ולחפש תכנים כשניתן לקבל כמעט הכל בתשלום חודשי נמוך.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

https://www.calcalist.co.il/Ext/Comp/ArticleLayout/CdaArticlePrint1280/0,16492,3703057,00.html

אני בבעיה, נשבר לי מסטרימינג אני חולה כדורגל אבל יותר מ120 שח בחודש על ספורט 1/2/3/4/5+/5‎live זה מופקע להחריד (ייחד עם חבילת בסיס זה יותר מ300 שח)

צארלטון מחזיקה בתוכן איכותי אבל הבעיה זה המחיר, ביום שיבנו פלטפורמה תואם נטפליקס עם מחיר הוגן ( חמישה שקלים למשחק נגיד - כאחד שצופה בלפחות שניים רק בשבת זה מצטבר לסכום נאה, או מנוי חודשי עד 50 שח בחודש ) אהיה הראשון להצטרף עד אז את התשלום על חבילת בסיס שאני מקבל ממנה הקרנה בכורה של יעד סופי 2 שידחפו ל...

הקודי עוזר בסדרות וסרטים, משחקי ספורט עדיין ללא מענה

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם
איך תורמים להם? הבנתי ששלשתם נדרשו לשלם 50 אלף שח.מספיק שכל אחד יתרום 100 שח וזה מגיע להם.הם עבדו בהתנדבות.למרות שאין לי קודי הייתי ער לפעילות שלהם.

לגבי הסגירה שמעתי לפני כמה חודשים ראיון בטלויזיה מאד מעניין שעוסק בזכויות יוצרים ופירטיות ברשת. לא זוכר בדיוק מי דיבר נגד ההרחבות והשידור הפיראטי אבל הוא היה בלחץ נוראי לדעתי בצדק. אבל עם המירשתת והקדמה לא ניתן להילחם בזה.

הפיתרון של חתול ועכבר הוא לא רלוונטי לתקופה. חשבתי על אלטרנטיבה של הכנסת פירסומת מובנת לתוך התכנים או פתרון יצירתי כגון הרחבות או בילדים חוקיים בתשלום זול יותר שיהוו אלטרנטיבה ליס והוט וכו' .

אבל למשחק הרדיפה הזה אין תכלית וחבל.

צודק. לגבי התרומה. תעקוב בקבוצות בפייסבוק. לדעתי הגיעו ליעד

כפיר הג'ינג'י

פורסם
בסופו של דבר האולפנים, חברות ההפצה וחברות הכבלים יבינו שהפיתרון לפיראטיות הוא שירותי סטרימינג בתשלום חודשי קבוע.

הפקה של תוכן לטלוויזיה ה-רבה יותר יקרה מהפקה של מוסיקה. לכן המודל בטח ייצטרך לכלול גם תשלום ספיציפי עבור תוכן, אבל זה גם סבבה.

היום אתה מוכרח לקנות מהדואופול "חבילות". אני לא רוצה לשלם על "חבילת ספורט", אני רוצה לראות רק את אליפות העולם בקרלינג. העידן של לדחוף לך מלא שידורים, ולך חפש מה מעניין אותך ממלאי מצומצם - נגמר. אני רוצה לראות עכשיו דווקא "אני קלאודיוס" (סדרה מסוף הסבנטיז, שהיא סוגשל 'משחקי הכס' של ימיה). אין סיבה שכל התוכן ההיסטורי הזה לא יהיה לי זמין. זה גם לא צריך להיות יקר.

אם אני רוצה לראות את העונה החדשה של 'משחקי הכס' - תמחרו לי פר פרק. אני אחליט אם אני ממשיך עם הסדרה. תוזילו עם חלוף הזמן (וכיסוי העלויות). תעשו מנוי לעונה, וכו'. זה לא בעיה.

בקיצור, יותר גמישות, יותר מבחר ותנו לשלם רק עבור מה שאני באמת משתמש.

אבל אתם יודעים מה הלחץ הגדול של יס והוט?

שבמודל הסטרימינג... אף אחד לא צריך אותם בכלל, להוציא להפקות מקור.

אפשר לרכוש את התוכן מהיוצרים או מרכז/ספק תוכן אחד בדרך. לא צריך חברה מקומית שתספק תשתיות...

זה הפחד שלהם.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בסופו של דבר האולפנים, חברות ההפצה וחברות הכבלים יבינו שהפיתרון לפיראטיות הוא שירותי סטרימינג בתשלום חודשי קבוע. זה הפתרון שעובד במוזיקה וזה הפתרון שיעבוד גם בתחום הצפיה הביתית.

נטפליקס ודומיה בכיוון, אבל לא בדיוק - כמו בשירותי המוזיקה, אקסקלוסיביות צריכה להיעלם, או להצטמצם משמעותית. אף אחד לא יהיה מנוי לשלושה שירותים שונים כדי לצפות בסדרות שמעניינות אותו, אז הוא פשוט יוריד אותן. אם שירותי הסטרימינג יאמצו את המודל של הזרמת המוזיקה - כמעט הכל זמין בכל שירות והבידול ביניהם נעשה ע"י פיצ'רים נלווים - הפיראטיות תדעך. פשוט לא ישתלם להתאמץ ולחפש תכנים כשניתן לקבל כמעט הכל בתשלום חודשי נמוך.

"הפיתרון שעובד במוזיקה" זה לא כל כך מדוייק, אולי זה עובד לך כצרכן אבל למוזיקאים שמקליטים ולא מופיעים זו מכת מוות.

אלא אם כן אתה מוכר במיליונים, שירותי הסטרימינג משלמים סכום ממש מגוחך פר השמעה, כל האמנים (דגש- אמנים, לא יצרני להיטים בשקל) עברו למודל של כסף מהופעות, כאשר הסטרימינג משמש אותם בעיקר לפרומושן.

פורסם
כל האמנים (דגש- אמנים, לא יצרני להיטים בשקל) עברו למודל של כסף מהופעות, כאשר הסטרימינג משמש אותם בעיקר לפרומושן.

ולפני זה הם חיו ממכירות תקליטים?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...